REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mohammad Murad vrea să investească în sport: 'Dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă'

Mohammad Murad vrea să investească în sport: 'Dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă'

Replica API 31 august 2022 | 00:00 1997

Omul de afaceri Mohammad Murad a declarat, miercuri, la Snagov, că a discutat cu reprezentanţii clubului Dinamo şi cu cei ai suporterilor şi că este interesat să investească la echipa de Liga a II-a de fotbal, precizând însă că sunt "alte interese acolo".

Mohammad Murad

"Nu am voie să vorbesc despre cifrele pe care le cunosc, pentru că nu am niciun contract momentan. Dar vă pot spune că înţeleg că s-a găsit o soluţie, nu ştiu dacă voi fi şi eu o inclus sau nu în ea. Pot spune însă că am o relaţie foarte bună cu suporterii lui Dinamo, au fost foarte tranşanţi şi direcţi cu mine. Cred însă că sunt alte interese acolo şi subiectul rămâne aşa, nerezolvat", a declarat Murad, informează Agerpres.

El a precizat că indiferent dacă va ajunge sau nu la o înţelegere cu FC Dinamo, este hotărât să investească în fotbal.

"Vă spun însă că mă voi implica în sport, dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă, pentru că simt astăzi nevoia ca la capătul unei cariere ca om de afaceri, pentru că vin copiii din spate, este nevoie să mă implic, să investesc şi să dau speranţe oamenilor care au nevoie de o speranţă. Asta este obligaţia oricărui om de afaceri. În România tot timpul am vorbit despre stat, oamenii trebuie să înţeleagă că statul suntem noi şi mediul de afaceri trebuie să susţină sportul, cultura şi nu numai", a mai spus omul de afaceri libanez Mohammad Murad, care îşi desfăşoară activitatea în industria turismului şi a alimentaţiei publice.

Echipa de fotbal Dinamo, care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga a II-a pentru prima oară în istorie, este în insolvenţă şi se confruntă cu dificultăţi financiare, fiind susţinută în mare parte de suporteri, prin intermediul asociaţiei DDB, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pleaca acasa in tara ta ! ; au nevoie de tine.
0
0
Voi va uitati in gura astuia? Arunca din cand in cand o vrajeala, voi puneti botul si ii faceti reclama gratis unui evazionist.
1
0
Pa investitorii astia nu ii cauta ANAFu? Vad ca nu au nici un fel de emotii! Probabil platesc regulat teveau la partid...
1
0
parca se plingea rabetele ca nu are bani ca sezon p***t in timp ce construia blocuri peste blocuri .abureala pentru prostani
1
0
Numai vrajeala,o face pentru imagine,nu investeste in nici un sport,este foarte zgarcit!
2
0
dar echipele din Constanta ce au ? te atrage Bucuresti , mars acolo javra
0
0
ASTA E MAI TEPAR DECAT MINE!
0
0
pai o echipa din liban ar fi ok!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212