REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mobilier nou la Secţia de Obstetrică- Ginecologie

Mobilier nou la Secţia de Obstetrică- Ginecologie

Replica API 13 decembrie 2016 | 23:47 470

Spitalul Judeţean:

Spitalul Judeţean:

Secţia de Obstetrică- Ginecologie 2 din cadrul Spitalului Slinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa s-a modernizat! În urma unei donaţii, saloanele s-au înnoit cu paturi, noptiere şi mese de înfăşat. Agenţia Turcă de Cooperare şi Coordonare a donat 45 de paturi pentru adulţi, 45 de noptiere, 30 mese de înfăşat, precum şi alte elemente de mobilier secţiei Obstetrică- Ginecologie 2 din cadrul Spitalului clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa. Coordonatorul biroului TIKA România, Hacý Ahmet Daţta a inspectat la sfârţitul săptămânii trecute noile dotări din secţie şi a avut o scurtă întrevedere cu conducerea unităţii sanitare, reprezentată de Ş.L. Nicolae Grasa, managerul SCJU şi Cornelia Banu, director îngrijiri. Părţile au convenit să colaboreze în viitorul apropiat pentru modernizarea altor secţii ale SCJU şi dotarea lor cu echipamente.

Potrivit managerului Spitalului clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa, Nicolae Grasa, discuţia referitoare la această donaţie a fost purtată cu reprezentanţii TIKA încă din vara anului curent. “Am primit donaţia mai mult decât cu braţele deschise, secţia de Obstetrică- Ginecologie 2 din cadrul Spitalului clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” din Constanţa era dotată cu mobilier vechi.”, a declarat Nicolae Grasa.

De asemenea, managerul SCJU Constanţa susţine acţiunea Agenţiei Turcă de Cooperare şi Coordonare TIKA ca fiind una extreme de utilă şi binevenită, colaborând şi pentru alte proiecte de acest fel. În acest sens, Nicolae Grasa a precizat că, săptămâna trecută a purtat o discuţie de principiu cu coordonatorul biroului TIKA România, Hacý Ahmet Daţta, despre un nou proiect care vizeză secţia de Pediatrie a SCJU Constanţa, urmând ca probabil în primăvara anului 2017 să fie modernizată şi aceasta.

Agenţia Turcă pentru Colaborare şi Coordonare a fost fondată în anul 1992 şi este subordonată direct premierului Turciei. TIKA şi-a început activitatea prin finanţarea şi implementarea unor proiecte de natură socială, culturală şi de sănătate în ţări din întreaga lume. TIKA a realizat până în prezent peste 13.700 de proiecte în mai mult de 120 de ţări. În februarie 2016 a fost deschis biroul TIKA România iar de atunci şi până în prezent agenţia a finalizat mai multe proiecte în domeniul sănătăţii.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102