REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mirela Matichescu, AMENDATĂ pentru că nu şi-a DEMOLAT construcţiile de pe plajă

Mirela Matichescu, AMENDATĂ pentru că nu şi-a DEMOLAT construcţiile de pe plajă

Replica API 29 iunie 2020 | 11:22 4409

Firma Noche Caliente SRL, deţinută de secretarul judeţului Constanţa, pesedista Mirela Matichescu, se află printre cele vizate de demolarea construcțiile ilegale de plajele din Mamaia, Constanța și Năvodari. Aceasta a fost somată, încă din luna mai, să demoleze construcții de pe plaja din Năvodari, însă Matichescu nu s-a conformat şi a urmat calea instanţei. Numai că, între timp, poliţiştii locali din Năvodari au demarat un control pe plajă, Matichescu fiind sancţionată, prin SC Noche Caliente SRL, pentru că nu şi-a demolat construcţiile. Secretarul judeţului a depus acţiunea la judecătoria Constanţa vineri, 26 iunie a.c.

Reamintim că demolările construcţiilor au survenit la solicitarea ABADL, pe motiv că acele construcții, gherete, beach-baruri, fose septice, nu respectă normele legale. Societatea Noche Caliente aparține Mirelei Matichescu, secretarul județului Constanța, membră PSD, iar, până de curând, deținea 95 % din acțiuni. Recent, Matichescu a devenit asociat unic.

Secretarul judeţului spune că problemele pe care ea le are, la fel ca și ceilalți agenți economici, sunt cauzate de lipsa unui PUZ al plajelor, cel actual datând din 2007. Acesta este şi motivul pentru care se luptă în instanţă.

Citeşte şi:

Şi beach barul lui Matichescu, din Năvodari, aproape de DEMOLARE

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E combinata cu George Razvan Micu un handralau pletos si urat care zbiara nu stie sa vorbeasca un oportunist de ultima speta, mai are un frate care sa dat la fund si o sora o scorpisoara guraliva. Au astia afaceri unde nici nu va imaginati. Ocupa 25 la suta din orasu constanta. diicot anaf dna somnicu e bun?
1
0
Matichasca o sugea lu tzutzu si nu a avut timp.
3
0
asta teodorovici vrea sa dea lege!!1
10
1
Sa le darame proprietarul terenului si apoi prin procese sa recupereze banii. Altfel vine Teodorovici cu legea lui de caca.
11
0
Hahahahhahahahahhahahaha
4
0
Cand o sa demoleze zoom ?
12
1
cat o fi stat in genunchi sub birou sa poata construi cotetzul pe plaja,...,
16
1
Bai sa nu te lase sa investesti ceva in tara asta. .....sa facut multe investiti in Mamaia
3
17
Neterminatilor.Mai bine intrebati autoritatile cum se contruiesc blocurile pe litoral,nu un mot de...r...din lemn ce poate fi dat jos in jumate de zi.Blocurile nu au parcari suficiente,e praf,canalizarea da pe afara ca e subdimensionata si poti sa iei rufele de pe un balcon pe altul.Astea sunt probleme.Constructiile de beton facute aiurea.
11
5
Nu ne incalzeste cu nimic o amenda data. Vrem sa vedem actiuni de demolare organizate de autoritati.
19
1
Unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoral. Angajati instruiti, mancare foarte buna, unul din locurile care fac statiunea atractiva atat pentru Romani cat si pentru turistii straini pentru ca respecta standardele de calitate cu care acestia sunt obisnuiti. Sper sa gasesc acest restaurant in continuare acolo unde ii este locul, la malul marii.
1
23
pe plaja unii au castele nu terase iar pe altii ii demoleaza. chiar crezi ca suntem orbi si prosti?
8
9
Comunistii pesedisti se poarta ca in anii 50.Dreptatea trebuie sa fie in mina lor.Sa se darime toate dughenele.Plaja nu suporta nimic artificial.
14
3
Nu credeti ca mai bine ati verifica putin atunci cand va dati cu parearea,iar rautatea si prostia sa nu fie primul instinct care va face sa comentati?Sunt unul din angajatii acestei locatii superbe unde turistii asteapta la coada sa manance ceva bun si proaspat.Apropo am fost angajata pe vas 8 ani si oamenii de aici m au convins sa raman in tara langa familia mea.Suntem aproape 60 de angajati care daca se va darama locatia o sa fim nevoiti sa plecam din tara .
1
23
Fac Campanie La EFORIE
7
3
SECRETARA JUDETULUI?? TE PISHI DE RAS...SUNT CURIOS CUM DECURGE O ZI LA BIROU A TUTEI ASTEIA
23
2
Crapa de ura toti comentatori de doi bani , niste licbele care nu au facut nimic toata viata , orice ar fi si oricine ar co duce cometatorii din ziarul asta tot niste muritori de foame or sa fie...
2
27
Tupeu de coarda psdista. Bai Stroe, umflatul de la RAJA si pupincurist a lui Dragnea si Dancila, bai Moga mincinosule, de ce nu luati atitudine? Asa mancati cacat toata ziua ca pnl face si desface, dar fata de nesimtitii vostrii , mucles. De ce nu latrati si aici, panaramelor?
27
1
Asa si merita, zdreanta !
21
2
daca o iei pe criterii politice si zoom ar trebui demolat! mare pesedist patronul, doar la rumen a venit ditai ministrul la inaugurare. Nici o constructie pe plaja! asa e normal!
24
2
doar amenda...bagati buldozerele in sandrama ...legea e la fel pentru toata lumea ....s-a dus in instanta sa mai traga de timp ...
23
1
Dati-o afara din partid pe aceasta muiere. Psd-ul tine la oameni si ii invata sa nu respecte legea. Partid de cacat.
14
4
Fa si da jos cotetul
25
1
Dar parca porcul acela de la Rustic a demolat ceva? Desii are sentinta de demolare de 3 ani.
23
1
Aceasta semianalfabeta rautacioasa, cu diplome luate la scoala de militieni Baneasa si alte universitati semiacreditate este administratora judetului si are in conflict de interese si alte afaceri dubioase. Muie psd
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212