REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mirosul puternic al trupului unui bărbat găsit decedat i-a făcut pe vecini să cheme poliția

Mirosul puternic al trupului unui bărbat găsit decedat i-a făcut pe vecini să cheme poliția

Georgiana BOGLEA 23 aprilie 2024 | 10:59 612

Cadavrul unui bărbat de 51 de ani a fost descoperit, luni seara, într-un apartament din Baia Mare. Polițiștii au fost sesizați de vecini, alarmați de mirosul puternic care venea din apartament. Oamenii spun că nu l-au mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni. În ultimele zile se pare că acesta nu s-a mai prezentat la muncă. Pentru a pătrunde în apartament a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au spart ușa. 

Mirosul puternic al trupului unui barbat gasit decedat i-a facut pe vecini sa cheme politia

Descoperire macabră făcută, luni seara, de un echipaj local de poliție din Baia Mare. Agenții au fost sesizat de câțiva cetățeni că din interiorul unui apartament situat pe bulevardul București se simte un miros puternic și că au bănuiala că în interiorul apartamentului se află decedat cel care locuiește acolo, relatează vasiledale.ro. 

Polițiștii locali au anunțat de îndată poliția municipiului dar și dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

Ajunși la fața locului, pompierii au descins în apartament spărgând ușa acestuia, iar în interior au găsit trupul unui bărbat în vârstă de 51 de ani. 

Vecinii ne-au spus că nu l-am mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni, iar angajatorul său a confirmat faptul că în ultimele zile acesta nu s-a prezentat la locul de muncă.

Poliția face cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările decesului, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272