REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Mohammad MURAD vă AJUTĂ să vă DESCHIDEȚI propria AFACERE!

Mohammad MURAD vă AJUTĂ să vă DESCHIDEȚI propria AFACERE!

Replica API 19 august 2021 | 10:00 9318

V-ați gândit vreodată cum ar fi să aveți propria afacere, pusă la punct, fără să investiți mii sau zeci de mii de euro?! Ei bine, acest lucru este posibil, de astăzi, cu sprijinul lui Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari afaceriști din Constanța. Vasta experiență acumulată, de-a lungul anilor, în diferite domenii de activitate, vrea să o împărtășească și celor aflați la început de drum, celor care vor să-și deschidă o afacere, dar le lipsește partea logistică, cât și cea financiară. A pus la bătaie 5 milioane de euro pentru un proiect pilot ce cuprinde alte 15 proiecte pentru cei care vor afacere în domeniul artei, cofetăriei, mobilei, curățătoriei, etc. Este important de știut că, lunar, antreprenorii care se vor angrena în acest mega proiect vor primi suma de 2.000 de euro. Nu trebuie decât să trimită un CV, urmând ca, mai apoi, să fie testat de o comisie din care face parte și Mohammad Murad. În rest, se va ocupa afaceristul de tot!

Mohammad Murad

Doriți să vă depășiți limitele și să aveți propriul business, dar nu aveți resurse materiale și logistică pentru a o pune pe picioare? Mohammad Murad, cel mai mare investitor din Constanța, vine în sprijinul dumneavoastră și vă va împărtăși experiența pe care acesta a acumulat în toți acești ani de activitate în mediul privat. Nu numai experiența lui vă va fi utilă, ci și banii pe care acesta îi oferă fiecărui concurent. Așa că, cei care doresc să-și depășească limitele și vor să înceapă o afacere în următoarele domenii: Școală de artă, fabrica de pâine în Mangalia, spălătorie pentru Horeca, sere, casă de modă, laborator cofetărie/patiserie, mobilier la comandă, distribuție ceramic: mic mobilier, plante-flori-grădină, cabinet stomatologic, agenție de turism magazine de lumini și decorațiuni interioare, fermă de pui/curcani bio, atelier de confecție Horeca și events company, nu trebuie decât să bată la ușa lui Mohammad Murad și, dacă există perseverență și seriozitate, atunci vor reuși.

Murad: Sunt 15 proiecte care completează o parte din ce avem nevoie noi, cei din industria hotelieră

”Cred că avem o datorie foarte clară. Când ajungi la o vârstă, cu multă experiență, simți nevoia să întorci o parte din ce ai făcut societății din care faci parte. Sunt foarte multe persoane, nu neapărat tineri, și cei la vârsta medie, care vor să înceapă o afacere. Atunci, m-am gândit să vin cu aceste proiecte, cu investiții în total de 5 milioane de euro. Sunt 15 proiecte care completează o parte din ce avem nevoie noi, cei din industria hotelieră”, a spus Mohammad Murad, patronul lanțului hotelier Phoenicia.

Cine poate beneficia de acest mega proiect?

Acesta a realizat un studiu de piață și a aflat nevoile celor care activează în domeniul Horeca. ”Sunt persoane care vor să facă un pas înainte în viața lor și e important să-i ajutăm pe cei care vor să devină antreprenori, să le acordăm un sprijin financiar de care au nevoie. Nu au nicio obligație, nu trebuie să îndeplinească nicio condiție, trebuie doar să fie pregătiți și serioși. Vor da doar testul, pentru a vedea cât de pregătiți sunt, dacă sunt educați, dacă știu ce vor, dacă sunt perseverenți… dacă au tot ce le trebuie ca să să devină antreprenor. Eu voi fi mentorul lor. Succesul meu îl văd în cel din față”, a completat afaceristul.

Orice persoană doritoare poate deveni patron, spune Mohammad Murad. ”Vom asigura două laturi importante: 2.000 de euro pe lună și un procent, care poate să fie de la 20% până la 50% din profit. Eu nu vreau să asigur doar o activitate și un profit, vreau să-i învăț pe cei cu inițiativă și curaj. Se semnează contractual și plecăm la drum. Până în mai 2022, proiectele vor fi în funcțiune”, a mai precizat Murad. ”Sper să avem trei, patru concurenți pe fiecare proiect. Ce poate fi mai plăcut decât să preiei o afacere de la zero, să o conduci, pusă la punct, cu experiența celui din spate și într-un an ai un venit mult mai mare, ești mai implicat și mai responsabil. Depinde de fiecare cum va gestiona această situație nouă”, a continuat omul de afaceri.

Murad: Invit politicieni, oamenii de afaceri și primarii din județul Constanța să mi se alăture

Murad își dorește să i se alăture și alți oameni de afaceri, politicieni, dar și primari din județul Constanța.

”M-aș bucura să se alăture și alți oameni de afaceri din județul Constanța acestui proiect. Toți oamenii de afaceri de succes ar trebui să ajute. Și noi am fost ajutați și trebuie să dovedim că putem să lăsăm ceva în spate. Invit, astfel, partidele din Constanța, primăriile din județul Constanța, să se alăture. Să fie Constanța primul județ care vine cu astfel de proiecte”, a precizat Mohammad Murad.

Pentru mai multe detalii, sunteți așteptați să transmiteți un e-mail la adresa: atelieruldeafaceri@phoenicia.ro, în care să specificați domeniul de activitate pentru care doriți să aplicați.

Mai multe informații, puteți afla în materialul VIDEO de mai jos:

L.I., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un politist vedeta! Floarea din politie 2, cauta pe google
1
0
asta spala banii la libanezi si arabi, nu lverificanimeni pe desteptul asta de tigoinen?
2
0
un alt hot!
4
0
e un jeg ordinar asta, isi bate joc de angajati, pozeaza intr un om de succes si plateste articole ca asta la fel cum a facut si in campanie. multa mwie
7
1
Ca nu a spus ca o sa intensifice culturile cu mac si cele cu canepa indiana! Ce naiba face DIICOT ul? Asa tara de rahat am ajuns?
9
0
Asta nu cazuse la puscarie cu mita electorala la Mangalia?
12
1
Le-a dat ceva la fete?lool
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218