REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mohammad Murad susține Fundația lui Maticiuc! A PREGĂTIT o SUPER OFERTĂ pe LITORAL!

Mohammad Murad susține Fundația lui Maticiuc! A PREGĂTIT o SUPER OFERTĂ pe LITORAL!

Replica API 12 mai 2021 | 23:37 4510

Mohammad Murad susține o cauză nobilă! O parte din încasările din perioada minivacanței de 1 iunie, fiind vorba de hotelul Phoenicia Royal, va merge la Fundația Metropolis, înființată de familia Maticiuc. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate.

Codin Maticiuc, Mohammad Murad

Codin Maticiuc a făcut public anunțul pe rețelele de socializare, arătându-se încântat că Phoenicia Royal s-a alăturat proiectului familiei lui. ”Uite, abia asta e superofertă: de 1 iunie îți duci familia la mare la Phoenicia Royal și ai 50% discount și 50% din încasări merg la noi la Fundatia Metropolis pentru #spitalepublicedinbaniprivati. Vă las la comentarii link cu toată oferta dar ziceți voi dacă nu sună chiar bine! Eu le mulțumesc pentru ca ni s-au alăturat!”, a spus Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc

Cu ce se ocupă Fundația Metropolis a familiei Maticiuc

”Metropolis contribuie de 20 ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoțională echilibrată. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate. Fundația Filantropică Metropolis este o organizație neguvernamentală, non-profit, cu personalitate juridică română, înființată pe data de 16 februarie 2007. Fundația are ca scop protecția copiilor separați de familie și integrarea lor în societate. Începând cu anul 2020, Fundația își asumă un nou obiectiv ambițios prin renovarea spitalelor publice. În proiectele sale, Fundația Filantropică Metropolis lucrează în principal cu copiii și tinerii care provin din familii dezorganizate sau cu o situație socio-materială precară, familii fără locuință, familii în care părinții au probleme relaționale cauzate de divorț, alcoolism, lipsa unui loc de muncă sau probleme medicale”, potrivit descrierii.

Iar Codin Maticiuc este foarte implicat. Pe paginile sale de pe rețelele de socializare ține publicul la curent cu toate acțiunile.

Iar acum iată că și reprezentanții Phoenicia s-au alăturat. ”Împreună facem bine la puterea a 2-a. De Ziua Internațională a Copilului, facem bine împreună! Tu achiziționezi un sejur de minim 3 nopți în perioada 28 mai - 2 iunie 2021 și primești 50% discount, iar noi redirecționăm 50% din încasările acestei oferte către Fundația Metropolis, înființată de familia Maticiuc. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate”, au transmis reprezentanții Phoenicia.

Mohammad Murad

Hotel Phoenicia Royal face parte din Complexul Phoenicia, alaturi de Phoenicia Holiday Resort si Phoenicia Luxury, din Mamaia Nord, inaugurat în anul 2017. Fondator și președinte este dr. Mohammad Murad.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un om deosebit
5
20
ciuhapu asta sa mearga la el acasa in liban sau de unde plm este si sa faca acolosea afaceri in turism cu maimuta de club
20
10
Mari doctori facuti la clocitoarea Ovidius ,de mare traditie in domeniu
21
2
Un evazionist sustine un drogat. Superb.
32
6
o lepra sa o sustina pe alta!
25
9
sa doneze si salariul de la Litoral Tv pa care il iau degeaba mitocanul nesimtit vali Coman zis VC si bunicuta ofilita care-l insoteste. Bai, Murad, tie chiar iti plac astia doi?!?
23
3
Cine se aseamana se aduna.
25
3
Doctori buni au fost pe vremea lui Ceausescu acum multe femei de servici imbracate in halate albe cu boturi de cai si multi tractoristi in halate albe carora li se sparg muschii pe ei.la sala.
24
3
Doi drogati.
23
11
mohamad murad? Asta trebuie impuscat inainte de austrieci
25
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367