REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mircea Dobre, ATAC la adresa lui Făgădău: la Primăria Constanța „sunt aceleași drăgnisme”

Mircea Dobre, ATAC la adresa lui Făgădău: la Primăria Constanța „sunt aceleași drăgnisme”

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 265

Continuă duelul de la distanță dintre candidatul PRO România la Primăria Constanța, Mircea Dobre, și primarul în funcție, Decebal Făgădău. Vineri, 21 februarie a.c., într-o conferință de presă desfășurată la sediul partidului, Mircea Dobre l-a asociat pe Decebal Făgădău cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea și a spus că la Primăria Constanța „sunt aceleași drăgnisme”. Mircea Dobre a comparat situația de la Primăria Constanța cu decăderea PSD-ului de acum, după ce în 2016 era pe val. „A fost singurul partid din România, care după 26 ani, în 2016 a câștigat tot și uitați-vă în ce situație sunt acum, din cauza unei proaste guvernări, a unui balamuc făcut din pricina unui singur om. Este ceea ce se întâmplă și la Primăria Constanța, sunt aceleași drăgnisme”, a spus Dobre.

De asemenea, Dobre a ținut să-i dea o replică lui Decebal Făgădău, în urma afirmațiilor făcute de edil referitor la proiectul inițiat de Pro România privind amenajarea unui parc, locuri de joacă, spații pietonale și o parcare subterană de peste 600 de locuri în locul galeriilor Soveja. Replica lui Decebal Făgădău a fost că „proiectele serioase nu se fac în 72 de ore”, în contextul în care Mircea Dobre a anunțat că atât a durat realizarea proiectului. ”Fac un apel către toți consilierii locali să inițieze de urgență un proiect de hotărâre ca terenul de la galeriile Soveja să fie preluat de către municipalitate și să realizeze un parc. Am făcut acel proiect ca să venim în sprijin. Aceasta teroare a spațiilor comerciale trebuie să înceteze. Pentru creșterea calității vieții. Un parc ar costa 900.000 de euro cu tot cu cap linie 44 și un aprozar”, a spus Dobre.

Tot în cadrul conferinței susținută vineri, Mircea Dobre s-a arătat deranjat de distribuirea sumelor din bugetul votat anul acesta de administrația locală pentru fiecare secțiune în parte. Din punctul lui de vedere, sănătatea, educația și siguranța cetățenilor trebuie să primeze într-un stat normal. „Am văzut bugetul. Am spus și repet, și cred, că un stat care vrea să performere și vrea să fie normal, trebuie să aibă trei chestiuni principale. Cele trei caracteristici ar trebui să fie - sănătate, educație și siguranță, a mai spus Mircea Dobre.

Mircea Dobre: A fost un blat între PNL și PSD cu varianta aceasta pentru un singur tur de scrutin

Deputatul Pro România a ținut să reamintească că în trecut a mai existat o guvernare dezastruoasă a PSD, din pricina unui singur om, Liviu Dragnea și că ceea ce se întâmplă acum rivalizează lejer cu guvernele din timpul fostului lider al PSD. „Să terminăm odată cu această jucărie. Este vorba despre ceva ce afectează toți cetățenii. Să decidă ăștia mari odată, cei de la PNL și PSD și să mergem la anticipate dacă asta se vrea”, a spus candidatul PRO România la Primăria Constanța. Totodată, parlamentarul a punctat din nou blatul dintre PSD și PNL, referitor la alegerile locale într-un singur tur. „A fost un blat între PNL și PSD cu varianta aceasta pentru un singur tur de scrutin. Sunt avantajate ca partide mari, cel mai mult de pierdut vor avea cei de la USR. Este o luptă, cred că vor fi cel puțin 10 candidați la Primăria Municipiului Constanța. Dincolo de căderea Guvernului la cererea lui Dragnea în 2017, acum suntem în penibil, liberalii nu se votează pe ei! Statul acesta e așa de slab încât e nefuncțional. OK, hai să facem anticipatele. Noi nu avem nici o problemă, dar aici vorbim de PSD și PNL, că nu știu ce vor să facă. Cele două partide mari ba fac blat, ba apoi se ceartă, se întâlnesc pe la colțuri și mai bârfesc”, a declarat Dobre.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
filipescu este fiu de securist ordinar care a devalizat mai multe complexe agricole in trecut din Nazarcea, o lichea !
1
0
E blat intre tine si toti psd istii Iei cam 2% la alegeri,dar telul tau edte sa ramana fagabou incontinuare.Analfabetule functional parlamentar psdist proromanist etc
1
0
Si la Ovidiu aceleasi mazarisme si scuprisme.
1
0
Invatamantul este gratuit doar pentru asistatii social care toarna copii si tigani.
1
0
nu ne spui tu cum te-ai imbogatit cu bani de la buget pe programul cornul si laptele? atunci psd istii erau buni?
5
0
ai tras si tu in cur lui stroe....
4
0
pe cine vrea sa pacaleasca baiatul asta ramas handicapat de la lovitura la cap...?!? el si ta-su joaca in gasca cretinului babu , se pupa in cur cu toti de la psd , inclusiv stroe si vine cu basini de adormit copiii... hai sictir mah idiotule !
6
0
Vai de tine, sarman pierdut in lumea mare
6
0
Adica tu stai cu clovnul ala ospatar de Murariu in stanga ta si vrei sa luam in serios ce spui ? Cu asa achizitii nu treci de 2 procente
7
0
Du-te si fa covrigi, prostule!!!
7
1
Mai Dobre, tactu este psd ist, iar afacerile voastre sunt infloritoare de multi ani in orasul asta! Deci, lasa ne cu vrajeala asta ieftina! Personal nu pun botul! Filipescu Razvan este si el vechi psd ist! Stiu multi lucrul aata!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367