REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MOARTE SUSPECTĂ la Constanţa! Marinar, găsit în comă! Apropiaţii NU vor să spună ce s-a întâmplat

MOARTE SUSPECTĂ la Constanţa! Marinar, găsit în comă! Apropiaţii NU vor să spună ce s-a întâmplat

Replica API 15 octombrie 2016 | 08:50 502

Supradoză?!

Supradoză?!

Moarte suspectă la Constanța! Apropiații unui tânăr navigator, Cristian Alexandru T. au început să intre în panică în momentul în care pagina de Facebook a acestuia a început să se umple cu mesaje de condoleanțe. Chiar dacă toată lumea se întreba ce s-a întâmplat, lămuririle au întârziat să apară. "Vom afla duminică, la înmormântare", au fost de părere oamenii. Însă, cert este că tânărul nu era în apele lui în ultima perioadă, iar pe 8 octombrie a fost găsit în comă.

Alexandru Cristian T. avea 26 de ani, era din Brăila, dar locuia cu chirie în Constanța, în Tomis Nord, pe Aleea Heracleea. A absolvit cursurile Universității Maritime Constanța în 2013 și de atunci a navigat. Însă, de ceva timp era puțin tulburat, în sensul că posta pe Facebook numai mesaje dramatice, de genul: "Învățăm să trăim când viața este pe sfârșite" sau "Timpul este totul. Dacă e programat să se întâmple, se va întâmpla la timpul potrivit", ori "Vise pierdute în realități triste". Ulterior, pe 13 octombrie anul curent, pagina sa de Facebook s-a umplut de mesaje de condoleanțe. "Mult prea devreme ai plecat dintre noi, mult prea devreme pentru a mai avea o ultimă petrecere aşa cum o făceam cândva. A fost un şoc pentru mine că şi pentru restul prietenilor. Sincere şi dureroase condoleanţe familiei Trifan!", este unul dintre ele.

"Poți să spui ce s-a întâmplat?", au fost întrebările celor ce s-au arătat șocați de veste. "Nu știm, aflăm duminică la înmormântare", au fost răspunsurile. Și părerile au început să curgă, fiind incluse aici și scenarii legate de accidente rutiere. Numai că situația a fost cu totul alta. La data de 8 octombrie anul curent, cadrele medicale ale SAJ au intervenit pe Aleea Heracleea din Tomis Nord, acolo unde tânărul a fost găsit inconștient, în apartament.

Acesta a fost diagnosticat cu comă pe scala Glascow de gradul 7 și tulburare de personalitate. A fost transportat la Spitalul Județean Constanța, unde a rămas internat. Din păcate, pe 12 octombrie, tânărul a încetat din viață, dată la care au fost sesizați și polițiștii. Potrivit informațiilor noastre, acesta era cunoscut cu afecțiuni medicale. De asemenea, anumite persoane din anturajul lui spun că era consumator de droguri și cred că este vorba despre o supradoză. Toate acestea vor fi stabilite în urma necropsiei. Potrivit oamenilor legii nu există suspiciuni cu privire la deces, în sensul că ar fi putut fi agresat.

Liliana CHIRU, Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine e o minciuna totala tot ce scrieti aici
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614