REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mirela Vaida, tentativă de OMOR în direct. VIDEO

Mirela Vaida, tentativă de OMOR în direct. VIDEO

Replica API 20 martie 2021 | 00:09 7784

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Mirela Vaida

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida. Producătorii au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

Un echipaj de la 112 a ajuns la faţa locului. Din primele informaţii, agresoarea avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Boureanu-Vaida nişte bani.

Mirela Vaida spune că nu o cunoaşte pe femeie.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a spus că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi a susținut că în ultima perioadă ar fi primit ameninţări de la o persoană care s-ar fi recomandat Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în fața metroului.

"Am chemat Poliția (...). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări, inclusiv pe Facebook și pe Youtube, de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune: «Vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor». Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios", a spus Vaida.

Precizările Poliției după atacul asupra Mirelei Vaida: Atacatoarea fusese internată la 'Obregia'

"În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat în platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele date ar fi pătruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept", au precizat surse judiciare.

Autoarea a fost externată de la Obregia pe data de 12 martie, având diagnosticul de 'retard'.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
golanie si mahalagism pe posturi tv, merita mai mult ! se incurajeaza toate nenorocirile , exempul negativ e programat sistematic , mediatizat ...stiintific pentru reting, de niste asa zisii vedeate, niste ordinari cu tupeu , ce s au infiltrat prin ce le place romanului mai mult! 1
2
0
O facatura cat casa poporului. Nu ai cum sa intri in studiourile Antenelor fara autorizatie daramite sa ajungi in studio si gol si cu o bucata de bordura.nu mai fiti prostovani si nu mai puneti botul la mizeriile antenelor
3
0
vaca de vaida a primit ce merita!tiganii sa se tiganeasca intre ei,nu la tembeliziuni! o idioata nesimtita intre tigani!
4
0
La o asa prezentatoare cu emisiunea ei de RAHAT, te poti astepta la asa ceva. Nu mai aveau audienta ?? Regia este ieftina, specifica antenelor. Emisiuni de rahat! Nulitati! Rusine!
4
0
Nu ma,emisiunea nu se numeste nici acces direct nici acces in rect ci abces direct,ma mir ca nu stiai.
4
0
era un fan al emisiunii nemultumit, atata tot
3
0
Nebuna,nebuna dar stia toate intrarile in televiziune .
6
0
proteveu va intra peste maruta un nebun! a devenit nesuferit, mahalagiu si hahalera !
6
0
a scazut audienta la latrine si s-au gindit sa faca o regie ieftina la care prostalaii sa puna botul .totul a fost regizat.
12
0
a mancat asta de multi la tv era de asteptat ca cnv io coace a scapat ieftin taratura!!
5
0
acces in direct sau ACCES IN RECT
11
0
Tb vazute camerele de luat vederi si tb anchetat ce faceau cei de la securitate in timp ce animalul patrundea in cladire.
9
2
Mai fa tu misto in emisiuni de oameni sarmani , ca intro zi o sati futa lumea 20 de oua in cap
18
3
Nu se face audienta cu mizerii de genul asta. Veniti cu subiecte interesante.
29
2
Fake. Prosteala. Nu mai stiu ce sa faca pt audienta.
38
2
Nu mai bine te intorci tu pe centura? Esti mai in siguranta acolo...
28
1
emisiune in care apare Vulpita
22
1
avea dreptate cant facea ceva cu trustul lui voiculescu.
25
2
Doua coarde in regie proasta.
35
1
Sa va cada ochii astia care va uitati la antena
19
8
Mai baeti cand facea fake din astea Jerry Springer in America taranii nostri se uitau la Viata satului.
30
1
pana si nebunii s-au saturat de Latrinele derbedeului Voiculescu. au mai ramas idiotii, singurii privitori la aceste dejectii.
39
2
La cat rahat se mananca la televizor, au luat o razna oamenii.
30
1
nu pot intelege o emisiune educativa in care sunt promovate adevaratele valori..Viorel si Vulpita te caracterizeaza..
38
1
In Roumania nu mai avem garantia sigurantei de zi cu zi de cand borfasul sef kwj a facut si referendum pentru justitie .Chiar acest killer este impotriva sigurantei romanului Deci moarte pentru moarte
6
38
Nulitati si emisiuni educative..
48
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212