REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mohammad Murad a inaugurat cel mai mare complex de pe litoralul românesc. VIDEO

Mohammad Murad a inaugurat cel mai mare complex de pe litoralul românesc. VIDEO

Replica API 1 august 2020 | 23:43 4035

Mohammad Murad a inaugurat sâmbătă, 1 august, celebrul complex Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp.

Murad a inaugurat sâmbătă, 1 august, fosta perlă a litoralului, complexul Amfiteatru-Panoramic-Belvedere. Complexul a fost achiziționat de omul de afaceri, Mohammad Murad în 2016.

Astfel, hotelul devine printre cele mai mari de pe litoralul românesc. Prezentatoarea evenimentului a fost Anca Țurcașiu.

După tăierea panglicii, Mohammad Murad a cântat imnul național acompaniat de 4 soliști.

.

"Sunt arab şi am două iubiri: România și munca"

„Nici măcar nu mi-am permis să visez să am această şansă să cumpăr şi să am un rol în acest complex, iar aşa cum spun marii filozofi, nimic în viaţă nu este imposibil. (...), a declarat Mohammad Murad.

.

.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa nu fim rai totusi el a redat ce alti de 30 nu au facut decat sa lase in paragina.....asa ca bravo...
1
0
Parca l-a mai inaugurat acum vreo saptamana cand a venit si Sica Mandolina si ministrul economiei. Probabil ca pana la toamana il mai inaugureaza de vreo 2 ori.
3
0
Mohamad Bayram kairli bolsin
3
2
Colombia e Mexico de las cartelas donde spalados la dinero saludo con todo sageatos de rumenos de le spala banii din narcoticos, saludo
7
2
Felicitari
2
2
Marii politicieni si manageri de dupa '89 au lasat totul sa se distruga!Nepricepere,rea-intentie,incompetenta,neglijenta,interese obscure,servilism! Acum ajung unii sa pozeze in salvatori si mai apar si in fotografii,desi din cauza lor s-a ajuns in aceasta situatie! Balonata aia de Corina Martin ce cauta pe acolo?
11
0
nu tiganii, makidonii sau imigrantii sunt de vina. jegurile romanesti fara nici cea mai mica urma de demnitate au semnat actele ce au facut posibile transferurile de la stat la privat. cand Nastase a vandut Petrom-ul austriecilor, acesta era in colaps financiar fiind jefuit de derbedeii din politicul autohton aka romanii neaosi. acum, sub conducerea austriecilor este contibutorul nr 1 la bugetul de stat. poporul roman este unul abject, d-aia s-au aciuat si tiganii aici, le-a venit ca o manusa mentalitea lor cu cea a romanilor.
15
3
Sa vina DIICOT ul peste acest personaj! Daca nu, inseamna ca este acoperit de statul roman si vor fi mari probleme cu ceilalti investitori cinstiti.
10
4
toate bunurile romaniei construite cu eforturile a 2 generatii au ajuns pe mainile unor tigani sau makidoni.din 1989 Romania e jefuita sistematic de drojdiile societatii si tot felul de imigranti infecti.
16
3
masca sub nas e buna....pentru muci
9
0
Mareste preturile cum faci de obicei
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102