REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MIZERIE ȘI RUINĂ – așa arată un loc de joacă din Constanța!

MIZERIE ȘI RUINĂ – așa arată un loc de joacă din Constanța!

Replica API 23 iulie 2018 | 00:00 349

Niște fiare vechi, cu câteva bucăți din lemn, distruse și acelea – atât a mai rămas din locul de joacă amenajat în urmă cu câțiva ani în fața blocului SR5, situat în zona BIG, la intersecția străzilor I.C. Brătianu și Dezrobirii. Părinții se tem pentru siguranța copiilor lor de fiecare dată când aceștia trag să se urce pe balansoarul distrus, din care ies cuie (!); sau când vor să se dea pe toboganul din fier și plastic, fără balustradă, fără scări potrivite pentru vârsta și îndemânarea celor mici, pentru a ateriza, la final, pe un petic de noroi, pietre și iarbă.

Este evident că în ultimii ani nimeni nu a dat măcar o mână de vopsea și nici nu a mai bătut vreun cui în respectivul loc de joacă. Nici părculețul din apropiere nu a avut o soartă mai bună. Băncile sunt deja rupte, iar cele care mai sunt întregi sunt pline de găinaț de pasăre.

E drept, nici de curățenie nu poate fi vorba în părculeț sau la locul de joacă, semn că și în această zonă, precum în altele, se găsesc destui locuitori „binevoitori” certați cu bunul simț, care scuipă semințe sau aruncă ambalaje și PET-uri pe unde nimeresc.

„Se tot discută despre realizarea locurilor de joacă, dar atât! Când vom avea un loc de joacă potrivit? Probabil când copiii noștri vor ajunge la vârsta majoratului, după cum se mișcă lucrurile în orașul nostru!”, ne-a transmis indignată o mămică din zona respectivă.

Procedurile pentru reamanajarea locurilor de joacă este demarată, fiind desfășurată procedura pentru achiziție de lucrări, dar numai pentru o parte din numărul total al locurilor de joacă ce vor fi supuse reabilitării.

Locul de joacă menționat mai sus este cuprins în lotul III de lucrări astfel că va mai dura până când vor începe lucrările de reamenajare. Cât privește reparațiile curente la elementele existente... și în alte zone reprezentanții primăriei au afirmat că „se realizează doar reparații, ulterior elementele urmând să fie aduse înapoi” și deși au trecut luni de zile de când au fost ridicate pentru a fi bătut trei cuie și dată o mână de vopsea, încă nu au apărut înapoi în zonele destinate distracției copiilor!

(click pe imagini!)

Florentina BOZÎNTAN

Vezi şi:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MULTA MUIE PSD
0
0
care au distrus acel loc de joaca si l-au umplut de cacat
2
1
Nuie fagadau ! Asta trebuie cercetat pentru abuz in serviciu
6
0
Muie fatalau, muie moga si tuturor cacatilor din pesede Constanta.
12
0
Asa arata tot orasul, ruina si mizerie !!
17
1
sub conducerea maiastra cipaneasca orasul asta va ajunge daca deja nu a ajuns jegul romaniei ,
14
2
Primar slabbbbbbbbbb si incompetent !!!
11
1
Eu eu l-Am votat pe primar. Cu siguranta BINE am facut Si alti asemeni mie.
1
18
Asta ati votat asta aveti! Cine l-a votat pe primar ? Auddddd ???? Atunci, MUCLESS !
14
2
din pacate asa arata tot orasul!
20
1
Constanta, incet dar sigur va ajunge un oras de mana a treia in Romania! A pierdut startul economic in favorea altor orase din ardeal ca timisoara, oradea sau cluj...e un oras ponosit si pline de gunoaie , fara industrie si fara infrastructura dar drogatii, betivi, somerii si tiganii au impazit oraselul obscur de pe tarmul pontului euxin
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108