REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Moarte suspectă la General Scărişoreanu: nimeni nu-şi poate explica gestul bărbatului

Moarte suspectă la General Scărişoreanu: nimeni nu-şi poate explica gestul bărbatului

Replica API 25 iunie 2014 | 00:00 89

S-a spânzurat cu funia animalelor

S-a spânzurat cu funia animalelor

Întâmplare înfiorătoare la General Scărişoreanu! Un bărbat de 40 de ani, Adrian Nedelcu, şi-a pus capăt zilelor într-un mod cât se poate de cumplit: s-a spânzurat de grinda din magazie, cu funia cu care priponea animalele. Familia a rămas uimită şi îndurerată întrucât nu avea datorii şi nici decepţii.

Ziua de vineri, 20 iunie, a fost una cumplită pentru o familie din General Scărişoreanu. Dimineaţa a început cum nu se poate mai normal, în sensul că Adrian Nedelcu a ieşit cu soţia în curte pentru a trebălui, activitate care se desfăşura în fiecare zi. După ce a dat de mâncare animalelor, bărbatul a dus vacile grăjdarului, după care s-a întors şi şi-a continuat treaba în curte. La un moment dat a dispărut şi, peste jumătate de oră, în vizită a venit fratele lui Adrian, cu care trebuia să macine nişte grâu. Negăsindu-l prin curte, a început să-l caute, iar când a încercat uşa magaziei, şi-a dat seama că era încuiată pe interior. A reuşit s-o spargă, după care a dat peste imaginea incredibilă: fratele lui era spânzurat de o grindă. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, oamenii legii demarând o anchetă pentru a stabili şirul evenimentelor. Familia încă se află în stare de şoc şi nu-şi poate explica gestul bărbatului. Acesta nu avea datorii la bănci, avea o gospodărie frumoasă, era căsătorit şi avea copii, iar viaţa în familie era una cât se poate de normală. Adrian Nedelcu nu a lăsat nici bilet de adio, iar singurul motiv la care se gândeşte soţia lui ar fi locul de muncă, pe care şi-l pierduse de ceva timp, el lucrând ca tractorist. Însă, potrivit anchetatorilor, nu ar fi dat semne de depresie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272