REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MITINGUL PSD: ce ordine au primit preşedinţii de organizaţii!

MITINGUL PSD: ce ordine au primit preşedinţii de organizaţii!

Replica API 5 iunie 2018 | 00:00 213

De la bluze albe, la ‘pancarde’ şi steguleţe mici

De la bluze albe, la ‘pancarde’ şi steguleţe mici

sursa foto HotNews

Reprezentanţii PSD Constanţa continuă să fie muţi în ceea ce priveşte măsurile organizatorice puse la cale pentru mitingul de sâmbătă! Nici un social-democrat nu mai doreşte să comunice numărul exact de membri cu care va participa organizaţia judeţeană Constanţa, la fel – nici suma alocată deplasării membrilor. Ultima comunicare a pesediştilor a fost că nu vor duce 6 mii de oameni, ci 3.500 – 4.000, iar asta pentru că au probleme în a închiria suficient de multe autocare.

Între timp, circulă şi documentul organizatoric al evenimentului, evident, pus la dispoziţie „pe surse”, „neoficial”. Din start, remarcăm şi o greşeală: „pancarde”. Amuzantă este, în text, şi precizarea: „ora 20 (opt seara)”, când va începe efectiv mitingul. Social-democraţilor le sunt trasate următoarele ordine: să fie îmbrăcaţi în alb (de la bust în sus), la fiecare 10 oameni să existe câte un steag tricolor, la care se adaugî „cât mai multe steguleţe mici (toţi!)”.

Reamintim că mitingul PSD are loc sâmbătă, la Bucureşti, iar dacă iniţial se vorbise despre o manifestare pentru susţinerea premierului Viorica Dăncilă, ulterior PSD a comunicat că este un miting „împotriva abuzurilor din justiţie”. La manifestare va fi prezentă şi Viorica Dăncilă, după cum a precizat chiar aceasta. La fel, şi toţi preşedinţii organizaţiilor judeţene din ţară.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inca o data psdul confirma ca sunt prost facuti gramada. Uitati-va cu atentie pe poza si o sa observati ca scrie FICARE, ora 20 e clar specifucat ca e ora opt seara , PANCARDA in loc de PANCARTA si mai sunt. Cred ca este scris special pentru domnu Vasilika sau pentru albu, sau pentru cei de alde floricica dansatoarea. Sunteti penibili bai !
8
1
Deci, cum ramane? Va duce Kirvad moka la miting?
11
1
veorico..putea ti sa scriti si miting contra abuzelor sau abujilor ca merge fata...prostii vine si nu stie despre ce e vb...ca mitinga e a doua zi dupa verdictul lu nea draknea
9
1
Comenteaza asistatii sociali ,somerii si replelel societatii cei care nimeni nu ii angajeaza.Circarii societatii sunt antipesede.Pe ei ...pe ei de misei !.
2
6
Vom vedea cat de multi prosti exista in tara.
8
2
ma infior cand vad atatea steaguri rosii ,mai lipseste Ceausescu.Atentie si Ceausescu a facut un miting si a iesit rau
10
3
Pe vremuri pesedeul chema minerii la bucuresti dar acum cheama boschetarii din zone defavorizate
13
4
Abuz fac infractori care conduc PSD si ALDE .
21
2
Sa fii la putere si sa faci Miting..in ce tara traim...Romani mor....si pleaca in lume,sa traiasca civilizat...si alesii isi bat joc de ei...Rusine...PSD..
22
2
Hastangii n au primit ordine. Nu ! Ei sunt spontani Adica, cum le dai... cum se organizeaza !
6
11
ma numesc Floricica Dansatoarea ...si am multi fani ... sa iasa IohanisSSSssss
7
7
Psd-eilor, bagati-va mintile in cap ca de nu o sa fiti linsati!!!
22
5
pe langa pula noastra sa o sugi sa dai si limbi in pizde si sa pupi curul grasanului de stroe
12
5
sa le sugeti pula la mitingisti , muistilor voi vreti sa degenereze in lupte de strada , o sugeti insa !
6
28
DRAGNEA NU UITA PUSCARIA E A TAAAAA
26
4
Mergeti ca OILE
24
3
bosorogii la ora aia dorm
18
3
le-a scris ca la prosti "ora 20:00 opt seara sa nu cumva sa vina vre-un bosorog la 8 dimineata retarzii naibii .cit de dobitoc sa fii sa te duci la asa ceva pe baza de liste si convocator .daca iubesti partidul vii gratis si iti faci singur steguletele .apropo participa si anca alexandrescu la imbecilitatea asta ca fara ea vasilica e ca gaina fara cap
27
4
Mitingul acesta va fi un mare fasss imputit marca psd.Asta daca ,nu va degenera intr-un scandal monstru care sa se lase cu victime ,foc si haos.Doamne fereste si asta doar din disperarea si nebunia unui om ca Liviu Dragnea.Ce se intampla daca,vineri,Iccj va da un verdict cu executare?Oare Livache pregateste o lovitura de stat?
31
7
Comunisti , docili, usor de manipulat, masa de manevra....oi !
33
6
doamne cata mizerie, miting obligatoriu si cu amenintari, stil ciuma rosie. Tinuta obligatorie, am trait sa o aud si pe acta. Ar fi interesant ca aceste persoane obligate sa se urce in mijloacele deb transport sa refuze cu riscul acelui ajutor social. O ciapa cu sare pe o masa curata este mult mai sanatoasa decat orice mic si bere venit din partea unor hoti. Poate, candva vom asista si la asa ceva. In rest- RUSINE, TU PREMIERUL TARII SA PARTICIPI LA MITING CA SA-TI SUSTII ANALFABETISMUL
33
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367