REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Mohammad MURAD n-ar spune NU unei candidaturi la PRIMĂRIA Constanța din partea unui PARTID politic! Video

Mohammad MURAD n-ar spune NU unei candidaturi la PRIMĂRIA Constanța din partea unui PARTID politic! Video

Replica API 20 august 2021 | 23:29 19120

Mohammad Murad, fostul candidat la Primăria Mangalia, și unul dintre cei mai mari afaceriști de la malul mării, a acordat un interviu ziarului Replica. Dacă în prima parte a vorbit despre cât de mult l-a afectat pandemia și despre necesitatea implicării autorităților în domeniul Horeca, ei bine, în cea de-a doua parte, afaceristul a vorbit despre o nouă candidatură la Primărie, dar și despre viitoarele sale proiecte. Va candida Mohammad Murad, peste trei ani, la Primărie sau nu?

Mohammad Murad

Întrebat, în cea de-a doua parte a interviului acordat ziarului Replica, dacă va mai candida la Primărie, acesta a precizat că nu ia acest lucru în calcul. Cel puțin, în acest moment. ”Dacă mă întrebați astăzi, vă spun că n-aș mai candida pentru Mangalia. Nici pentru Constanța nu iau în calcul. În trei ani se pot întâmpla multe, se nasc oameni noi, sper ca domnul Chițac să facă ce a promis. Azi e în urmă cu temele promise. Nu zic că trebuie să facă azi, mâine. M-aș bucura să aibă teme clare, comunicate către cetățeni, prin care să spună ce au făcut și ce vor să facă. Nu aș putea să critic nicio persoană, dar nu pot spune că s-a schimbat ceva evident în viața constănțenilor”, a spus Murad.

Dar dacă liderul vreunui partid politic cu ștate vechi i-ar propune o candidatură? ”E devreme să mă pronunț, dar nu cred în asemenea variante. Deciziile politice sunt legate de conjunctura națională. Domnul Cîțu are o abordare, domnul Orban altă abordare… Nu suntem o țară care să facă proiecte pe termen lung. Dar nu sunt pentru, nu sunt împotrivă, nu bat la ușa nimănui să mă bag în seamă, am datorie față de cei care vin la noi, să îi ajut pe cei din patronate… deci nu am astăzi proiecte politice”, a răspunsul afaceristul.

Ce spune despre o candidatură pentru Parlamentul României

Totuși, dacă nu ia în calcul niciuna din cele două variate, poate se gândește la o candidatură în Parlamentul României. ”În mod normal, orice om care vrea să ajungă în Parlament ar trebui să dovedească că în viața lui a venit cu soluții. Din păcate, observăm parlamentari care n-au vorbit în patru ani niciodată. Partidele au obligație față de țară, nu față de partide. Interesele sunt în toate partidele, sunt și oameni corecți, cinstiți, dar din păcate, predomină persoanele cu interese private sau de grup. Încă nu suntem pregătiți să funcționăm corect, natural și n-o să fim nici în următorii 10 ani. Poate, copiii noștri vor veni cu altă abordare”, a mai precizat Murad.

Afaceristul ne-a mai declarat faptul că, în viitorul apropiat, mai exact până la anul, va investi în alte două hoteluri din sudul litoralului, și anume Hotel Craiova, din Olimp, aflat în paragină, care va fi de patru stele, și hotel Neptun. ”Voi merge mai departe cu investițiile pentru că nu poți să faci nimic fără investiții”, a conchis Mohammad Murad.

VIDEO, PARTEA a DOUA:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468