REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.6° Constanța Vin., 24 Mai 2024
Anul XX Nr. 6739
22.6° Constanța Vineri, 24 Mai 2024 Anul XX Nr. 6739
 

Mișu Popescu nu are niciun conflict cu Maticiuc

Mișu Popescu nu are niciun conflict cu Maticiuc

Virgil STOIAN 18 aprilie 2024 | 00:00 1488

După apariția în Replica de Constanța a unui interviu cu Mihai Popescu, un cotidian național a acreditat ideea că Mihai Popescu ar fi la cuțite cu Codin Maticiuc, pentru că acesta din urmă nu și-ar fi respectat promisiunea făcută la filmarea filmului Miami Bici și anume o excursie în Hawaii. Mihai Popescu a revenit cu o declarație în care a demontat faptul că ar avea un conflict cu Codin Maticiuc, cu care a rămas prieten.

Misu Popescu nu are niciun conflict cu MaticiucMihai Popescu și soția

Afaceristul a menționat că a jucat în film din prietenie: „În primul rând nu mă numesc Mișu Pricopsitul, în buletin am alt nume iar dintre prieteni nimeni nu îmi spune așa. În al doilea rând, doritorii de senzații tari vor fi dezamăgiți. Chiar nu sunt «la cuțite» cu Codin și cu nimeni. Nu am nicio frustrare și nu mă simt păcălit cu nimic. Într-un scurt interviu dat pe subiectul stațiunii Mamaia acum câteva zile am fost întrebat  la un moment dat gen dacă «m-am îmbogățit» în urma colaborării din filmul Miami Bici. Răspunsul a fost scurt și la obiect dar întrucât a fost preluat tendențios de anumite publicații, prefer să îl detaliez aici. Într-adevăr, am participat la un proiect pe care îl consider de suflet, «Miami Bici». La film mi-am adus aportul și am făcut-o din toată inima. Pe lângă asta, am jucat benevol în rolul Mișu, creat special pentru mine de scenarist. Am luat-o ca pe o experiență nouă și cu toate că ceilalți erau plătiți sau urmau să câștige bani în urma filmului, am făcut-o din prietenie. În general sunt un bun prieten, poate câteodată prea bun...

Misu Popescu nu are niciun conflict cu MaticiucCodin Maticiuc

Mișu Popescu a lămurit și chestiunea vacanței în Hawaii: „Nu am semnat niciun contract însă la un moment dat am avut o conversație în care Codin a zis că dacă «o punem» (adică vom avea peste 300.000 rulări în cinema, voi primi cadou o vacanță de două persoane în Hawaii). Chiar dacă filmul a depășit cu mult această performanță, nu am considerat niciodată această promisiune ca pe o obligație contractuală. Ci ca pe un gest amical binevenit, ca pe o datorie de onoare. A urmat pandemia și nu am putut să o punem în practică iar după a rămas ca o amintire. Eu cu sau fără această vacanță, rămân același om față de Codin, de care mă leagă amintiri frumoase și petreceri de neuitat.

Misu Popescu nu are niciun conflict cu MaticiucMiami Bici

În final, Mihai Popescu a vorbit și despre posibilitatea unei vacanțe în Hawaii… pe propria cheltuială de această dată: „În continuare mai doresc să precizez că nu îmi lipsește absolut nimic, sunt sănătos și mulțumit cu ceea ce am, iar viața mea pot spune că este o continuă vacanță deoarece locuiesc alături de familie în una din cele mai turistice destinații de pe glob. Acum sunt fascinat de băiețelul meu căruia îi acord aproape tot timpul disponibil. Dacă totuși pe viitor voi primi vacanța, voi merge cu soția să vizităm Hawaii din încasările filmului. Dacă nu, îmi voi permite și singur luxul să călătoresc pe banii personali fără probleme, deoarece în însoritul stat american Hawaii nu am ajuns încă până astăzi.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un film de doi lei , domnița din poza pare buna de-un joagar
0
0
Cine e si de ce ne-ar interesa persinajul?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
122631242036
5/49
22232911525
joker
35381872920