REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mohammad Murad va CANDIDA sigur la Primăria Constanța

Mohammad Murad va CANDIDA sigur la Primăria Constanța

Replica API 27 iunie 2020 | 01:00 5083

Se încurcă jocul! Mohammad Murad a anunțat, într-un interviu acordat ziarului Adevărul, că va candida la Primăria Constanta. Este un lucru cert, spune el. Deocamdată, va intra în cursă independent.

Mohammad Murad

Murad: Voi candida sigur!

„Sunt candidat, dar nu sunt al unui partid, momentan. Dacă se schimbă lucrurile în PNL, s-ar putea să fiu. Voi candida sigur. Momentan sunt independent şi voi anunţa paşii şi proiectele următoare când voi inaugura complexul”, spune Murad, făcând referire la inaugurarea complexului hotelier din staţiunea Olimp: Amfiteatru-Panoramic-Belvedere.

Murad se va bate pentru scaunul de primar cu Decebal Făgădău, Vergil Chițac, Traian Antoniadis, Horia Constantinescu, Mircea Dobre. Referitor la Chițac, Murad a apus: "Să ştiţi că PNL nu l-a susţinut niciodată pe Vergil Chiţac.

M-aş fi bucurat ca domnul Chiţac să nu fi părăsit niciodată PNL”, mai spune Mohammad Murad, potrivit adevarul.ro.

Cozmin Gușă, despre candidatura lui Murad: Resetare politică la Constanța!

„Cu zicerea de azi a lui Mohamed Murad, intrăm în perioada anunțurilor surprinzătoare care vor reseta administrația politică tradițională în câteva localități «STRATEGICE»“, este de părere Cozmin Gușă, care a făcut și o scurtă caracterizare a candidatului, deocamdată, independent, la Primăria Constanța.

„Atuurile lui Murad la Constanța:

Popular și «vechi» în comunitate (peste 20 de ani);

Cu rădăcini liberale și faimă de «capitalist ROȘU», poate mobiliza la vot și din stânga și din dreapta;

Spectaculos în manifestările publice (inclusiv mondene!), va activa inclusiv nostalgicii lui Mazăre. Buget de campanie maximal, deci nicio problemă de relaționare cu mass-media. Contracandidați “subțiri” ca potențial mediatico-politic, în condițiile în care Murad are parteneriate vechi atât în PSD cât si-n PNL, la Constanța; Prieteni cu notorietate mare ce-l vor sprijini în campanie, de la RARES BOGDAN în jos. La negativ, atacuri masive din partea STATULUI PARALEL, dacă nu se va «cădea la pace»“, a conchis Gușă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272