REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MIZERIE CRUNTĂ LA LOCALUL KAPTAN BABA DE LÂNGĂ PRIMĂRIE

MIZERIE CRUNTĂ LA LOCALUL KAPTAN BABA DE LÂNGĂ PRIMĂRIE

Replica API 13 iulie 2017 | 00:16 1039

Mizerie de nedescris într-un local în care mănâncă mulţi dintre aleşii locali ai municipiului Constanţa! În localul Kaptan Baba de vis-a-vis de Primăria Constanţa comisarii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului au găsit materie primă depozitată în condiţii improprii, la temperaturi nepotrivite şi gătite în spaţii, cuptoare şi tigăi insalubre!

Conform unor surse, unul dintre angajaţi ar fi fost filmat în timp ce gătea şi fuma în acelaşi timp. De la acest filmuleţ, comisarii s-ar fi sesizat şi ar fi decis să verifice condiţiile din bucătăria localului.

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o cocina si la dacia ...sa se faca control si acolo lu kurdu asta ..asta nu i turc...... e kurd inputit
2
0
De ce OPC pana acum nu ati facut nimic? de cati ani functioneaza jegosii acolo asa? daca tot cineva va pus si pe voi la treaba si nu numai la intins mana dupa spaga ar trebui sa va deschideti orizonturile si mai mult...si la aia la care va dat prea multa spaga.... Ducetiva la Rustic.... au sobolani..... vinl varsat in dizolva cu apa si cu cel care est eintors de la mese .... pastrama de oaie imputita....m-am umplut de bubu ultima data cand am fost la ei.
6
0
Pe bv. Tomis la Grill Time visavi de fostul Beirut , am luat saorma de Vita Oaie nu s-a putut manca Carnea era oribila
1
0
realizati ce parandarat au dat astia la primarie sa aiba jegurile alea in supercentru? Jegurile astea sint acoperire pentru alte ilegalitati.
7
1
BRAVO OPC!! Amenda maxima plus suspendarea activitatii !! in sfarsit vedem ca OPC exista! Felicitari!
10
0
Era cazul ca OPC-ul chiar sa-si faca treaba in Constanta,sunt localuri care au deja o istorie in Constanta si totusi nu au fost niciodata deranjate de catre corpurile de control,un oras in care preturile,impozitele,taxele sunt printre cele mai mari din tara dar serviciile atat private cat si de stat nu reflecta lucrul asta,este cel putin rusinos ca localuri de lux sa aibe asemenea servicii,in primul rand ar trebui trasi la raspundere toti cei care au permis sa se ajunga aici.
13
0
Incredibil !? Cum e posibil asa ceva intr-un local public ?! Se impun dosare penale... atentat la sanatatea consumatorilor, chiar DA !! Intensificati controalele, se impune !
13
1
Cine ii lasa sa faca asa numitele afaceri.Si dupa ei se iau aromanii si romanii ca asa merge.Expulzatii din tara nu aduc nici un folos Romaniei.Acestea sunt faimoasele afaceri turco- arabesti.
17
0
Propun transformarea restaurantului Kapta Baba in sectie pentru constipati a Spitalului Clinic de Urgenta Constanta. Daca esti constipat, mananci cu numai 10 lei un lachmagiun si te caci pana cazi la pat...
20
0
credeti ca aceste sanctiuni ale OPC rezolva ceva? singura si cea mai importanta sanctiune este cea care o puteti aplica voi, clientii.... concluzie? nu mai mancati la acest local, nu-l mai frecventati, ........ ce se va intampla? acel patron tuciuriu va da faliment si se va cara in Turcia, acel local exista pentru ca voi, clientii permiteti asta, daca nu veti mai cumpara nimic de acolo acest local va inceta sa mai existe.
24
0
De fiecare data ai dureri de burta dupa ce mananci acolo. Si nu e de la ardeiul iute.
7
0
Trebuie inchis clar , astia omoara oameni, nu le pasa decat de profit
21
0
Gatea si fuma in acelasi timp. WOW. N-am mai fost de mult -acolo, da' acum chiar m-ati facut curios. Gateau excelent odinioara.
6
1
A mancat si primarelu ceva moca??
7
1
Tuva rasa in gat de musulmani spurcati si jegosi.Sale fut mortii in gura la toata piata Chiliei
22
6
Asta edte de la vecinul lor Galep ofiterul SIE care controleaza restaurantul BYblos vecin cu ei!!! Nu i mai ajung libanezului milioanele ptr hoteluri si restaurante !!!!
17
2
Da unde dracu nu e jeg in constanta asta. Numeri pe degete locurile in care mai poti manca decent. In rest inchise toate !! Da inchise, sau amenzi serioase, nu 1000-2000 ron ca de-asta se pisa toti.. patronii astia pe noi
41
0
Apreciez activitatea sefului de la OPC. Efectiv acesti patroni lacomi, nu le pasa de noi.
46
3
afara cu hotii de machedoni!
35
4
Inchis categoric.atentat la viata noastra. Pe banii nostri. Cineva trebuie sa puna ordine in infectia de localuri ordinare din oras.
45
0
localul inchis definitiv ....afara cu libidinosii de turci profitori
49
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108