REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mituitorul unui cunoscut fost judecător îşi cere falimentul

Mituitorul unui cunoscut fost judecător îşi cere falimentul

Replica API 6 martie 2018 | 00:00 1724

Afaceri pe sponci şi probleme penale

Afaceri pe sponci şi probleme penale

Un om de afaceri din Constanţa, condamnat în dosarul carderului Ciupercă, apoi pentru mituirea unui fost judecător, la rândul său aflat acum după gratii, îşi cere falimentul în instanţă. Firma sa de transporturi nu a mai desfăşurat nici un fel de activitate din 2014, când a fost obligată de instanţă la plata unor daune însemnate către victima minoră a unui accident rutier produs de un şofer al companiei.

Real Speed Logistic SRL a depus pe 02.03.2018 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care îşi cere falimentul. Firma care are ca domeniu de activitate transportul rutier de mărfuri numai funcţionează din 2014, adunând între timp pierderi de un milion de lei şi datorii de peste 940.000 lei. Asta după ce, în 2013, raporta afaceri de 4,2 milioane lei, un profit net de 37.000 lei şi 14 angajaţi.

Anul condamnărilor în cascadă

Real Speed Logistic SRL este controlată de afaceristul constănţean Ciprian Moraru, condamnat în mai 2014 la cinci ani de închisoare în dosarul carderului Ciupercă de Curtea de Apel Bucureşti. Anterior, Tribunalul Bucureşti îi confiscase şi averea (trei case, două maşini Mercedes şi una Opel şi suma de 10.000 de lei), sentinţă înlăturată însă de instanţa superioară. Cei 12 membri au grupării Ciupercă au primit atunci pedepse cumulate de 150 de ani de ani de închisoare şi confiscarea tuturor averilor. Loviturile au venit în cascadă pentru Moraru, care, tot în mai 2014, a mai fost condamnat o dată la închisoare, la un an şi patru luni cu executare în dosarul judecătorului Stan Mustaţă. Afaceristul constănţean l-a mituit pe fostul judecător al Curţii de Apel Bucureşti tocmai pentru a fi achitat în dosarul Ciupercă. Mustaţă a fost condamnat, la rândul său, la opt ani şi şase luni pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Culmea, tot în 2014 s-a prăbuşit şi firma de transport rutier Real Speed Logistic, şi tot în urma unui proces. În decembrie 2014, Curtea de Apel Bucureşti a condamnat firma la plata unor daune de 160.000 lei şi 40.000 de euro familiei unui minor accidentat de un şofer al Real Speed Logistic.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pizdo! Sa-i iei pula in gura lui Spy, Bry si lui Butelie...esti un catel care latra , dar nu musca, daca esti barbat, spune cine esti si dute si spunele personal si in fata ce ai de zis, daca nu..., nu mai tipa de foame, lesinatule... pizdoooo
6
0
Astia cu SPY si BRY, cei mai mari spagari si infractori Dau spaga la politia autostrazi pentru greutatea care cara containerele ..min 70 tone au incarcate masinile,dau spaga la ARR sa-i lase in pace , ai anunta telefonic unde si cand sunt controale pentru a evita respectivul drum, dau spagi grase pentru curse , de-si nu au voi sa care atata greutate pe o masina ei, pun 2 containere care au minim 70 tone. Dar ar fii legal si nu ar mitui organele de control, AR TREBUI AMENDATI LA GREU PENTRU GREUTATILE CONTAINERELOR, ,,dar din pacate banii vorbesc si spagile care le ofera
5
5
asta este modul de operare pentru mai toate firmele. isi cer falimentul pe una si infinteaza o alta , cautand sa-si mute patrimoniul de la una la alta si tot asa. Traim in Romania tara unde imposibilul devine posibil.
1
1
Praf in ochii. Nu i-au luat nimic. Cip sta bine merci la parnaie si rotile se invart. SPY si BRY . Toata lumea stie dar se face ca ploua. Asta-i Romania. Silviu sa traiasca ! Cel mai finutz caracte !
10
0
asta este modul de operare pentru mai toate firmele. isi cer falimentul pe una si infinteaza o alta , cautand sa-si mute patrimoniul de la una la alta si tot asa. Traim in Romania tara unde imposibilul devine posibil.
6
0
Nu mai lucreaza pe aceasta firma .dar are alta firma infiintata noua care lucreaza si incaseaza pe ea. De cand este la puscarie acest hot si-a marit parcul de camioane.de afecere se ocupa mama lui.sotia si finul lui..la toata flota de camioane are numerele de inmatriculare SPY...asa ca nu credeti in minciunile astea..ca-i faliment....Minciuni gogonate...
10
4
Ia cautati mai bine.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108