REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Mironescu a fost eliberat: "Sunt nevinovat" - Vezi video

Mironescu a fost eliberat: "Sunt nevinovat" - Vezi video

Replica API 23 iunie 2011 | 00:00 207

Acuzat în dosarul şpagă în Portul Constanţa, va fi cercetat în libertate

Acuzat în dosarul şpagă în Portul Constanţa, va fi cercetat în libertate

Laurenţiu Mironescu, fost secretar general al MAI, a fost eliberat din arestul preventiv.

El şi alte trei persoane acuzate în dosarul afacerilor ilegale din Portul Constanţa vor fi cercetaţi în libertate, după ce completul de cinci judecători al ÎCCJ a admis recursurile procurorilor împotriva prelungirii arestării preventive. Alte 24 de persoane din dosar vor rămâne după gratii. Alături de Laurenţiu Mironescu au fost eliberaţi: Liviu Bratu (adjunct al biroului vamal Constanţa Sud Agigea, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de: iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup), Adrian Pătraşcu (ofiţer de poliţie, Comandant al Grupului de nave Constanţa din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de luare de mită în formă continuată) şi Corneliu Păun (administrator la SC Flavia Com SRL, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de: iniţiere sau constituire a unui grup infracţional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, complicitate la dare de mită, în formă continuată, complicitate la luare de mită). În acest dosar, Laurenţiu Mironescu este acuzat că a iniţiat un grup de criminalitate organizată, la care senatorul Mircea Banias ar fi aderat.

La ieşirea din arest, Laurenţiu Mironescu a declarat: "sunt nevinovat", iar acestu lucru va fi dovedit, a adăugat el.Întrebat de jurnalişti ce urmează să facă, Mironescu a mai spus că merge acasă şi că urmează să îşi înscrie fata la liceu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108