REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mircea Vizitiu nu mai este adjunct la IPJ Constanța

Mircea Vizitiu nu mai este adjunct la IPJ Constanța

Replica API 24 iunie 2022 | 20:08 5602

Mircea Vizitiu, adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a fost pus la dispoziție prin act administrativ, încă de luni, 20 iunie. Acesta va rămâne în IPJ, însă va avea alte sarcini de îndeplinit.

Mircea Vizitiu se afla la conducerea IPJ din 2015. Acesta şi-a cerut transferul, de la Brăila, la Constanţa din motive personale, care aveau legătură cu tragedia petrecută pe 15 decembrie 2014, când un elicopter SMURD, cu patru persoane la bord, s-a prăbuşit în lacul Siutghiol. Întreg echipajul a decedat, printre care şi medicul Laura Vizireanu, fosta soţie a lui Vizitiu, cu care acesta are un băieţel în vârstă de 9 ani.

De precizat faptul că omul legii este din Brăila şi ajunsese la Constanţa ca şef al Secţiei 3 Poliţie. În octombrie 2012, acesta se întorcea pe plaiurile natale, ca şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, funcţie pe care a ocupat-o mai mult timp ca interimar.

Cu Vizitiu scos din schemă, IPJ Constanța rămâne fără adjunct. Cel de-al doilea post de adjunct, ce are în atribuții Ordinea Publică, a fost scos la concurs luna trecută, s-au prezentat trei candidați, dar nu a fost admis nniciunul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma minunez ce comentarii absurde si aberantre imi vad ochii,scrise de toti oligofrenii. Asa sa va ajute Dumnezeu pe voi si copiii vostri,dupa inima! Cei mai multi dintre voi nici macar nu ati avut onoarea vreodata sa cunoasteti un om cu atata bun simt si profesionist ca Dnul Vizitiu. Mancatori de cacat! nu mor caii cand vor cainii. O sa ramaneti cu niste comentarii de cacat scrise in spatele unor nume false, lesinatilor !
1
0
Trimitea politisti la agentii economici sa ceara evaluare de risc la efractie, iar daca nu aveau , erau amenintati cu 20.000 lei amenda . Si ca sa scape de amenda , primeu numarul de telefon al evaluatorului cotizant , al altei lichele din Braila, colonizat la Costanta, odata cu Jipa . E vb de Balan V. Sau alti evaluatori care cotizeaza la politistii parteneri. Numa DNA-ul se face ca nu vede , ca si DGIPI . O sa vina Bucurestiul si o sa va aresteze pe toti . Va stiti voi care !
0
0
Ce plmea va legati de pestii din Cernavoda?.Voi ghertoilor,sclavilor,amaratilor nu stiti cat decartam noi lunar?.Mii de euro ajung la parchetul Constanta pana la ultimul agent de politie din Romania.Daca este ceva nasol ajung si la Gabi Scutea procurorul general si ia poate lua o sacosa cu mii de euro,este obisnuita Acest mesaj a fost scris de un prieten Lefterica Daniel eu am absolvit trei clase iar Daniel patru.
1
0
Are timp sa se ocupe de beach barul ilegal de pe plaja 3 papuci
1
0
nimeni nu este nemuritor,dar nu cred ca meritai asa ceva.
0
1
O femeie adjunct.hai carmen
0
0
mare paguba in ciuerci , pleaca unul, vine altul toti o apa si un pamant , dar toti nu fac nimic bun in oras, doar se fac k muncesc
0
0
Dar de ce a fost pus la dispozitie ? Ce a facut ?
2
0
... de jigodia de Jipa Traian , hotzul hotzilor ! Porcul ala comunist , acum sef la politia Locala Braila a adus la Cta toti poitaii p****i din Braila !
4
0
Romeo Florea urmatorul adjunct
1
0
Mirciulica, si cu plaja si beach barul din Faleza Nord ce se intampla ??? Mushata ta nu mai are protectie ???
2
0
Am citit deja in focus
1
0
da ,spune ti ca e poponar !ce mai ocoliti subiectul
2
1
Atata timp cat in Cernavoda colcaie de interlopi,pesti,matroane,iar lucrurile nu merg spre bine inseamna ca oamenii legii nu isi fac treaba exista o explicatie... isi primesc lunar cota.
1
0
Nea Mircea pt tine te respectau doar ciorile! Te pupam colegul, de pe plaja 3 papuci stii tuu..
3
0
Mirciulica, Mirciulica hehe
2
0
Muuuie Gurzu
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218