REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mircea Badea a pierdut procesul de 250.000 de euro cu Mălin Bot

Mircea Badea a pierdut procesul de 250.000 de euro cu Mălin Bot

Replica API 9 noiembrie 2019 | 02:03 451

Mircea Badea

Mălin Bot a câștigat și apelul în procesul în care a fost dat în judecată de Mircea Badea, pentru o serie de postări catalogate de avocații lui Badea drept „neadevărate și denigratoare”, anunță paginademedia.ro.

După ce a avut câștig de cauză în prima instanță, la Tribunalul București, Mălin Bot a câștigat și la Curtea de Apel, potrivit deciziei publicate ieri. Decizia nu este, însă definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Badea l-a dat pe Mălin Bot în judecată pentru numeroase postări de pe Facebook și de pe blog, postate în perioada iunie 2015 - martie 2018, în care acesta ar fi făcut o serie de afirmații „neadevărate și denigratoare” la adresa lui Mircea Badea. Acesta i-a cerut lui Mălin Bot despăgubiri în valoare de 250.000 de euro.

Redăm câteva exemple de postări:

La data de 9 octombrie 2015, Mălin Bot a scris pe Facebook:

„Un reprezentant al trustului Intact a dat asigurări că Badea nu a pățit nimic, pentru că maimuțele sunt obișnuit să cadă de la înălțimi mari, din copaci sau de pe clădiri.”

La data de 19 octombrie 2015, atașat la o postare de pe Times New Roman, Mălin Bot a făcut următorul comentariu:

„De când domnul prefesor Voiculescu este în închisoare și Mirciulică nu-l mai poate pupa în c*r ca odinioară, îl ținem doar pe pastile, pentru că altfel ar claca”, a spus Mihai Gâdea. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce ar putea face dacă îi scoatem medicamentația. Cred că ar fi în stare să meargă pe stradă și să pupe-n c*r oameni nevinovați, la întâmplare. Nu e de joacă cu pupincurismul lui Mircea.”

Pe 10 decembrie 2015:

„Oligofrenul Mircea Badea ar vrea sa stie ce zic eu despre cazul Truica si implicarea lui Dan Andronic.

EVZ a relatat astazi, toata ziua, informatiile despre ancheta judiciara. La emisiunea EVZ TV am prezentat cazul. (...)”

Pe 17 decembrie 2015

„Săptămâna trecută îmi repetau numele în batjocură, ca niste oligofreni, Mihai Gâdea şi Mircea Badea. Azi a tinut cineva să îmi trimită un link către o înregistrare...

Prin 2013 făcea la fel răposatul Corneliu Vadim Tudor.

Exact la fel, ca să înţelegem clar cam unde se plaseaza babuinii lui Voiculescu. "Are un nume, repetăm: Bot. Păi, atunci cînd te cheamă Bot, nu mai poţi emite pretenţii", zicea Vadim în 2013 şi repetau oligofrenic exact aceleaşi cuvinte Gâdea şi Badea în 2015. Nicio diferenţă, doar aceea ca Gâdea şi Badea sunt infinit mai inculţi decât Vadim.”

Pe 12 decembrie 2017:

„Aceeași instituţie care nu a fost preocupată niciodată de incitările la violență ale unor propagandițti ai corupților, cum e servitorul infractorului Voiculescu, Mircea Badea”

Pe scurt, așa cum spune instanța:

„Tribunalul are în vedere în privința toleranței reclamantului la eventualele afirmații care pot fi apreciate ca jignitoare, că însuși acesta este cunoscut ca având un stil jurnalistic mai mult decât acid, deseori presărat cu expresii de genul celor imputate prin acțiunea de față”, a fost unul dintre motivele pentru care Tribunalul i-a respins acțiunea lui Badea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bot , daca tot vi la Eforie te asteptam si pe la Tuzla , ai si aici de "lucru"
0
0
badea,papagalul sef,este exponentul prostanilor turnatori pesedisti securisti.Linsul in cu.r ii reprezinta pe toti. Sa.l vedeti pe inselat cum o sa schimbe macazul cu 180 grade cind o sa cada pesedistii. un individ care Nu a lucrat o zi in viata lui,citeste ca ...ce scriu altii pe net.
3
1
Bot, ai destul material la Primaria Eforie.
3
0
Mircea badea? Chiar el? Imbatraneste urat acest om! Pacat! Imi placea la nebunie in vremea emisiunii pe care o realiza impreuna cu Oreste. Acum insa...
4
2
Poate nu ai observat dar in aproape toate stirile parerile sunt inpartite,asa ca dece te miri ca la stiriea asta cu Badea comentarile sunt diferite?. Fiecare om isi spune parerea nimic deosebit in comparatie cu alte stiri in care apar oameni,fapte sau orice alt fel de informatie.
3
0
Unora le place malin altora Mircea. Asta e nivelul la care dezbatem problemele de azi din Romania. Si vrem sa fie bine...
4
1
Ce l-as trimite pe asta la munca in agricultura !!!
9
1
badea este imaginea perfecta a ratatului disperat sa isi pastreze pozitia de nebun la curtea lui felix.
17
6
Mirce Badea,un pupincurist care se crede deosebit,s-a mai dat el si altadata viteaz cand a provocat un motociclist si dupa ce i-a aratat ala cum se bate cauta varanelul tot felul de justificari si scuze.
20
7
Daca tu ii faci pe toti oligofreni , de ce te superi cand altul te face maimuta ?
20
6
Acum judecatorii isi dau cu parerea ce este drept cunoscut ca si stil jurnalistic mai mult decat acid in loc sa aplice legea. Legea in Romania se face dupa pareri si credinte personale si nu pe analiza obiectului presupusei infractiuni.
16
17
Multa mooie sa-i dam intaiului latrau al latrinei trei!
31
12
Deci "spagatistu" a luat iar o muie...
27
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272