REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mişa, în cărţi pentru şefia ANAF. Ar fi de acord şi ministrul Teodorovici

Mişa, în cărţi pentru şefia ANAF. Ar fi de acord şi ministrul Teodorovici

Replica API 7 februarie 2018 | 00:23 274

Imediat după înlocuirea lui Ionuţ Mişa de la conducerea Ministerului Finanţelor, presa centrală a speculat că el va fi numit şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Deocamdată, informaţia nu s-a concretizat, însă de dată recentă, un lider al PNL cerea demiterea ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, pentru "incompetenţă", dar şi demisia lui Ionuţ Mişa de la conducerea ANAF! Mulţi s-au grăbit să îi atragă atenţia liberalului că greşeşte, în sensul că Mişa nu este preşedintele ANAF, în timp ce alţii au comentat că "urmează să fie!".

Zilele acestea, mai mulţi social-democraţi au precizat, pentru "Replica" de Constanţa că, într-adevăr, se discută pe seama numirii constănţeanului Mişa la şefia ANAF, iar că asupra acestui aspect s-ar fi declarat de acord şi actualul ministru de Finanţe, Orlando Teodorovici.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va indoaie Misa . analfabetilor
1
1
RUSINE PSD!!!!!!
2
1
Vataselul lui Stroe Felix. Nu avem nevoie de Asa ceva. Oricum tot anaful s-a machidonizat, iar toti comerciantii si carciumarii machidoni sunt cei mai mari evazionisti si tepari.
7
1
Mai Misa nu am putut sami inchipui ca poti sa fii asa de mare Prost,pacat ca nu mai sunt CAP-uri ca tu nici la inumarat oile nu erai bun,ca esti prost,mai plangeai si ca blegul de mare intelectual.
5
1
Dupa ce a facut varza codul fiscal urmeaza si anaf-l
7
1
Ma gandesc totusi ca va venii odata si odata vremea cand cei fara coloana vertrebrala si incompetenti vor platii cu ani grei de puscarie distrugerea economiei si a statului de drept.
7
1
Un jeg penal care doar a lins cururi a vandut apropiati si a calcat pe cadavre
9
2
Misha mereu se pisha pe orice functie ii dau astia.Cine il chinuie isi bate joc de el.
9
2
Bufnite-ar plansu' Misa! Ce mecla de intelectual are! GREATA SI SICTIR!
10
2
Pai ca PRES ...ANAF...e mai bun,daca ministru a fostjalnic,oribil,dezastros???
8
4
Alt machidon prost.
11
2
Bun sponsor al psd
7
3
Pai retardul asta a generat toata topaiala fiscala! Asta care a terminat turism servicii are noroc ca ard certificat de handicapat mintal ca altfel isi lua 20 de ani pentru subminarea economiei
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218