REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Mircea Sandu îl desființează pe Burleanu: „E omul Serviciilor! Au fost și generali de la SRI la Campionatul European din 2016!”

Mircea Sandu îl desființează pe Burleanu: „E omul Serviciilor! Au fost și generali de la SRI la Campionatul European din 2016!”

Replica API 7 noiembrie 2019 | 00:00 374

Mircea Sandu a fost invitat miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, și a vorbit despre relația pe care o are cu FRF, instituție pe care a condus-o până când a preluat-o Răzvan Burleanu în 2014.

„Relația cu FRF este zero. Nu m-au invitat niciodată la nimic. Nu știu de ce. Sunt oamenii la putere. Să coordoneze și să decidă. E păcat. Cât a fost Mircea Angelescu președinte de onoare al Federației, mă comportam ca și cu un ou. Am avut de învățat. Când a început să aibă probleme, l-am sprijinit. Și nu doar eu. E păcat că n-avem mulți oameni cu experiență. Să nu zic valoroși că începe lumea...

Eu am fost dat afară din birou, dat afară de la Mogoșoaia. Plăteam accesul acolo, 150 de lei pe lună și vreo 40 echipamentul. După, mi s-au închis porțile și mi s-a transmis că nu se mai poate, că sunt echipele, loturile... Au venit cu vrăjeli care la mine nu țin. Să fie sănătoși.

Burleanu e omul serviciilor. Al cui să fie? Sunt mulți și îi mai vedeți pe la televizor când s-au deplasat. Nu pe toți și nu tot timpul. Au fost și generali de la SRI la Campionatul European. Nu mai spun de politicieni. Și se laudă că luptă împotriva politicului. Dar prin poze e plin de politicieni”, a declarat Mircea Sandu.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie cu cacat
1
5
alo, replica, nu mai dati voie la comentarii "muie cu cacat", nu suntem o tara de oligofreni !
5
5
Tu vorbesti ma penalule,tu care ti -ai facut renta pe viata cu de la tine putere fara sa dai nici macar doi bani pe Romania si legile statului roman pentru ca asa au vrut muschi tai,probabil din cauza asta te numea GIOVANI nasul si pe el se numea mafiotul,pentru ca ati transformat F.R.F.intr-o mafie.
7
1
Burleanu este mai destept ca voi ,Are si carisma. Voi in afara de dezafilierea Craiovei cu sprijin politic si inscrierea unei alte echipe in liga 2 a cu sprijinul PSD ce-ati facut. A, era sa uit ,aveati o firma de familie care transporta echipa nationala pe bani grei care intrau in conturile voastre.Ai curaj sa dai in presa cheltuielile echipei nationale cu facturile achitate catre voi?
7
5
iese totul la suprafata ! Doar stia toata lumea ca hotul de burleanu e pus de securisti acolo. Pentru ca se pricepe la fotbal. A jucat cand era copil pe strada. Muie cu cacat lui si lu tac-su !!! Aceeasi muie cu acelasi cacat securistilor !!!
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272