REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Mobilier urban nou în toate cartierele din Constanţa

Mobilier urban nou în toate cartierele din Constanţa

Replica API 7 iunie 2019 | 02:00 491

Operațiunea începută în urmă cu câteva luni de amplasare a băncilor, coșurilor de gunoi, dispozitivelor pentru deșeuri canine sau a seturilor alcătuite din mese și băncuțe pentru zonele de recreere continuă în toate cartierele din Constanța.

"La rectificarea de buget am alocat sume pentru achiziția și montarea mobilierului urban în municipiul Constanța, un alt lot. Îmi doresc ca în interiorul acestui mandat să înlocuim mobilierul urban în toate parcurile și zonele publice din Constanța. Cred că acest lucru deja se observă în majoritatea spațiilor publice și trebuie să continuăm pentru că nu există un cartier mai important și altul mai puțin important. Toate cartierele orașului nostru sunt importante!", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Angajații Serviciului Amenajări Urbane au intervenit în această săptămână pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Dacia-Tomis 3, în stațiunea Mamaia, în zona Gării Constanța, în Satul de Vacanță, în zona Poarta 1, în campusul Henri Coandă și pe strada Baba Novac, cartier ANL.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trei ani nu ai facut nimic!NU NE MAI PACALESTI!
1
0
poate primaria nu stie dar orasul este plin de gunoaie . daca asistatii ar ridica fiecare o hartie de pe jos ar fi mai curat
5
0
Problema Constantei si a necivilizarii locuitorilor si turistilor o constituie LIPSA CAMERELOR VIDEO pe strazi. In toate orasele si satele unde au fost instalate, infractionalitatea a scazut aproape de zero. In Cta se vrea infractionalitate mare, se favorizeaza infractorii si parchetul se face ca nu vede. Tiganii care vand tigari la gara sunt aceeasi de ani de zile, numai militia, diicottul, serviciile nu-i stiu si nu-i vad vreodata.
4
0
cel mai urat si prost mobilier urban. cosurile de gunoi sunt multe iesite din suruburile firave. cine face aceste deosebite lucrari? pe cati bani?
7
1
esti 0 ..........parcari parcari .....stalpisori in f............la tine si la vice
6
1
Si cand l-au sodomizat , violat , lachit,insemnat ca pe mistreti pe taticul meu Nas la Praga a avut nevoie de multe zile iar mental l-au lasat cu Sechele pe viata la mine n-a fost cazul pentru mine e o placere sa bage canamicina si bile in mine iar in lipsa de ciocane il bag pe Gelu fratele meu, vibratorul care il tin mereu in borseta sanki cica am cutit Multumim Bogdan Pruia ca ne-ai deschis adevarata noastra orientare sexuala
3
0
In statiile de autobuz de la Poarta 6, nu exista cosuri de gunoi.
5
0
Alea de la gara, din prima fotografie sunt extraordinar de bine pozitionate la umbra ! Sa vina fagadau sa stea pe ele cand sunt 40 de grade !!!
5
0
Vin vikingii , peste 2 saptamani , mai ales in iulie si august . O sa para , ca sunt invaziile barbare , din secolu 13 . Oricum , aceeasi turisti care vin aici , se duc si la Cluj sau Sibiu , numai ca acolo se poarta civilizat total . De ce ? Fiindca vad in Constanta , o decadere a civilizatiei , etici in genere , cocalarime . Si atunci , multi turisti , isi permit sa vina cu aere aici , galagiosi ...in alte orase , nu si-ar permite asa ceva .
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212