REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MIȘU de la SABROSO, acuzat că vinde CLĂTITE cu SÂRMĂ!

MIȘU de la SABROSO, acuzat că vinde CLĂTITE cu SÂRMĂ!

Replica API 30 august 2021 | 00:10 12548

Gheorghe Mișu, patronul unuia dintre cele mai cunoscute restaurante din Constanța, și anume Sabroso, este acuzat de constănțeni că vinde clătite cu umplutură de sârmă. Încă o săptămână, încă o reclamație cu privire la mâncarea comercializată de restaurantele constănțene. De această dată vorbim despre restaurantul situat pe bulevardul I.C.Brătianu din Constanța. În rândurile de mai jos puteți citi ceea ce au găsit tinerii în mâncare.

O simplă comandă se poate transforma în cea mai urâtă experiență. Se pare că, unii angajați de la Sabroso nu dau foarte mare atenție atunci când prepară mâncarea ce urmează a fi servită omului. În cursul serii de joi, doi tineri constănțeni s-au gândit să facă o comandă de mâncare, zis și făcut, doar că ceea ce au primit i-a lăsat fără cuvinte. Cei doi au ales să comande pizza, dar și clătite. Dacă la pizza totul a fost în regulă, ei bine, la clătite, cei doi au fost șocați să găsească fire de sârmă în gem. ,,Am găsit sârmă, asemănătoare cu cea a unui burete de sârmă. Nu este prima oară când ne confruntăm cu astfel de situații.”, declară cei doi tineri.

Reacția reprezentanților Sabroso

Contactați de către reporterii Replica de Constanța, reprezentanții Restaurantului Sobroso au declarat că această sesizare a ajuns și în atenția lor și se fac verificări. ,,Am primit o astfel de sesizare aseară, de îndată am dispus verificări și am discutat cu cei de la bucătărie să fie mult mai atenți.”, au declarat aceștia.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine mai mananca in ziua de azi in dughena aia ?
4
0
Cine va pune sa mancati la carciuma aia de 2 lei unde lucreaza bucatari care inainte gateau la popota in armata.
5
0
Clatite care contin fier!
6
1
Hai ca-i buna , pai vorbi-ti bai care nu sante-ti nordiosti ca vom duce sirma la fier vechi si tot voi ve-ti spune ca nu are toate ingredientele, pai ori santem smecheri ori puscaribili !
2
0
pizza contine fier deci e buna pentru pentru buna functionare a sistemului imunitar deci nu mai faceti covid delta!!! deci sa-i multumiti patronului!!
7
1
Nu este prima oara cand ne confruntam cu astfel de situatii... si totusi inca mai comanda la acelasi carciuma. Una peste alta foarte buna compunerea ta Andreea. FB.
8
4
Primesti ce platesti.
6
6
Poate fi chiar din borcanul cu gem...
7
9
este o simpla neatentie , au spalat telul cu buretele de sarma , s-a prins o sarma de la burete in tel , apoi au facut aluatul iar cand mixau a cazut sarma in compozitie , un accident nefericit , se poate intampla oricui . in aluat nu ai cum sa vezi acea bucatica de sarma , mai ales ca se acopera cu el . un articol rau intentionat si nimic mai mult .
13
29
Alea de la pizza mangaie pisicile din spatele pizeriei si apoi intra sa faca pizza . plus ca am gasit si capusa in faina
32
7
cine mai mananca in 2021 de la Scarb0s0?
66
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468