REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MOARTE SUSPECTĂ la Spitalul Județean Constanța

MOARTE SUSPECTĂ la Spitalul Județean Constanța

Replica API 2 noiembrie 2020 | 00:04 12460

Polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați la data de 31 octombrie a.c., de către Serviciul Clinic de Anatomie Patologică din cadrul S.C.J.U. Constanța cu privire la faptul că, la data de 30 octombrie a.c., în cadrul spitalului a decedat un bărbat de 71 de ani.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta fusese internat la data de 28 octombrie a.c.. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pacientul ar fi fost operat de artroplastie șold, la secția de chirurgie ortopedică a Spitalului Județean Constanța,după care a decedat. În cauză se efectuează cercetări.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-a fi declarat mort de Covid-19.
2
1
Doctorii si asistentele sunt cum sunt, dar infirmierele, niste analfabete care habar n-au sa scrie si sa citeasca, se dau mari mai ceva ca medicii si asteapta spaga pentru a ajuta un pacient sau, de cele mai multe ori isi bat joc de ei. Afara, asemenea specimene nu au ce cauta in sistemul medical!
5
1
Spitalu judetean e rugat sa rezolve labirintu servicilor de la subsol, adica cai de axces.
9
1
Aveau salarii de 4000 lei si au spus ca daca se maresc spaga dispare. E fix la fel ca inainte. ba acumchiar se uita cu scarba la tine daca dai ca inainte 100 lei la un banal control, 1000 lei o operatie obisnuita sau 3000 lei ceva complicat.
15
2
ATIITA TIMP CIT LA CONDUCEREA SPIT VA RAMINE FECALA GRASA CATALIN ASA SE VA INTIMPLA MEREU MEREU.Hai ca se poate dnle chitac sa fie pe faras acest tutan camon al menegeriatului.Sa ramina taietor de apendici si atiit.
14
8
Cine este medicul care l-a operat? Pt ca stiu ca la ortopedie, sunt chirurgi f buni.
15
4
si cand indraznesti sa le zici ceva aduc rgumente precum ca ei sunt eroi, ei merita, ei invata, ei fac 6 ani de facultate si restul sunt niste inculti. Doar ei sunt supra oameni si muncesc si la unul sau doi privat, la spitalul judetean si profi pe la facultate. Ei pot cu eficienta maxima pe cand noi, nici nu stim pe unde scoatem camasa daca ne facem si al2lea job.
19
7
spitalul groazei nu se dezminte
26
2
Daca pacientul nu poate comunica, nu sti ce se intampla cu el. Asistentele te trimit sa vb cu medicul, iar medicul sta doar cateva ore in spital. Cand il cauti e la vizita sau a plecat deja. Daca insisti cu telefoanele ti se inchide sau nu mai raspund cand vad numarul. Am ajuns sa mai aflam cate ceva despre pacient doar de la infirmierele care preiau pachetele. Bineinteles, contra cost. Personalul medical, din punct de vedere uman, este asimptomatic. Faptul ca nu mai au contact cu apartinatorii ca sa-si primeasca tainul i-a abrutizat de tot.
50
2
pai ...na se poate spouna ca a murit de covi9d si asta e ! intelegi ce zic? da bravo ma!
22
3
In primul rand chirurgii si anestezistii ! Nu conteaza ca li s-au marit considerabil salariile , daca nu le bagi plicul cu euroi in buzunar , prevelandu-se de pandemie , nici nu se uita la bolnav !
46
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108