REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mirela Vaida a slăbit 10 kg și nu mai iese din minijup. Își afișează picioarele superbe la „Acces Direct“

Mirela Vaida a slăbit 10 kg și nu mai iese din minijup. Își afișează picioarele superbe la „Acces Direct“

Replica API 25 octombrie 2019 | 00:00 2635

Mirela Vaida

Gazda show-ului „Acces direct” (Antena 1) pare că a înflorit în ultima perioadă şi arată din ce în ce mai bine. Actrița și cântăreața Mirela Boureanu Vaida (37 de ani) a născut a treia oară la începutul lunii aprilie şi de atunci a slăbit peste 10 kilograme.

Mereu pe fugă cu copiii, cu emisiunea, cu spectacolele, dar şi cu amenajarea casei de lângă Bucureşti, vedeta a reuşit să revină la silueta de dinainte de naştere. Acum, Mirela Boureanu Vaida îşi etalează zilnic picioarele frumoase atât la tv, cât și pe reţele sociale, unde poartă în special fuste scurte extrem de sexy.

Ea le-a dezvăluit admiratorilor „dieta” ei care constă într-un program foarte încărcat. În schimb, soacra o ajută foarte mult cu treburile casnice pentru care nu ar mai avea timp. „Stau cu soacra în casă. De două săptămâni. Am şi slăbit între timp şi plec mult mai mult ca înainte. Mă trezesc, mă spăl, alăptez şi plec unde văd cu ochii”, a scris vedeta pe blogul ei.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O moldoveanca mahalagioaica, Mirela asta, o needucata, ce vorbeste urat de soacra ei, care este o adevarata ardeleanca, cadru didactic... cu o educatie aleasa si o prezenta agreabila. Despre ce vorbim ?? Moldova cu Ardealu..... diferenta mare, mare de tot. Da!
1
0
alta care slabeste ? ozana barabancea si oana roman nu v-au mai dat stiri? ce mai fac pastramele ? stire pt votantii pesede
2
0
Acum se crede si frumoasa? Cantacioasa este. Mare actrita de teatru este. Mare rahat de prezentatoare de emisiune TV este. Stim ca alapteaza, fuge si canta o melodie cu o formatie necunoscuta, alearga inapoi si mai alapteaza o data si tot asa. Ne-a deconspirat tuturor acest program zilnic de mama eroina. Ce mai vrea sa demonstreze? Faptul ca orice moldoveanca poate reusi la bucuresti? Il stim deja. Avem exemple anterioare de pocnitori, combinate cu armasari tineri: Raduleasca, Zana Marin...
7
1
Moldova, moldovioara mea... Moldoveanca, cururi goale, minte scurta, fite, arogante... Parasuta !
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212