REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

MITOCANI. Spaţiul verde de la sensul giratoriu din zona Aqua Park, TRANSFORMAT ÎN PARCARE! VIDEO

MITOCANI. Spaţiul verde de la sensul giratoriu din zona Aqua Park, TRANSFORMAT ÎN PARCARE! VIDEO

Replica API 3 august 2017 | 00:59 627

Sensul giratoriu de la Aqua Park din staţiunea Mamaia a devenit loc de parcare! Este vorba despre un spaţiu verde pe care tot românul îl calcă cu tupeu şi nesimţire. Imaginile au fost postate pe Facebook, pe grupul "Parchez ca un bou", însă nu toată lumea a văzut că este greşit ceea ce se întâmplă. Au existat şi persoane care au sărit în apărarea mitocanilor, comentând că nu sunt destule locuri de parcare! Cu siguranţă nu sunt, dar asta nu scuză nesimţirea.

sursa video: Edy Mustafa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FUTUVA-N GURA DE NENOROCITI CU TOTII. PARCATI CA ANIMALELE FUTU VA MUMA N CUR DE LEPRE CE SUNTETI TOTI CARE II APARATI!! TOTI MELTENII AIA AU PARCAT ACOLO PT CA ISI VOR MASINA APROAPE SI LE E LENE SA MEARGA PE JOS BAGA MI AS PULA N FAM LOR. AR TREBUI INTERZIS TRAFICUL IN MAMAIA! DOAR ACCES PIETONAL SI TRANSPORT PUBLIC ADECVAT!! SA MI LUATI PULA N BOT TOTI
3
1
Da,nesimtirea este cronicizata de foarte multe decenii. Pe de alta parte,asa zisele spatii verzi au cam alta culoare,ele nefiind intretinute ca atare,ci doar belite in asa fel incat sa fie mereu uscaciune maron. Paie,nu iarba verde. Edilii mamilor voastre,cand mergeti prin tari straine in ,,schimburi de experienta'',mai intrebati si voi ,oare cum fac aia de au spatii verzi,frumoase cu adevarat,nu terenuri chelboase si uscate?
2
0
Dar de ce nu va luati si de cei care au aprobat constructia de blocuri pe locurile de parcare, cei care au distrus spatiile verzi sa faca hoteluri. Cate constructii erau pe malul lacului in Mamaia inainte si cate acum?
2
0
Alo, si in Constanta e la fel, incepand din Tomis N pana in km4-5. Unde sunt zelosii primariei?
1
0
SA VEZI CUM ARATA MAMAIA ? MAI MULT DECAT JALNIC ! NU SUNT COSURI DE GUNOI , SPATIILE VERZI SUNT USCATE SI MIZERABILE , SUNT BLOCATE CAILE DE ACCES PT AUTO- SPECIALE , NU ESTE PROMOVATA PARCAREA ETAJATA DE LA CAZINO , COMERT ...TIGANESC PE PLAJA , AMBARCATIUNI INCHIRIATE ILEGAL ,STATII DE AUTOBUZ SI TAXI BLOCATE . CALATORII ASTEAPTA PE BANDA 1. MASINI UNDE ESTE POLITIA , E PREA CALD NU POATE PATRULA ?
6
0
si daca sunt de la MAI si SRI, trebuie sa parcheze oriunde? Nu sunt in interes de serviciu, sunt in concediu asa ca ar putea sa se poarte ca niste cetateni civilizati si nu ca niste mitocani ce sunt!
7
0
Care spatiu verde?...in Mamaia spatiu verde...unde????
10
2
Latrati inutil. Masinile respective sunt ale turistilor cazati in H Merdian si H Neptin, apartinand MAI, respectiv SRI. Nimeni nu le va face absolut nimic, intr-un oras condus de un slugoi.
13
2
Probabil chiar nu au unde sa parcheze.spatiul verde dintre blocuri inseamna mult gunoi.pe umbrei umbla un ,,justitiar ,care taie cauciucurile .curatenie nu face ,,justitiarul,,prefera sa intepe cauciucurile masinilor.
4
4
In zona sunt sute de locuri de parcare, dar unele sunt cu bani, iar melteanul vrea moca.
11
1
Aaaa, Nuu! Nu sunt lacomi si talhari derbedeii de la primarie, nuuu!!! Sunt mitocani si nesimtiti soferii ca nu au loc de parcare ca primaria a investit banii nostri in cartierul Henry Coanda in loc sa faca parcarii supraetajate suficiente pentru toti turistii. Ba slugi imputite ale PSD-ului mai mancati mult cacat???
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212