REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 20 Mai 2024
Anul XX Nr. 6735
12.7° Constanța Luni, 20 Mai 2024 Anul XX Nr. 6735
 

Moby anulează turneul de promovare a autobiografiei sale, după controversa cu Natalie Portman

Moby anulează turneul de promovare a autobiografiei sale, după controversa cu Natalie Portman

Replica API 31 mai 2019 | 00:00 272

Moby

Moby şi-a anulat toate apariţiile publice după ce a fost criticat pentru că a pretins că a avut o scurtă idilă cu actriţa Natalie Portman, ceea ce actriţa a negat, informează publicaţia britanică miercuri The Guardian.

Turneul în care artistul american de muzică electronică urma să discute despre noua sa carte de memorii, "Then It Fell Apart", includea mai multe evenimente în Marea Britanie.

În autobiografie, Moby vorbeşte în detaliu despre relaţiile avute, printre care şi cea cu Natalie, care avea 20 de ani la momentul respectiv.

"Moby anulează toate apariţiile publice pentru viitorul previzibil. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care acest lucru l-ar putea cauza. Toate biletele vor fi rambursate la punctul de cumpărare, iar Moby este bucuros să ofere cărţi semnate tuturor celor care au cumpărat bilete la aceste evenimente", se indică într-un anunţ postat pe site-ul artistului.

Artistul, în prezent în vârstă de 53 de ani, urma să apară la Festivalul Hay la acest sfârşit de săptămână, precum şi la Festivalul literar din Manchester şi la evenimente la EartH (Londra) şi Liberty Hall din Dublin pentru a-şi promova cea de-a doua sa autobiografie.

Anulările vin în urma controversei create cu privire la natura relaţiei sale cu Portman, 37 de ani, care susţine că autobiografia muzicianului conţine "numeroase erori factuale şi invenţii" şi că a fost surprinsă să audă că el a descris timpul foarte scurt în care l-a cunoscut ca pe o relaţie. "Amintirea mea este cea a unui om mai în vârstă comportându-se ciudat cu mine după ce abia absolvisem liceul", a explicat actriţa într-un interviu.

Moby a respins iniţial afirmaţia că între el şi Natalie nu a existat o idilă, postând o fotografie - ulterior ştearsă - cu ei împreună.

"Respect întru totul posibilul regret al lui Natalie de a avea o relaţie cu mine (ca să fiu sincer, probabil şi eu aş fi regretat), dar asta nu schimbă realitatea scurtei noastre idile", a declarat muzicianul.

Ulterior, Moby a cerut public scuze publicului şi a recunoscut că multe dintre criticile care i-au fost făcute erau "foarte valabile".

Într-o postare publicată pe Instagram, marţi, artistul a declarat că va sta o perioadă departe de ochii publicului, dar că a vrut să-şi ceară scuze încă o dată şi să-şi asume responsabilitatea pentru întregul episod.

"Eu sunt cel care a lansat cartea fără a le arăta oamenilor despre care am scris", a mărturisit el. "Eu sunt cel care a postat defensiv şi arogant. Eu sunt cel care s-a purtat lipsit de respect şi de tact, atât în 2019, cât şi în 1999. Doar eu sunt de vină", a completat artistul.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515