REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Mircea Diaconu, după sondajul IMAS care l-a dat pe locul 2 la prezidențiale: Eu fac în această campanie exact ce trebuie şi cum simt

Mircea Diaconu, după sondajul IMAS care l-a dat pe locul 2 la prezidențiale: Eu fac în această campanie exact ce trebuie şi cum simt

Replica API 4 noiembrie 2019 | 03:09 449

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul independent pentru alegerile prezidenţiale Mircea Diaconu, susţinut de către ALDE, Pro România şi Partidul Neoliberal, a declarat sâmbătă, la Piatra-Neamţ, că nu se uită la sondajele de opinie, potrivit Agerpres, după ce în cea mai recentă cercetare apare pe locul 2 în intenția de vot, scrie stiripesurse.ro

„Sondajele sunt în mişcare, zi de zi se pot mişca, nu are niciun sens să mă uit acolo. Cineva mi-a zis să mai fac nu ştiu ce ca să cresc, dar eu nu fac nimic în alt fel. Dacă mi-am propus să fac într-un fel campania, aşa o fac până la capăt. Nu reglez şi nu fac ceva în funcţie de asta. (...) Dacă intru îl turul al doilea? Sunt subiecte largi, de poziţionare pentru turul întâi şi sunt alte subiecte care se adaugă pentru turul al doilea. Aşa am simţit treaba asta, nu am gândit-o, nu am niciun expert. Eu fac în această campanie exact ce trebuie şi cum simt", a explicat Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a precizat că şi-a încheiat cariera politică odată cu demisia din PNL şi alegerea sa ca europarlamentar independent în 2014.

"În punctul acela s-a modificat totul în sensul că statutul meu, contractul meu public prin validarea mandatului din 2014, prin vot, este de independent. Însă lucrând în cadrul politic pentru că în Parlamentul European am avut statutul de independent în cadrul grupului politic liberal. Ştiu să trăiesc în lumea politică sau cu ea, ca independent. Aşa rămâne statutul meu, de independent. Nu am să intru în niciun partid, cât voi trăi. Voi continua să fiu o voce câtă vreme o să întrebe cineva", a declarat Mircea Diaconu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu intri. par cam ofticat. ce poveste o sa ne spui? astia pe care vrei sa-i reformezi sunt unsi cu toate alifiile si la toate orificiile.
0
0
Branzovenescule tradarea loveste din nou-Basescu ranjeste cu ochiul cel rau-sa musc sa sfasii beregati eu vreu-si acum pierd rima-n veceu.Om
0
0
Misto sa vezi mobilizare de postaci aruncatori cu noroi in singurul candidat sincer. Semn ca morcovul e cam belit. Va e nitica frica, loazelor, nu? Are si de ce : veti fi surprinsi de scorul pe care il va face Mesterul Diaconu. Asa cum a fost si la europarlamentare. Mai sunt inca destui romani adevarati pe langa cloaca asta securisto-tiganeasca.
2
0
Un actor grabit care joaca intr-un film prost. Rolul muistului din film il are Werner iar al caprei Viorica.
2
0
Esti un actor de 2 lei,comunist,care n-a facut si Nu face nimic.Esti bun la teatru,sa rupi bilete ba!
5
3
Du-te ma prostule! In filmul asta nu vezi ca ai rol de August Prostull! O sa ai tu asa scor cand o zbura porcul! Sondajele astea sunt ffacute ca sa demobilizeze electoratul care votteaza cu USR, dar acolo nu sunt prosti care sa creada asa ceva si vor vota mai al drakului cu USR, cu Barna. De voi si ciracii vostrii din media, care faceti toate mizeriile astea numai ca sa aduceti PSD in turul doi, ca Johanniis sa mearga an fanfar cu la vaches veorica, docila lu DRACnea. Asa rezulltate bombastice anuntau sondajele si la europarlamentare iar rezultatele..tocmai pe dos! USR merge mai departe.
4
1
ii dam muie lui giosu ,lui si familiei lui de curve comuniste , vopsite la comanda ....pe bani europeni !
1
4
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
2
desigur sondajul imas facut pe islazul satului il scoate favorit pe iohanus mama si pe al doilea loc pe purcica asta doar nu era sa-l dea pe barna
3
1
Mi-e scarba de acest om fals RUSINE
9
4
Make asta de Mircea Diaconu face valuri pentru fraieri
9
5
Sper ca nu-si avanseaza nevasta prim minitru, cum a facut la teatrul unde era director...
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212