REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mirela Vaida a celebrat 13 ani de căsătorie

Mirela Vaida a celebrat 13 ani de căsătorie

Replica API 21 septembrie 2022 | 01:31 850

Mirela Vaida este extraordinar de emoționată și recunoscătoare azi, deoarece ea și soțul ei ai sărbătorit 13 ani de mariaj. Prezentatoarea TV de la Acces Direct a împărtășit momentul și fanilor ei de pe rețelele de socializare, unde a publicat o imagine superbă de la cununie.

Mirela Vaida

Mirela Vaida și soțul, Alexandru Vaida, au celebrat luni 13 ani de când și-au unit destinele. Vedeta a simțit să-și împărtășească bucuria și pe social-media, unde a rememorat momentele în care se pregătea de cununia ce a avut loc acum mai bine de o decadă, în Dealul Jilăului, județul Cluj.

Prezentatoarea de al Acces Direct a publicat chiar și o imagine superbă, în care este îmbrăcată într-un port tradițional românesc, dovadă că pasiunea ei pentru cultura tradițională din țara noastră a însoțit-o încă dinainte să devină vedetă.

«Fix acum 13 ani, pe vremea asta, ma pregăteam de cununie în Dealu' Gilaului, jud. Cluj!», a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii.

Mirela Vaida și soțul ei Alexandru sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au fost mereu discreți în ceea ce privește relația, iar acest aspect i-a ajutat să păstreze armonia dintre ei, dovadă că dragostea lor continuă să reziste și azi 13 ani, mai târziu

Mirela Vaida și Alexandru sunt fericiții părinți a trei copii superbi, este vorba de Carla, Vladimir și Tudor.

Mirela Vaida, cerere în căsătorie ca-n filme

Mirela Vaida și soțul ei s-au căsătorit în 2009, iar vedeta a dorit foarte mult să păstreze câteva din tradițiile populare, așa că au ales în loc pitoresc pentru ceremonia nunții.

Vedeta a avut o cerere în căsătorie ca-n filme. Iubitul ei, Alexandru, a pus marea întrebare în timp ce se aflau în mașină, la semafor.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, a mărturisit Mirela Vaida, potrivit SpyNews, citat de click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine-i asta, cu emisiunile ei de rahat ?! O alta m*********a tupeista, care se dezbraca din ce in ce mai mult. Nu ne intereseaza. Nu! Cine se crede !?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272