REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
15.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Mitroi, despre candidatura la CJ: Nu am pe nimeni în spate, nu am grupuri de interese. Video

Mitroi, despre candidatura la CJ: Nu am pe nimeni în spate, nu am grupuri de interese. Video

M.P. E.B. V.R. 17 martie 2024 | 12:15 3976

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a organizat duminică, 17 martie 2024, la sediul de pe Bulevardul Ferdinand nr.49, o conferință de presă.

Mitroi, despre candidatura la CJ: Nu am pe nimeni in spate, nu am grupuri de interese. VideoVergil Chițac, Bogdan Hucuță și Florin Mitroi

La conferința de presă sunt prezenți primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac, Președintele filialei județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă, și primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, candidatul pentru șefia Consiliului Județean Constanța.

În debutul conferinței de presă, Bogdan Huțucă a luat cuvântul: „Am pus la punct calendarul acestor alegeri, am votat în comitet un set de candidați. Zilele trecute am validat candidații pentru Primăria Constanța, Vergil Chițac, și Florin Mitroi, pentru Consiliul Județean. Cea mai bună oferta electorală pentru Constanța

Mitroi, despre candidatura la CJ: Nu am pe nimeni in spate, nu am grupuri de interese. VideoBogdan Huțucă

În continuare, a luat cuvântul primarul comunei Valu lui Traian, candidatul PNL pentru șefia Consiliului Județean: „Am decis sa intru în această cursă din mai multe motive. Cel mai important, de a reprezenta toți cetățenii acestui județ. Sunt conștient că nu pot să compar județul cu Valu lui Traian, dar pot face lucruri în acest județ ca la Valu. Pot să fac o echipă să deschidem Constanța...să luam ca reper Oradea, Cluj, nu trebuie să rămânem un oraș închis. Nu am pe nimeni în spate, n-am grupuri de interese, nu vin cu nimeni, decât cu șoferul.

Mitroi, despre candidatura la CJ: Nu am pe nimeni in spate, nu am grupuri de interese. VideoFlorin Mitroi

Chițac: Prezența lui Mitroi în aceasta campanie e un avantaj și pentru mine

Candidatura mea era previzibilă, însă am fost întrebat public și n-am confirmat din două motive: Era nepoliticos să răspund, dar a trebuit să-mi găsesc motivația pentru aceasta candidatură. Motivația e că viața locuitorilor din Constanța să fie mai bună. Discuțiile purtate cu colegii mei mă fac să cred că exista o masă de oameni în Constanța care susțin candidatura mea. Accept cu onoare nominalizarea în funcția de candidat. Accept și responsabilitatea imensă. Despre Florin Mitroi, pot să spun că e cel mai bun din toată oferta. Are mare experiență, e un om de echipă și are tot suportul meu. Prezența lui în aceasta campanie e un avantaj și pentru mine. Câteva voturi în plus voi avea și datorită lui.” a spus primarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Mitroi, despre candidatura la CJ: Nu am pe nimeni in spate, nu am grupuri de interese. VideoVergil Chițac

Scupra și-a dat demisia din funcția de președinte al Ligii aleșilor locali PNL

Bogdan Huțucă: „În situația în care Florin ar fi zis că rămâne la Valu, noi aveam setat un profil de candidat. Un om care e pro dezvoltare, care știe să pună pe masă ce a făcut bine. Orice discuții avem noi în comitet, în Biroul Județean, e chestie internă și nu discutăm ce se întâmplă acolo. Nu am cunoștință că și-a dat demisia Scupra din funcția de președinte al Ligii aleșilor locali PNL. ”

Video:

Video:

„Stroe a mers cu icoane la primarii PSD”

Huțucă: „Am înțeles ca Stroe a mers cu icoane la primarii PSD. Capacitatea lor de a minți, de a semăna îndoială, de a ne destructura, e majoră. Dar de ce are această abordare? Suntem cea mai puternică echipa din județul Constanța. Ei sunt disperați. De aici, toate aceste tactici care au depășit limita bunului simț.”

Video:

Video:

N-am alergat niciodată după funcții. Am renunțat la liniștea și confortul meu. M-am gândit la Florin Goidea pentru postul de administrator public. Dar accept variante.”, a mai adăugat primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi. 

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pot sa puna liberalii pe cine vor candidat. Daca apare chitac pe liste, eu unul stiu sigur ca nu ii votez. Se aude dl Hutuca ? Daca ajunge-ti pe locul 3 la alegeri mare minune !
13
3
Cum a ajuns gestionarul asta de la Murfatlar cu facultate la 45 de ani platita la Spiru candidat la CJ. In politica se tin toti incompetentii fosti corijenti si repetenti…Taran de Poarta Alba care au falimentat viile Murfatlar de Miliarde de euro. Ne conduc numai cu facultati platite numai pros.sti , normal ca ciordesc
20
4
Va rog sa nu spuneti la nimeni, motanul felix este tatal meu natural, am aflat acum cinci minute, deci, dracu stie cu cine o sa votati, oricum tot la noi ajung voturile, deci va dorim moarte usoara, asa cum canta popii in biserica-sfarsit crestinnesc fara durere, stati linistiti cand o sa muriti fara durere, deoarece o sa ii doar in c*r pentru voi pe mitroi si pe cel cu nume de sfant crestin FELIX!
7
1
Acest primar din valu lui Traian Florin Mitroi a pus monopolul pe toată comuna acum vrea sa ia tot județul aces om are o minte diabolică dumnezeu sa ne apere de acest individ
24
6
Ma face sa rad acest Pinocchio, cine-l mai crede, acest individ cărei în scrie nevastasa comunicatele, cică în susține pe Mitroi, e o gluma p*****a sau sau o promisiune dea lui Pinocchio? Următorul comunicat e demisia din PNL, ce zici Scupra Cristina? Am dreptate, știu.... Asta ai negociat cu Stroe.
14
2
Sper ca orasul Constanta sa nu devina mosia ta, cum e Valu lui Traian. Cel mai bogat primar din judet, si poate printre primii din tara. Cum a facut averea,e alta poveste.
23
2
Mitroi a furat și va fura din banii nostrii, ăsta e ca Mazăre, face ceva dar fură de rupe din contracte
25
2
Traducere: Sunt nimeni, noroc cu spatele. In rest, doar grupuri de interese. Decat atat si soferul.
9
0
Mitroi , de groapa de gunoi de la mulfatlar de pe terenul tau proprietate privată , unde încasezi 100 de lei de mașina , și poluezi murfatlarul , nu ai de spus nimic ? Dar de viitorul concurs pentru șefia poliției locale nu poți spune ceva ? Conosc cine va intra , sa te uiți la televizor , or sa fie niste reportaje tare interesante ! PS. Nu uita proverbul , buturuga mica răstoarnă carul mare !
24
2
Felicitări Florin Mitroi pentru nominalizare! În sfârșit va avea și județul un președinte adevărat, speram sa faci din acest județ unul de frunte, să-l facem uitat pe Lupu. Cat despre Pinocchio(Scupra) fără comentarii, sa stea la Ovidiu să-și achite datoriile la bănci, a îndatorat Ovidiu de nu l plătesc nici nepoții noștri. Pinocchio e PSD, aceasta scursura de om a distrus orașul împreună cu perceptorul(Dragan) Nu exista lucrare în Ovidiu sa nu fie dijmuita, se pretinde zecime de pese tot. Sa ți fie rușine George Scupra.... Ce sa ales de Ovidiu, se întoarce Podaru im mormânt. PS. De ce și dat demisia din Liga aleșilor? Va pleca la PSD
2
21
deci ...aaa...decat atat gen
3
1
Vin cu nimeni decat cu decatul
4
0
cata mweeee pot sa ia hastagistii rezistenti!!!! numai iesiti la proteste,poponarilor?......
1
4
Acesti INDIVIZI NE CRED SLABI, SI NU CRED IN STARE SA ALEGEM NOI OENTRU NOI!HAIDETI SA LE ARATAM ACOSTOR MILIONARI CA NOI SUNTEM MAI OUTERNICI PTR.CA SUNTEM MULT MAI MULTI OAMENI OBISNUITI! HOS IPOCRIZIA IN 2024!JOS PDL CARE ESTE DE FAPT ACTUALUL PNL! 2024 VOTAM PTR NOI!
15
2
Poate asa scapa si Valu de mister Mitroi, de a luat toata localitatea pe persoana fizica. Daca te uiti in declaratia de avere e sarac lipit, toata averea ascunsa pe numele lu fiu-sau. Anafu si DNA doarme, doar prostimea in voteaza si il ridica in slavi.
26
4
Merla nu trebuie lasata sa isi manance pensia nemeritata! Ea trebuie sa infunde puscaria pana la sfarsitul zilelor si tot nu va fi suficient ca sa plateasca pentru toate nenorocirile facute. Blestemata sa fie ea si familia ei pe inca zece generatii!
12
0
Asta de la varful PNL care nu isi asuma NIMIC.MITROI ESTE CSPABIL SI DACA CASTIGA O SA FIE PRESEDINTE PNL!
5
10
Mitroi e locomotiva! Racheta ! Mitroi .:. are echipa , are cuvânt , are bani , este pământean și are coaie ! Omu’ e bărbat ! A știut să și curețe curtea de gunoaie ! Doar cu el , CJul este al PNL ului ! Chițac dacă pierde primăria , o pierde pe mana lui Merla ! Dacă stai 4 ani să asfaltezi niște bulevarde și trotuare … asuma ți ! Asuma ți vrăjeala ierftina cu care te an obișnuit Merla ! La valu proiectele pe fonduri s au execut racheta ! Acolo de ce s a putut ? Pentru ca Mitroi are echipa și a știut să și curețe curtea de gunoaie ! Mitroi sa nu regrete ziua când an ales sa joace intr o echipă fără coaie !
9
20
Mitroi, invata sa te tide cuvant,apoi mai vedem. Cred ca cel Mai fine ar fi sa spui AJUNGE. Total are un inceput si un starlit.
14
0
Vor pierde amandoi alegerile. PNL va simti imbratisarea sarpelui PSD-ist. Din dragoste pentru noi , PNL a vandut voturile noastre PSD in frunte cu cel mai mare presedinte de tara Iohanis si cel mai mare prim ministru PNL la greutate nu la altceva. Tradatorii vor primi ce merita. mai bine vedeti-va de afaceri , mai ales Mitroi, iar de stiinta in administatia publica a d-lui beneficiar de pensie speciala, mai vorbim in situatia in care traficul din Constanta este "muci". Borduri de p*****a calitate - le vede cineva ( mergeti in Sinaia sa vedeti calitate), treptele turnate spre plaja Modern - fara ciment, se macina , circulatia pe Mircea -un calvar , parca era vorba de trei benzi, fara parcare pe o banda, la fosta intersectie de la papadie au creat un cosmar. Numai specialisti, unul si unul. Iar HUTUCA ca de obicei nu-si asuma nimic. Sta la cutie , va fi nr. 1 PNL la parlamentare, se crede mare locomotiva electorala, dar merge ca racul. Fapt pentru care PNL trebuie sa ajunga PNT-cd 2.
22
2
Sa fiu in locul lui, mai bine tac malc, decat sa declar ca nu am pe nineni in spate. Din ce parte a sistemului sa enuneram? ANAF, ANfrau, parchet (care din ele?), iSc, ITM.... decat sa pic de mincinos, mai bine tac... zic si eu
9
1
Cred că oricare altul ar fi fost mai potrivit, domnul candidat, fiind și mai în etate decât celălalt..., mai este certat și cu limba r*mână și cu decenta, vai, vai!
9
1
Daca la urmatoarea sedinta de CJ nu cadr conducerea Regiei de Dtumuri, dupa toate informatiile care au rasuflat in piata, e clar ca nu vom schimba decat L-ul in M, in rest aceeasi gasca de lipitori.
10
4
Bine zice cine zice: Bogdanel trage in jos pe oricine se pozeaza cu el!
11
3
Mitroi este un escroc nedovedit. Încă! Chițac ...vai de el , nesimțit și arogant. Bravo pnl , halal echipă !
23
4
Nu ar fi marea mirare sa plece primarul din Ovidiu la PSD și sa-l bata pe Mitroi de la PNL, să vezi atunci...!
18
3
Este un i*******r încă ne prins . Deocamdată pnl-iști se folosesc de el , dar va veni vremea când nu va mai fi util și va da socoteală . Lumea să se trezească și să nu mai voteze pnl și psd
16
2
DOMNULE PRIMAR MITROI, ORICE POZA ALATURI DE UN LOSER CARE SE FERESTE DE O BATALIE BARBATEASCA ITI SCADE SANSELE SI INTENTIILE DE VOT! Acest loser este protectorul altor loseri care au distrus fara jena invatamantul constantean iar acum trag sforile sa ajunga directori la Colegiul Mircea!
15
3
Din poza se remarca zambetul fortat al lui Hutuca! MITROI ARE MISIUNE GREA: PNL CONSTANTA ESTE LA MINIM ISTORIC! MITROI TREBUIE, DE EXEMPLU, SA CEARA ELIMINAREA DIN FUNCTII A CUPLULUI SORINMIHAI-MANOLACHE CARE A FACUT DIN ISJ CONSTANTA CEL MAI CORUPT DIN TARA! DIN CAUZA CELOR 2, PARERE SUBIECTIVA, PNL CONSTANTA SE PARE CA A PIERDUT VOTURILE NUMEROASELOR CADRE DIDACTICE DIN JUDET!
13
1
sa ne s**i poolele! o sa va fuuuutem si mai tare!
10
1
Mitroi e de aceiasi speta cu Mazare , a furat de a rupt la Valu si acum il intereseaza sa fure din judet ......pe langa ca a futut tot ce a prins , inclusiv pe nevasta-mea care e viceprimarita si in curand o sa fie primarita la Valu , dar o sa fie doar cu numele , sforile tot Mitroi o sa le traga
19
3
Simpla alaturare cu WChitac te descalifica din start! Dc mai pui la socoteala si faptul ca ai pnl in spate, adica esti sub obladuirea preaadormitului ciuca, esti ingropat din start!
16
4
Cred ca- i c- am mare caciula pt mitroi sa nu ateasca ca vrabie de la pestera la medgidia una este cand esti in permanenta cu,guvizi si alta cand ajungi la rechini
13
3
Daca nu veniti cu nimeni, in afara de sofer, cum vă alegeți consilierii și pe ce criterii, sau ii aveti deja? Aveti timp sa va faceti echipa dorita?
8
5
Ati DISTRUS orasul !!! GUNOAIELOR !! PNL si PSD aceiasi Miz3rie !!
13
4
Domnule încoronat, așa cum vă autoproclamați, de ce vorbiți la persoana a treia despre dumneavoastră? Ne așteptam cu toții să vorbiți despre proiectele dumneavoastră, și nu despre luminația dumneavoastră și despre apă și azile, atributul primăriei unde mai este? De altfel, dacă tot nu ați dorit să vă părăsiți scaunul, de ce ați acceptat candidatura, a existat vreo problemă de altă natură? Mai trebuie să și dovediți că meritați încrederea acordată de către PNL în dumneavoastră, nu?
10
2
javre ordinare ordibare boicotati voturile
11
1
Domnu' Mitroi, nu ar fi mai bine sa iti vezi linistit de afaceri!? Si sa te lasi de politica!? Daca esti asa de tare, lasa-te de politica si mergi zi de zi, la afacerea ta! Crezi ca nu o sa vina altul , dupa tine !? Sa faca si el un banutz!? Toti va ganditi numai la ciolan, avere, jeep, vila , distractii, gagici si rubedenii! Nu aveti nici in clin , nici in maneca, ceva pentru popor! Crezi ca o sa pleci cu ceva dincolo!? Nu va mai satura Dumnezeu, ori cat de mult ati avea!
27
2
Niciodata nu am votat ciuma rosie si am trait sa vad cum ciuma galbena s-a aliat la ciordeala cu sobolanii rosii, tradand electoratul. Prostituatele de pe varianta au mai multa onoare si demnitate decat tradatorii galbeni. Nu voi vota cele doua partide care au distrus tara din 89 incoace.
24
5
Mitroi , cel mai mare h.o.t de produse petroliere !Huoooooooooooooo!
23
3
Ai inceput din start cu o minciuna. Domnu Mitroi, va aduc la cunostinta ca aveti in spate al 2 lea partid din tara.deci ala e spatele dvs.pe de alta parte aveti deja un profil pt postul de administrator public IMPUS e nimeni altul decat Comanescu. Cum se face cum nu se face ca legaturile lui Comanescu cu administratia publica ies la iveala ca uleiul.dar este ok.nimeni numai crede ce spun oamenii politici. Stim ca psd e non combat la Cta si iar,ca o coincidenta, mai marii municipiului sau judetul au legaturi cu Comanescu.ce il recomanda pe Goidea in administratie publica?nimic.a ba da, Gabriel Comanescu. Defapt sedinta aia a fost un simulacru.Comanescu a decis voi ati executat. Toti fostii marinari aubajuns mari experti in administratie publica.eu propun sa infintati Partidul Marinarilor Romani.condus de Comanescu.de abia astept sa te vad cum faci nimic.ca nu o sa retragi tu contractul tatarilor nu o sa modernizezi autogarile. Ca mai bine construiesc niste makedoni 3 4 blocuri.minciuni
20
5
Mueee bahhh cu Lupu ati spus la fel niste jeguri
15
6
Interese personale și multă ipocrizie, firește...
17
3
Îmi vine sa vomit
20
1
Ii transmit domnului Mitroi sa se gandeasca bine daca isi mai doreste macar un singur vot la urmatoarele alegeri sa ia masuri rapide si sa inlature gasca de la Drumuri Judetene formata din Jagon, kaka Calciu si monumentul de prostie Mosnianu. Daca nici acum cand aveti unanimitate in CJ nu luati aceasta masura din partea noastra, angajatii regiei, nu veti vedea nici un vot!
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212