REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Miron Cozma, atac dur la Codrin Ştefănescu: Ai nesimţirea să vii să te dai victimă a Mineriadelor?

Miron Cozma, atac dur la Codrin Ştefănescu: Ai nesimţirea să vii să te dai victimă a Mineriadelor?

Replica API 2 mai 2013 | 00:00 325

Miron Cozma, tiradă de neoprit în studioul #româniatv#. Nemulţumit de întrebările pe care i le-a pus Codrin Ştefănescu despre Mineriada din 1990, Cozma a sărit ca ars, acuzând că el este o victimă a acelor evenimente, şi că de vină este partidul lui Ion Iliescu. Codrin Ştefănescu decis să părăsească emisiunea.

Miron Cozma, preşedinte PSDM şi Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, au fost invitaţi în emisiunea Corinei Drăgotescu, la România TV. Spiritele s-au încins în timpul dezbaterii despre Mineriade.

Cozma a ripostat virulent atunci când Codrin Ştefănescu a precizat că l-a urât, student fiind, pe liderul minerilor din Valea Jiului.

"Eu ca tânăr student îl urăsc pe Cozma, că au murit oameni la Mineriade şi poate, într-o zi, Cozma va avea curajul să ne spună şi nouă ce a fost cu adevărat", a spus Codrin Ştefănescu.

Reacţia lui Miron Cozma nu a întârziat să apară. "Sunt de-a dreptul şocat că aveţi curaj să vorbiţi de evenimentele din Piaţa Universităţii când sunteţi în conducerea partidului lui Iliescu. Păi, Iliescu v-a bătut. (...) Cum vă permiteţi să vorbiţi de iunie 1990 când sunteţi unul din conducătorii partidului lui Iliescu. Dumneatata vorbeşti?! Păi, Iliescu a adus prin securistul Cămărăşescu cu Măgureanu şi cu Băsescu, de la Transporturi, i-au adus o parte (...) Iar dumneata ai nesimţirea să vii să te dai victimă. Studentule care ai fost! Unde e Marian Munteanu?! Cine a omorât oamenii? Voi, oamenii lui Iliescu ... de la Miliţia Capitalei, securiştii!", a replicat Cozma.

"Pentru cultura ta generală sunt victimă cu dosar la Strasbourg a Mineriadelor ... De ce nu eşti tu victimă, victimo! Eu n-am fost conducător. Tovarăşul Iliescu a fost, cu oamenii voştri din partid, cu Băsescu, ministrul Transporturilor şi la ora aceea, încă mai are nesimţirea să vină să spună. Voi aţi omorît oamenii, voi, partidul lui Iliescu", a continuat Miron Cozma.

Codrin Ştefănescu a decis să părăsească emisiunea.

sursa: rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108