REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mitroi: Se ştiu bandele de hoţi din Valu şi Murfatlar, dar Poliţia spune că nu are probe

Mitroi: Se ştiu bandele de hoţi din Valu şi Murfatlar, dar Poliţia spune că nu are probe

Replica API 27 iulie 2016 | 17:17 1051

Adresă în atenţia IPJ. Urmează una şi la MAI

Adresă în atenţia IPJ. Urmează una şi la MAI

Florin Mitroi

Trei indivizi au făcut un scandal monstru în incinta popasului din pădurea de la Valu lui Traian. Aceştia au distrus mobilierul, au lovit cu săbiile în stânga şi-n dreapta şi au băgat în spital mai multe persoane. Pe 22 iulie au fost efectuate percheziţii în Valu lui Traian, Ciocârlia şi Murfatlar. Apoi, Petrică Iordache, Florin Călin şi Rubin Tudor au fost încătuşaţi, ei fiind depistaţi de poliţişti la scurt timp. Însă, magistraţii au decis ca scandalagiii să fie cercetaţi în libertate.

Întreg scandalul a dat curs unor discuţii despre siguranţa în localitate, dar şi pe alte teme. Astfel, pe lângă acest incident de la popasul deţinut de primarul din Valu, Florin Mitroi, în discuţie a fost readus şi scandalul legat de uciderea unor câini fără stăpân. La momentul în cauză, mai mulţi localnici au acuzat că angajaţii primăriei au otrăvit câinii! Faţă de această situaţie, primarul a respins ideea ca angajaţiiprimăriei să fi otrăvit animale, dar că, pe viitor, ia în calcul amenajarea unui adăpost pentru câini. În plus, a spus primarul, cea mai gravă problemă este cea legată de hoţi, în această categorie incluzându-se şi cei care au făcut scandal la popasul de la pădurea din Valu. „Adevărata problemă a comunei sunt acei hoţi care dau lovituri în Valu şi Murfatlar. Este o stare de disconfort. În ultimele 2 luni sunt 7 case sparte. Se ştiu bandele de la Valu şi Murfatlar, dar Poliţia spune că nu are probe. E inadmisibil. Am făcut adresă la IPJ, voi face şi la MAI. Noi avem acum peste 19 mii de locuitori, nu se poate să se acţioneze tot cu un număr de poliţişti ca în vremea când localitatea avea 6 mii de locuitori”, a declarat Mitroi. „Am câştigat alegerile cu 88%, deci nu pe minciuni şi promisiuni, dar avem câţiva derbedei pe care trebuie să îi eliminăm”, a mai spus edilul, referindu-se la găştile de hoţi. „Eu sunt responsabil să asigur ordinea şi liniştea în localitate. Sunt preocupat de soarta cetăţenilor”, a mai spus Mitroi, adăugând, pe de altă parte, că este curios că inclusiv el a fost ţinta hoţilor în decurs de doar câteva luni: „E un mare semn de întrebare: acum 6 luni mi-au spart magazinul, acum 3 luni firma, apoi la popas chipurile au luat la topoare pe alţii”, a comentat edilul, care se afla şi el la popas în seara scandalului, alături de prieteni. Întrebat dacă ia în calcul să monteze camere de supraveghere în Valu, după modelul altor localităţi, Florin Mitroi a precizat că au fost montate câteva, în zone considerate cheie, dar că, în condiţiile date, se va gândi la un proiect pentru extinderea sistemului de supraveghere. De precizat cîă în comuna Valu există şi poliţişti locali, dar şi pază asigurată de o firmă privată din Constanţa. Din câte se vede însă, prea puţin pentru o comună atât de mare!

A.A.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/scandal-cu-sabii-la-popasul-din-valu-au-urmat-perchezitii-3-indivizi-au-fost-incatusati-284266/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108