REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mirela Matichescu: Vor urma demiteri abuzive la Spitalul Județean!

Mirela Matichescu: Vor urma demiteri abuzive la Spitalul Județean!

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:00 7415

Administratorul public al județului Constanța și-a exprimat îngrijorarea cu privire la trecerea tuturor spitalelor în coordonarea Ministerului Sănătății. Mirela Matichescu este de părere că managerul Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa, ar putea fi înlăturat de la conducerea instituției. De asemenea, Matichescu acuza că și alte instituții "cheie" din județ vor fi controlate politic.

Mirela Matichescu

Sunt îngrijorată...

"Sunt îngrijorată de faptul că, sub umbrela deciziilor recente de a trece toate spitalele sub controlul Ministerului Sănătății, vor urma demiteri abuzive, dar mai ales periculoase pentru sănătatea românilor. Da, mă tem ca nu cumva în următoarele 48-72 de ore, să asistăm la o <> a Spitalului Județean Constanța. Probabil că, sub scutul Ordonanțelor Militare, să urmeze și alte asemenea preluări la instituții cheie din județ, menite să asigure controlul politic și administrativ cât mai complet", afirmă Mirela Matichescu, administratorul public al județului Constanța.

Cătălin Grasa

Cătălin Grasa ar putea fi schimbat

Motivul? În viziunea administratorului public al județului Constanța, premiul cel mare ar fi reprezentat de Portul Constanța, care ar fi încă în atenția autorităților centrale, administrate de actuala putere. Revenind la Spitalul Județean Constanța, contractul managerului Cătălin Grasa expiră luna viitoare, iar Mirela Matichescu spune că acesta ar putea fi schimbat, pe modelul Suceava.

"În loc să-l prelungească, pentru că orice specialist în management îți spune că nu schimbi căpitanul unei corabii în plină furtună, mă tem să nu se folosească pretextul Suceava, sau orice alt pretext similar, iar dr. Grasa să fie înlocuit cu un manager obedient actualei puteri. Modelul acesta se va putea folosi apoi în toată țara. Dacă la Suceava existau motive clare și situația era gravă, ceea ce ar putea să se întâmple la Constanța, ar fi un precedent care va putea fi folosit fără probleme la nivel național, pentru orice spital.", a mai precizat Matichescu.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasane dn draga lasane cu bocetele dupa jiltul dumitale unde nu faceai nimic incasai salariu ok si executai ordine politice.Nu vreau sa mai intru in detali cu dumneata.Stiu toti din spital colegi de ai dumitale ca nu esti altceva decit un executant politic.Si si in trecut un taietor de apendici prafuit.
3
0
Spitalul judetean e in subordinea Consiliului judetean, nu? GRASA astepta cu zilele la usa lui Nicusor, sa fie bagat in seama.. Apoi, ce presupune functia de administrstor public al judetului, madam? Cu ce te ocupi?..
4
0
Demiterea lui badescu
3
0
E ingrijorata dna. Cioclu ca nu or sa mai poata fura fondurile spitalului. Si ingrijorarea creste ca poate pacientii vor primi medicamente, si poate toti medicii incompetenti si criminali din acel spital infect vor fi demisi. Pe Grasa il va ajunge curand blestemele. Cand o sa pleci de la sursa furaciuniilor iti va fi luata si protectia de catre PSD...si atunci vei plati totul inzecit.
13
0
Pleaca baiete pleaca unde vezi cu ochii ca va fi vai si amar ce va urma Doamne ajuta ca spitalul acela sa nu mai aiba parte de toti incompetentii care habar nu au cum se conduce un spital si nu se
4
0
Mai bine taceai
4
0
mirela matichescu, a brevetat MUIA PERFECTA!
19
1
INFECTA ASTA O TOT ARATATI.NU ARE NICIO REALIZARE, IN AFARA DE AGATAT BARBATI SECURISTI CU FUNCTII, CU BANI .NICI MACAR UN COPIL NUN LASA IN URMA EI. NU AVEM CE SA INVATAM DE LA EA.
19
1
Mirela are super capabilitati, lasand deoparte fatza de dromader travestit.
17
2
Il vor pune pe dina! Hahaha! Fals poziti! Doar fatalaii asimptomatici dar pozitivi stau internati. ,,jmecherii" sunt fals pozitivi si merg acasa!
8
0
Ce iubita e fatuca asta.
13
3
pai astia care sunt acum, nu au fost pusi de PSD, pe criterii politice? Din pacate, asa merg treburile,
16
2
Ce buze senzuale! La groapa de gunoi a istoriei cu Ciuma Rosie.
16
4
Si, locu lui Stroe, il mai vrei?
15
2
Schimbarile in instirtutii se fac pe principii pesediste ,ai uitat asa cum ai fost si tu pusa pe ,,competenta"
18
3
pe Grasa l-a pus nicusor,era bun la furat si contracte .ce va scapa banii din mina mai matichjescu..nu-ti ajung cluburile de pe tot litoralul?ce dracu cauti tu acolo la consiliu?tot la furat
29
3
Pe ratardul Artagea nu vrea sa dea afara. Il tine ca sa semneze furaciunile. Este mic si impotent asa ca e bun la limbi si la tinut borcan
17
0
ar cam trebui schimbati medicii , unii prea sunt imbecili, domnul doctor sau doamna doctora,,,la ce salarii au am trebui sa fim tratati ca niste oameni, da de unde?
16
4
Matichescu, alta proasta pesedista de-a facut cariera print tehnica ass to mouth, taci dracu de zdreamtza ca nu intereseaza pe nimeni tampeniile pe care le debitezi.
33
2
Dar pe malai mare Daniel Georgescu de la canale navigabile cand il trec la odihna? E la PSD dar e prieten cu aia de la PNL?!?
20
2
Tu MATICHEASCO,daca GRASA si alte persoane importantante din S.J.Cta scapa doar cu demitere fara sa le explice procurorilor DNA dupa un posibil control cum s-au cheltuit bani si pentru ce,sau din ce cauza uni doctori s-au folosit de munca lor din spital pentru ca sa trimita pacienti la spitalele lor private atunci sa spuna multumesc lui Dumnezeu pentru ca au ramas cu bani furati,asa ca roagate sa nu vina un control adevarat la S.J.Cta nu mai le canta hotilor prohodul.
31
2
Ce va mirati. Ordinul pe unitate nu a fost sa rada PSDul la propriu si la figurat?! Feriti, vin competentii!
13
16
Asa graita Baba Vanga. Stai acasa cu stranepotii cucoana, lasa-te de predictii.
22
0
curvistina asta ainceput de la o vreme sa devina chipurile critica , dar numai unde nu e implicat psd-ul pe care ii pupa in cur sau le face felatie - din ce stie multa lume din casa alba , muierea este o specialista in materie de felatie... cat despre tercerea spitalelor la minister , doar ganditi-va la banditul capatzana sau sorina pintea...!
35
1
o ardea Mazare si Bubu Tamboaca di piata Chiliei. Avea ta-su o shaormerie in spate la magazinul Tomis si ea se umfla pe la cunoscuti ca este mare patroana. Au futut-o toti si dupa au lasat-o ca cica este stearpa si nu face copii. In Schimb ii plac la nebunioe ''copii cruzi'' !!!
30
1
Domnule ministru Popescu eu mai stau.Am fost pus de guzganul rozaliu.
12
0
Si in aceste conditii, tot la ciolan le este gandul?!...
25
1
Velicu as tine-o pe mata 24 h nj 6 h
3
7
Administratorul public??? CE PLM ADMINISTREAZA TUTA ASTA CONCRET?
39
2
V-ati pus oamenii in functii cheie, ati praduit cat ati putut, acum a venit randul la furaciune pentru alti hoti. Hai, debarcarea ca ne e foame, sa mananca si gura noastra ceva, ca pana acum am mancat doar frimituri
30
0
O sa puna politruci indoctrinati , slabi pregatiti profesional, ca la Suceava , Rambu fost comisar la Garda Financiara, si slugoi cum e prefectul. Am avem ex. cu sotul consilerei lui Iohanis care a fost numit in locul somitatii Beuran.Si ieri citeam ca la Romatsa a fost pus un politruc , avand cu totul alta meserie. Dar profesionalismul nu conteaza la "galbeni".Carnet sa ai sau sa sponsorizezi.
10
16
Lasa sa-i mai scuture pe doctorii din Spitalul Judetean care au tupeul sa te tina cand vii la urgenta cate 6-8 ore pe targa pe hol.
40
4
Ce zice Rapandula asta?
47
3
Pe voi cum v-au numit?Nu cumva,tot politic?E o vorba romaneasca tov.Mirela:,,curva o ia pe dinainte"!
48
1
Matikeasca asta a avut o traiectorie ff curioasa - patroana de fast food Chicken Time in spate la mag Tomis, patroana la un butic alimentar pe Stefan cel Mare langa Arhivele nationale, matroana la club Bellagio din Mamaia, fost cinema Albatros, de unde a racolat-o Mazare in brigada lui ! Ea, sarmana, e saraca cu duhul !
63
1
Se teme PSD ca pierde spitalul si portul, 2 vaci BUNE de muls pt partidul lor. Cat despre incompetenta lui GRASA, o stie toata Constanta
57
2
Malaca botoxata a simtit pericolu pentru incompetentu dr. Grasa si restu din psd. Mui-mui psd!
55
3
Ce desfigurata e la fata saraca cred ca si la minte e la fel umflata injectata seamana cu preotul de la S mina dolofanica
44
2
dupa galbenii infometati, vor veni albastrii rupti de foame si heirupisti, apoi iar ciuma rosie, apoi cea galbena si ciuma albastra. Si tot asa! nu o sa ne facem bine deloc cat timp politicul e primul filtru de conducere si serviciile conduc total romania
27
2
sclipitoare, dar acum m-am incurcat urmarindu-i logica. "Premiul cel mare ar fi portul". Pai nu au deja numit la port derectorul? Ca-i de prin decembrie cap-de-penis acolo, numit de ei.
32
1
Pana acum ce a facut PSD ul?????
49
3
Pe hotul de Artagea,cand il demite? a bagat aeroportul in faliment, nu mai are bani dr salarii. Tine angajatii in saracie si el fura cu Fotu, liderul sindical.
37
1
Adio Grasa , ai furat destul , atentie sanu puneti vreun galben infometat rau , ca iese naspa !
29
5
Puneti o poza mai recenta...nu de acum 10 ani!
36
1
Va da-ti seama ce chestia dracului, sa dea astia ordonanta militara ca sa schimbe sefi din administratia spitalului judetean, ca pana acum acesti sefi erau veniti de pe Marte, nu erau tot politruci numiti de partidul de guvernamant.In ultimii 30 de anii, este lege nescrisa in tara noastra draga, ca functiile de conducere din institutiile publice sa fie numiti, nu oameni capabili si profesionisti, ci spagarii, cretini si idiotii partidului de guvernamant nu conteaza care, psd, pnl etc etc.
45
0
Madam Matichescu sa se duca ziua in amiaza mare pe Medicala 2 si sa ajute pacientii la zdrobit sutele de carcalaci din fiecare salon. Misuna carcalacii pe bolnavi femeie!!! Pacientii tintuiti la pat dorm cu frica sa nu le intre carcalacii in gura, in timp ce pacientii mai in putere stau ocupati macelarind sute de carcalaci! Daca nu a avut nesansa sa ii vada cu ochii ei, sunt filmari celebre la care managerul opineaza ca gandacii sunt pusi intentionat, ca este o inscenare. Si oricum, cu obrazul cam gros sa vorbeasca despre control politic.. si ea fiind tot in sleatha de numiti politic.
66
3
Asa, si? Ce daca il schimba pe Grasa? Asta nu a deranjat nici psdul, nici pnlul , a tacut ca mutu'n papusoi! Totul este ok in judetean,mancarea este la limita termenului de garantie, aparatura este de top si nu mai este nevoie de altceva, radiologia functioneaza, ce mai , trai neneaca la malu marii.... Il schima- f bine, nu - bafta lui....Tovarasa administrator mai bine ar vedea ca in cons de adm sunt numai politruci, ca tesa spitalului este refugiul amantelor si ai politrucilor. Nu strica nici un control la sange asupra cheltuielilor, a contractelor cu Casa Albastra si Zip Escort.
59
6
Nu-i mai publicati si poza,mai avem cooii mici prin preajma!
49
4
Pana pe la mijlocul anor 90 toate spitalele erau sub ordinea Ministerului Sanatatii. Apoi au venit cu ideea autonomiei teritoriale care a distrus sanatatea. Spitalele si personalul medical au devenit angajatii unor functionaridin administrae. Mazare si Constantinescu au infiintat si desfiintat sectii, Ctinescu a dat afara uniimedicii mai putin pe cei cu sustinere politica si a adus prieteni de afaceri.Sunt bani f f f multi la sanatate pe care ii praduiesc functionarii locali care nu au nicio competenta in domeniu. E firesc sa treaca la Ministerul Sanatatii
55
4
Am impresia ca toapa asta psd ista Nu stie ce spune Pai...grasa fura pt psd de ani de zile Asa ca...
56
6
ce e draga Mireluta simti ca iti fuge scaunul de sub fundulet...stai usor ca asta e doar inceputul o sa urmati toti hoti cat ati furat din primarie ..terenuri nu voi stiti pe unde ..si cate si mai cate..nu de alta dar numai cate masini si case ai ...nu uita..cand plecam din asta lume nu luam.nimik cu noi toti luam la fel 4 scanduri ...diferenta e ca noi mai avem si urmasi ...dar nu e cazul tau stearpa esti ..degeaba ai bani ...fi desteapta nu le mai tine ascunse impartile la saraci cat mai poti macar asa mai speli din pacate..nu te mai da corecta ca esti mafioata rau...
66
6
Va rog respectos sa imi pot exprima liber
17
6
Avem si noi un oras dupa chipul si asemanarea administratoruluit.
53
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218