REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MIRCEA DOBRE: Făgădău este un LAŞ, căruia îi este RUȘINE să folosească SIGLA PSD! Video

MIRCEA DOBRE: Făgădău este un LAŞ, căruia îi este RUȘINE să folosească SIGLA PSD! Video

Replica API 25 septembrie 2020 | 00:00 1899

Mircea Dobre, candidatul Pro România, la Primăria Constanța, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța, în care a vorbit despre proiectele pe care le va implementa în cazul în care va fi ales primar, despre schimbarea atât de necesară pentru Constanța, dar și despre cei 30 de ani de conducere a aceleiași culori politice.

”Am început să ne prezentăm proiectele încă inainte de pandemie, pentru că alegerile trebuiau să aibă loc în iunie. Am mers în fiecare cartier, să propunem soluții, astfel încât toți cetățenii să știe ce propune Pro România, respective candidații Mircea Dobre și Răzvan Filipescu”, a spus Dobre. Cât despre ceea ce au transmis oamenii, problema se pare că este general. Din cauza faptului că, în ultimii 30 de ani, nu s-a întâmplat nimic în municipiu, respective în județ, toți sunt foarte dezamăgiți de clasa politică și nu prea mai există încredere în oamenii politici. Dar noi am venit și am demonstrat că se pot realiza lucruri, deoarece toate proiectele propuse de Pro România în Constanța sunt proiecte care sunt supuse atenției cetățenilor. Nu am venit cu proiecte care să nu aibă acoperire de finanțare”, a spus candidatul Pro România la primăria Constanța, care a și prezentat, zilele acestea, sursele de finanțare pentru fiecare proiect în parte.

Contracandidații sunt niște bocitoare

Întrebat fiind de ce crede că mulți dintre contracandidați nu au participat la dezbaterile din această săptămână, Mircea Dobre a spus: ”Pentru că marea majoritate a candidaților, și aici mă refer la partidele mari, ne-au arătat și mi-au arătat că sunt, de fapt, niște bocitoare, care se victimizează de fiecare dată, atacându-se unul pe altul. Pentru că, dacă ei nu au nimic de oferit în această campanie, și anume proiecte clare și concise, ci doar niște texte și bla bla-uri, și-au dat seama că trebuie să atragă cumva atenția asupra lor. Cum? Ca niște bocitoare și ca niște victime. Eu cred că trebuie să terminăm odată cu aceste victimizări și să fim oameni politici responsabili”.

Are Decebal Făgădău un avantaj în campanile prin prisma faptului că este primar?

”Noi știm că are proiecte în curs de cel puțin 10 ani. Pentru că trebuie să subliniem faptul că, din 2010, a fost viceprimar. Până în 2015 când a devenit primar interimar. Deci, are un mandate de aproape 5 ani de zile de primar și de 5 ani de zile de viceprimar. Nu are nimic finalizat. Nu are nici un proiect major pentru municipiul Constanța. Avantaj are, da. Pentru că se folosește de instituția publică, de Primărie, pentru promovare. Că se folosește de pagina de Facebook a Primăriei pentru promovare, că se ascunde și nu se folosește de sigla PSD-ului, îi este rușine să se folosească de ea, și o pune undeva jos, mică, cât mai invizibilă aproape și folosește brandul Constanței. Oricum este o persoană lașă pentru că nu participă la dezbateri, exact cum și ceilalți care nu participă sunt”, a spus Mircea Dobre.

”Are marele proiect, cu care ne-a înnebunit de cap încă din ianuarie, și anume finalizarea tronsonului din bulevardul Tomis, între Nicolae Iorga și strada Poporului, pentru că cealaltă parte nu este finalizată nici la acest moment. Pista de biciclete, care are unghi la 90 de grade, nu știu cum poate cineva să întoarcă bicicleta la 90 de grade. Pista pentru biciclete este foarte îngustă, este vălurită déjà. Am văzut și explicația administrației publice locale, cum că așa ceva nu s-a mai făcut. Ok, dar atunci să fie făcut de cine trebuie să facă. Dacă nu se pricep, nu mai lucra cu ei”, a explicat Dobre. Întrebat fiind dacă primarul în funcție a făcut vreun lucru bun, Mircea Dobre a răspuns că el nu a auzit.

Mai multe detalii despre proiectele Pro România, despre contracandidați, despre priorități, de ce Pro România și ce mesaj a transmis constănțenilor, puteți urmări în materialul video de mai jos.

Video:

CMF 21200010

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102