REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mircea Dobre rămâne ferm pe poziții: Nu există posibilitatea unei alianțe între PRO România și PSD!

Mircea Dobre rămâne ferm pe poziții: Nu există posibilitatea unei alianțe între PRO România și PSD!

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 274

Candidatul la Primăria Constanța din partea PRO România, Mircea Dobre, nu susține ideea unei alianțe politice cu PSD. În presa centrală a apărut informația că PSD, Pro România și ALDE vor merge împreună în alegerile locale de la nivelul județului Bistrița Năsăud. Cel puțin așa a anunțat președintele PSD Bistrița, Radu Moldovan, într-o conferință de presă la care au participat și liderii județeni ai Pro România și ALDE. Alianța va avea candidați unici la toate primăriile din județ, precum și la șefia Consiliului Județean.

Grigore Timoce, președintele PRO România Bistrița-Năsăud, a spus că „ar fi mai util să câștigăm împreună decât să riscăm să pierdem separat”. Liderul filialei din Bistrița a spus că a fost de acord cu semnarea acordului între cele două părți. „Am fost de acord să negociem un protocol pe care îl discutăm în interiorul organizației județene și pe care ulterior să îl semnăm”, a declarat Grigore Timoce. Președintele PSD Bistrița, Radu Moldovan a declarat că se gândește și în perspectivă pentru alegerile europarlamentare, în contextul în care, spune el, există discuții pentru o eventuală alianță cu partidul condus de Victor Ponta.

Mircea Dobre: Nu există și nici nu va exista o alianță politică între PRO România și PSD!

La conferința de presă, susținută de PRO România la sediul partidului de pe strada Decebal, partidul a prezentat candidații la Primăria Hârșova și Primăria Năvodari. Este vorba despre fostul președinte al Judecătoriei Hârșova, Mariana Pelelungă și consilierul local din Năvodari, Marian Cîrnu, cel care a candidat și în urmă cu patru ani la Primăria Năvodari din partea Partidului România Unită (PRU). Mircea Dobre a negat vehement o eventuală alianță cu PSD la această conferință de presă. Contactat de Replica, Mircea Dobre, candidatul PRO România la Primăria Constanța a spus că nu este nimic adevărat și rămâne ferm pe poziții. „Ați văzut vreo declarație a lui Marcel Ciolacu sau a lui Victor Ponta? Sunt unii care vor această alianță, iar alții care nu vor”.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Chifla stai in banca ta ca te faci de cacat mai mult decat esti.
0
0
Ar insemna sa isi piarda procentele.S-ar dilua intre cele si asa putine ale PSD.Cine se aliaza cu PSD va pierde si bruma de procente avute ma refer la partidele mici.
0
0
Ce alianta? In sudul litoralului n-ai nici o organizatie, sunteti zero barat. Eforie, Tuzla, Costinesti 0%
2
1
nevasta lu' Dobre asta, este o curva, il inseala pe papa lapte asta de nu se poate, pacaleste aia pe toata lumea, si asta sta si ii inghite toate minciunile
6
2
Dobre, asculta, mai, melodia CINE M-A FACUT OM MARE! esti o nulitate
8
3
Cine te-a facut mare DOBRE ? Unde ai supt Tita atatea ANI ?Esti mic si PROST .
11
1
Nu-l mai criticati atat ma,nu ati vazut ce a declarat Dobre:"sunt uni care vor aceasta alianta iar alti care nu vor",adica V.PONTA seful lui ar vrea sa fie aliatul PSDistilor, dar deocamdata PSDisti condusi de CIOLACU se mai gandesc.
7
1
Mars ma la covrigi
11
3
Dar nici nu nevoie , brutarule. PSD, cel mai implicat partid in viata romanilor tb. sa mearga pe picioarele lui. Restul sant jeguri, tradatori, securisti imputiti, sorosisti, etc. Romania tb. sa fie a romanilor.
8
5
Are dreptate Dobre. Nu se pune problema unei aliante psd - pro. Sunt unii si aceeasi. Adica, pro, este un psd in blana de oaie, condusa de un soricel mincinos. Hai ma, chiar ne luati prosti?
12
4
Cu Carnu Marian la Navodari ati facut- o fiarta, un mincinos ordinar care a furat de la stadionul din navodari tot ce i- a cazut pe mana.
10
1
Lache flausat si semianalfabet.
15
0
Bravo!Nu ai cum sa faci alianta cu un arogant! Primare unde sunt spatiile verzi? Ai asfaltat si tu doua strazi si te lauzi! Asta denota m7lte!
6
2
La Mangalua Pro Romania este asociat cu PNL prin sluga lui Radu Cristian, calusarul Dan Moldovan. Lui Moldovan ii plac banii publici, din acest motiv danseaza cum canta primarul!
3
3
Stiu ca aceti vise erotice... dar ramaneti cu ele... asa ca adio alianta... si asa este el va face incompetenti si boi spuneti ca stati bot in bot. Vise taica! Mare morcovu!
6
3
Asta habar nu are despre ce vorbeste. Vrea sa para interesant dar nu este. Da cu presupusu'dar in realitate , la centru, parereqa lui nu conteaza. Toata ziua este bot in bot cu psdeii de Constanta si hotarasc fel si fel de mangle. Rau a mai ajuns tara asta daca astfel de specimene " fac politica" in numele ei. Si este si mai rau ca inca sunt multi idioti care ii asculta , ii cred si ii mai si voteaza. Treziti-va la realitate, orbilor, votati cu creierul nu cu sacosa, prostovanilor, ca pomenile nu tin o vesnicie.
16
3
Si mandru si prost. Cine dracu va crede ca nu sunteti PSD?
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108