REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Dum., 2 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6748
27.8° Constanța Duminică, 2 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6748
 

Miron Mitrea: „Piedone pierde Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90%, și iese din politică”

Miron Mitrea: „Piedone pierde Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90%, și iese din politică”

Mirela PASCAL 19 mai 2024 | 21:43 12083

Analistul politic este de părere că Piedone a făcut o greșeală majoră atunci când nu s-a retras în momentul intrării în campanie a Gabrielei Firea. Miron Mitrea consideră că Piedone a pierdut campania pentru Capitală, motiv pentru care a început să aibă un comportament dezechilibrat.

Miron Mitrea: „Piedone pierde Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica”

„Cristi Popescu a fost surprins de intrarea în joc a lui Gabriela Firea și Sebastian Burdjua și nu mai reușește să își calibreze campania. Erau tot felul de discuții înainte de a intra Gabi în joc. Îl știu de mult pe Cristi Piedone, dar acum este dezechilibrat, fiindcă este conștient că și-a pierdut campania. Cred că este o greșeală, pentru că nu face decât să ajungă jos în sondaje. Azi, Piedone, care înainte de intrarea lui Firea si Burduja, se bătea cu Nicușor Dan, cred că se va lupta abia pentru locul 3. Se vede că e este frustrat. Jurnaliștii nu sunt întotdeauna comozi, uneori sunt obraznici. Dar asta e meseria lor, dacă tu nu înțelegi că acel om nu are nimic cu tine, e grav. Jurnaliștii trebuie să scoată informații de la politicieni, pentru că asta este meseria lor.

 Miron Mitrea: „Piedone pierde Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica”
„Umbli cu 50 de gealați după tine și dai în judecată o jurnalistă de 50 kg că te-a bruscat!”

Dacă nu ai stomac pentru așa ceva, nu știu dacă reziști în politică. El, totuși, are stomac de politician, dar nu se vede decât pe locul 4, iar asta l-a frustrat. Dacă a ajuns să îl bage și pe băiatul său în joc, este o tâmpenie să dai un jurnalist în judecată că te-a bruscat, tu, care umblai cu 50 de gealați după tine. Își mănâncă șansele și la Sectorul 5. Pierde în mod cert Bucureștiul, pierde și Sectorul 5, în proporție de 90% și iese din politică. Am mai văzut cazuri ca acesta. Piedone a avut o campanie bună, însă atunci când a intrat Firea n-a înțeles că ar fi trebuit să se retragă”, a declarat Miron Mitrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a ajuns analist politic.
4
1
un fost ospătar ajuns primar..... ăștia sunt merituoșii din tara asta
12
2
vrei sa ii faceti pe plac lui ceolacu ?
6
2
Fost puscarias comenteaza politica altui puscarias nedovedit. Scarba.
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
181410393129
5/49
3740188513
joker
41141830157