REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
19° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Mohammad Murad zice că este pe locul 2 în cursa pentru șefia CJ. Video

Mohammad Murad zice că este pe locul 2 în cursa pentru șefia CJ. Video

Victor ROTARU 27 mai 2024 | 15:42 1800

În cursul zile de luni, 27 mai, candidatul AUR pentru Președinția Consiliului Județean, Mohammad Murad, a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia a dezbătut mai multe subiecte de interes public și național. De asemenea, Mohammad Murad a prezentat și un sondaj în cadrul căruia se află pe poziția a 2 în preferințele constănțenilor pentru a ocupa scaunul președintelui Consiliului Județean, cu 21 de procente, fiind în urma candidatului PNL la CJ, Florin Mitroi, care ocupă prima poziție cu 35%.

Mohammad Murad zice ca este pe locul 2 in cursa pentru sefia CJ. VideoMohammad Murad

În debutul conferinței de presă, Mohammad Murad a prezentat sondajul realizat de AUR, acesta spunând că este o victorie: „Lucrurile sunt clare. Ei dau cei care au un procent destul de mare. E clar că reprezentăm un pericol. Vă spun că fără doar și poate suntem pe locul 2 ca partid și ca persoane în sondaje. Sondajul îl avem de vineri. Nu am vrut să îl dăm dar având în vedere atacul asupra noastră, nu am avut de ales. Având în vedere că cele doua partide s-au dus la guvernare, nu a mai existat opoziție. În opoziție sun românii, nu AUR.

Mohammad Murad zice ca este pe locul 2 in cursa pentru sefia CJ. VideoMohammad Murad

La nivel național, a apărut informația cum ca AUR este în scădere. Este adevărat. Românii simt frica să se exprime și să spună că votează AUR, de asta. O să fie foarte mare surpriză la nivel național. La local, fără doar și poate, vom fi pe locul 2. Asta este o victorie pentru AUR, pentru că ei au un partid care este de 20-30 de ani în politică. Dacă cineva are să scoată un lucru murdar despre mine, să scoată.

VIDEO1:

Am fost atacat și la Mangalia. Ca am o parte din Pădurea de la Comorova. Nu am nimic. Am totuși ceva acolo, recunosc. Am o parte importantă din sufletul meu la Mangalia. Dacă asta îl deranjează pe primarul actual. Oamenii au nevoie de noi, să venim cu soluții. Vreți ceva diferit? Aveți de ales între ceapă și cartof. Ceapa sunt ei, miros urat peste tot. Cartoful suntem noi. Vreți să continuați ce este acum? Să vă bucurați de nimicuri?”, a mai adăugat Mohammad Murad.

Murad: În câteva zile vom lua decizia de a susține un candidat la Primăria Mangalia

De asemenea, Mohammad Murad a ținut să aducă în discuție și situația de la Mangalia, acolo unde zilele următoare se va stabili ce candidat va susține partidul AUR pentru funcția de primar: „Vă spun ceva în premieră: în comuna unde AUR va câștiga, eu, din resursele mele nelimitate, voi transforma comuna într-o comună AUR. E posibil așa ceva? Nu au dat 4 ani și acum au început să dea? Trebuie să se termine minciunile astea. Cristian Radu a dat 4.000 de cărucioare. Am fost la Cumpăna și eram îmbrăcat în galben. Polițistul mi-a spus că nu am voie să fiu îmbrăcat în galben. Cei de la PSD erau toți în roșu. Noi nu am avut nevoie? Doamna primar era la distanța de 15 m de mine și îi spunea la polițist ce să îmi facă. Doamna primar a uitat când venea la mine la Majestic, când am ajutat-o. â

VIDEO2:

Am făcut un sondaj în Mangalia și am realizat că este o făcătură. Am dat bani și îmi pare rău. Aveau influența unui anumit partid. În câteva zile vom lua decizia de a susține un candidat la Primăria Mangalia. Ar trebui să fie obligatoriu ca toți candidații să participe la dezbateri. Oamenii trebuie să știe cu cine votează. Oricine, dar nu Radu Cristian.”

VIDEO 3:

Comandat de partidul AUR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240330

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436