REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mircea Geoană, despre candidatura la prezidenţiale

Mircea Geoană, despre candidatura la prezidenţiale

Victor ROTARU 21 ianuarie 2023 | 09:44 776

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a vorbit zilele trecute despre demersurile pe care partidul deja le-a făcut pentru a stabili un candidat pentru alegerile prezidenţiale, dezvăluind că într-un sondaj realizat în toamna anului trecut, unul dintre numele testate a fost cel al lui Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO.

Mircea Geoana, despre candidatura la prezidentiale

„A fost și el trecut în sondajele noastre pentru a vedea cum stă. Da, este și el o variantă. Sunt scenarii pe care le luăm în calcul”, a spus Grindeanu.

Întrebat vineri, dacă ştia că este testat de PSD pentru o eventuală candidatură, Mircea Geoană a lăsat de înțeles că este deschis posibilităţii.

”Parcă e la croitorie, mă măsoară cineva… Nu, sunt cine sunt, îmi fac treaba la NATO, sunt, cred eu o figură destul de cunoscută aici în România. Am discuții amicale cu lideri politici români de la toate partidele. Sunt concentrat pe ceea ce am de făcut acum, e o perioadă importantă. Mă uit cu interes la politica românească, dar sunt convins că această discuție va fi reluată la un moment dat”, a spus secretarul general al NATO.

Acesta a explicat că ”într-un fel, se simte un pic deasupra zarvei politice din România sau din alte țări” și că, în opinia sa, ”românii au preocupări care sunt mult mai imediate”.

”Când va veni momentul să decid ce am de făcut după ce plec de la NATO o să discutăm”, a spus fostul președinte al PSD.

În interiorul PSD se discută intens despre cine ar trebui să reprezinte partidul la alegerile din 2024, în contextul în care actualul președinte al partidului, Marcel Ciolacu, a declarat în mod repetat că nu dorește să intre în cursa pentru Palatul Cotroceni. Ciolacu a avansat în schimb variante precum candidați independenți din afara partidului, susținuți de PSD, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica sa inteleg,ca Romnaia far Hotii nu poate fi reprezentata in vazu lumi.Gioana asta nui cu socara revolutionara,cumnatu hot in banca si el a adus ceasurile de la Vanghele inapoi.
2
1
Te lasă Mihaela?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212