REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mira, criticată după ce a batjocorit musulmanii! „Cum poate să facă asta? Mi se pare lipsă de respect”

Mira, criticată după ce a batjocorit musulmanii! „Cum poate să facă asta? Mi se pare lipsă de respect”

A.F. 25 octombrie 2023 | 00:00 520

Aflată în vacanță în Dubai, artista Mira s-a bucurat de cele mai frumoase locuri puse la dispoziție de tărâmul miliardarilor, însă vedeta noastră a făcut o gafă de zile mari, care a fost aspru taxată. 

Mira, criticata dupa ce a batjocorit musulmanii! „Cum poate sa faca asta? Mi se pare lipsa de respect”Mira

Aflată la moschee, un loc sfânt și cu extrem de multe reguli pentru musulmani, cântăreața și-a făcut de cap așa cum a știut ea mai bine, totul doar pentru un clip video reușit pe TikTok.

Mira, gesturi lipsite de respect în moschee

În urmă cu trei săptămâni, Mira și Theo Rose au lansat împreună o nouă melodie: „Ca-n România”, care a făcut deja peste 4 milioane de vizualizări.

Aflată în Dubai, artista a considerat că este locul potrivit cu versurile melodiei, așa că nu a mai stat mult pe gânduri și s-a filmat dansând, dar nu oriunde, ci la moschee.

O tânără musulmană a explicat de ce gestul ei a fost unul lipsit de respect la adresa musulmanilor. Regulile de la moschee sunt unele extrem de stricte și nu înțelege cum de cântăreața noastră a fost lăsată să facă anumite gesturi cu mâinile, ceea ce este complet interzis. De asemenea, nu puțini au fost creștinii care i-au atras atenția că nu este deloc bine ce a făcut. 

„Deci, mergi la moschee, un loc în care oamenii vin să se roage și să vorbească cu Dumnezeu și tu pui muzică și dansezi? Putea să fie o biserică, o mănăstire...Poți face asta acolo? Pe bune...Mi se pare lipsă de respect. Nu înțeleg cum a ajuns să facă acolo acele video-uri, căci regulile la moschee sunt foarte stricte.

Nu ai voie să faci niciun fel de gest cu mâinile. Cum ai reușit să faci asta? A mai postat ceva de genul pe plajă, dar asta e total ok. Nu e vorba doar despre mine, să nu crezi că m-am ofensat doar pentru că sunt musulmană. Dar sunt atâția oameni creștini în comentariile tale care spun că ai făcut ceva extrem de greșit.”, a explicat femeia, pe TikTok, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai duceti va in plm mea imbalsamatelor cu hainele voastre de ninja si cu obiceiurile voastre din evul mediu.care femeie sanatoasa la cap sta imbalsamata asa si ca sa mamance ridica masca aia de ninja sa bage mancarea in gura ?salbaticilor .Sunt tratate ca sclave ..fac copii ,mancare ,curat si atat.. Ce sa zic ,ce a facut Mira ?voi cu regulile voastre de cakat .Dubai e facut pe sclavie ,pe japca ..sunt cativa bogati si dupa blocuri sunt sclavii,serparie ...
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468