REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mohammad Murad A PIERDUT terenul concesionat la Olimp! Hotărârea era NELEGALĂ!

Mohammad Murad A PIERDUT terenul concesionat la Olimp! Hotărârea era NELEGALĂ!

Replica API 28 septembrie 2019 | 16:20 1030

Prefectura a întors hotărârea Consiliului Local Mangalia!

Prefectura a întors hotărârea Consiliului Local Mangalia!

Hotărârea prin intermediul căreia societatea lui Mohammad Murad, Phoenicia Expres SRL, a obținut prin concesionare directă, un teren în Olimp, a fost revocată de Consiliul Local Mangalia, după ce Prefectura a înștiințat administrația locală că este nelegală.

În luna aprilie a.c., societatea lui Mohammad Murad a devenit proprietara a 2.579 mp în staţiunea Olimp, acolo unde a achiziţionat şi complexul hotelier Amfiteatru-Belvedere, pe care l-a cumpărat în anul 2016. Consilierii locali au votat hotărârea privind concesionarea, fără licitație, a terenului ce aparține domeniului privat al Municipiului Mangalia, inventariat ca teren neproductiv limitrof plajei, în favoarea societății SC Phoenicia Express. Numai că, actul administrativ, ajuns pe masa prefectului, nu a fost avizat, deoarece nu respecta legea. Așa că, Prefectura a înștiințat Primăria Mangalia despre acest fapt, hotărârea fiind revocată. ”Ei (n.red. consilierii locali) au considerat că pot concesiona, fără licitație, datorită faptului că este în apropierea hotelului pe care l-a cumpărat. Acolo, între teren și imobilului, trece faleza și, potrivit legii, nu au voie să-l concesioneze fără licitație. Este despărțit, nu este alipit. Au revocat hotărârea. Bănuiesc că vor căuta alte soluții”, a spus subprefectul Ionuț Done.

Reprezentantul societății SC Phoenicia Express SRL, Leonard Buianu, nu a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oricum am cumparat tot, daca dau faliment las mii de oameni pe strada.
2
0
totul se face ilegal. aici n a cotizat cum. cui. cat trebuie.
6
0
le-am taiat capetele la toti dacii dat foc si inrobit femeile. n-a mai ramas nimik din limba dacilor.
5
1
Mai domnilor consilieri, dar cand ati votat hotararea pt hotelul domnului Minca Costel pt 400 mp exact pe plaja in aceleasi conditii ati respectat sau ati incalcat legea ? Raspundeti acum sau la DNA ?
8
0
Aaaa, teren neproductiv!!! Pai, ce produce terenul de sub bloc, ca suprafata ocupata de constructii, de voi primaria Mangalia ati marit taxa folosinta teren pe 2019 fata de 2018?L-ati fertilizat,l-ati amenajat, ati facut lucrari de imbunatatire sau modernizare, ca nu inteleg suportul majorarii.Cei care propun si mai si voteaza taxele si impozitele locale sa si-si puna creierul la contributie si sa gandeasca.
5
0
Nu dati musulmanilor nimic.
7
3
Nu cumva au votat "pentru"si consilierii ALDE? Stiind ca este ilegal. de altfel "justitiari"in sedintele de CL
4
2
numai mizerie si degradare acolo, se vrea luat de vreun patron de carton si revandut pe miliarde. Si-asa e totul distrus si cad peretii, multimiliardarul asta are bani sa faca ceva, altfel demolat tot si sters de pe harta Olimp.
5
1
vrea si el tainul, mai latrati ca nu e machedon.
5
3
oricum e jupan
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212