REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Moment de reculegere la Constanța pentru polițistul împușcat în Timiș

Moment de reculegere la Constanța pentru polițistul împușcat în Timiș

Replica API 4 iunie 2019 | 01:02 504

Polițiștii din cadrul IPJ Constanța au ținut un moment de reculegere pentru colegul lor, omul legii din Timiș, care a murit în misiune, fiind împușcat de către un bărbat ce trebuia să ajungă la închisoare.

Ionel Marcel Lepa apare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea Persoane Căutate, pe numele lui existând un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru tâlhărie. Acesta are înălțime 185 cm, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuțită, ten deschis, păr șaten, sprâncene arcuite, corpolență atletică. Mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 1099 din 25.04.2018, emis de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativă la tâlhărie.

Și se sustrăgea executării pedepsei, motiv pentru care era căutat.

Astfel, oamenii legii au primit informații că se află într-o mașină ce rulează în localitatea Izvin din Timiș. Au încercat să-l oprească, dar nu au reușit și au trecut la urmărirea sa. Au chemat ajutoare și au ajuns la o casă, acolo unde intrase individul. Au înconjurat locuința, iar unul dintre polițiști s-a trezit cu individul în fața sa, care sărise pe fereastră, ulterior fiind împușcat în piept și în gât. Omul legii, în vârstă de 43 de ani, din Recaș, a decedat. Infractorul a fugit și este căutat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Bucuresti, o tipa era sa fie violata. A depus plangere, si nu i se lua in calcul. A trebuit sa apeleze la un securist cu ochi albastri pentru ca militienii sa inceapa ancheta. Asa ca, puteti, militienilor, sa faceti si centura, ca nu impresionati decat babele. Cand o pateste unul de-al vostru din sistem, dati din coate, dar pentru un civil amarastean,fara pile, nu va sinchisiti nici sa scrieti plangerea. Pe loc repaos, militiene!
3
0
ce bine va sta aliniati asa! ar trebui sa tineti momente din astea mai des!
0
0
armata are avantaje mai mari si risca mai putin
3
0
cu salariu de 3500 esti in,,,sa nu zic rahatel,alti au 5000 euro,deci mare lucru sa fii gabor,si cate fite au pe capul lor,pandari si deloc in interesul nostru asa e pol ro
2
1
Mafe ccacat sa fii gabor
2
3
Psihopatologia unora - care mai si posteaza - este clar vizibila si dureros de lizibila. E clar ca glontul a trecut prin sufletul lor din plin. Sa le fie rusine daca din intamplare le revine mintea la cap.
6
1
2 infractori s-au impuscat intre ei, ala in albastru a crapat, fratii lui or sa-l razbune, in acte o sa dea sinucidere
2
13
Mai jos sunt 2 postaci, tare idioti... Va doresc sa va calce autoutilitara de pompieri aflata in misiune, atunci cand va arde casa, si nevestele voastre au avut accident, sa nu mai ajunga smurdul, si nici politia cand va violeaza unul copii. Sunteti niste idioti, lipsiti de orice discernamant. Locul vostru este la ocnele de sare, firati ai dracului de parnaiasi.
15
4
Din cuprinsul comentariului, am realizat ca sunteti un om cultivat, drept dovada putinele greseli de gramatica, cum ar fi plurarul la pula care este pule. De asemenea, nu am putut sa omit tipologia individului putin iubit si mangaiat de parinti in copilarie, atras fizic de bunica materna la pubertate, dupa a carei imagine va masturbati cu sete, a adolescentului debusolat si fara nicio perspectiva. In fine, a barbatului inselat si parasit de sotie pentru un gabor simpatic...
14
3
Va dati sema ca pe pistolar l-au ascuns chiar oamenii din sat de acolo? Asta plus comentariile negative la adresa politistilor sunt foarte relevante pentru modul in care e perceputa Politia ca institutie. Intr-alta ordine de idei pentru Dumitrache Daniel zis dinte ucis cu un pumn de politistul George Iosipescu in interorul sectiei 10 Capitala, cand tineti un moment de reculegere? iar pe politist respectiv colegii lui complici, cand ii arestati preventiv ca de condamnat nici nu se pune problema! In ritmul asta vom ajunge la un veritabil razboi civil si dupa cum vedeti nu doar voi aveti arme!
4
12
Cei de la rutiera brigada tanara in care toti isi pusese sperantele ca nu vor fi spagari ca cei din vechi si au iesit mai spagari isi suna prietenii si prietenii la randu lor prietenii cand sunt filtre in oras si unde, iau spaga la greu si de la analiza dosarelor de accidente solutioneza dupa ala care are pila mai tare si da mai mult .
14
2
Cand legile sunt foarte blande cu infractorii,acestia devin din ce in ce mai tupeisti.Pacat. Iar gunoaiele ce comenteaza impotriva politistilor merita sa aiba parte de tot ce e mai rau si sa nu fie in preajma nici un politist,jandaarm si nici semnal sa sune la 112 pentru ambulanta.
33
7
Dumnezeu a facut oamenii diferiti. Parerea mea este ca, categoria postacilor de la 10.21 Bekir si celalalt barbat adevarat care nu si-a dat numele, nu ar fi trebuit creata, ei nu au ce cauta printre noi. Condoleante familiei indurerate!
35
4
aviz gaborilor amatori
5
43
Asa va trebuie la toti golanilor spagari ! Ba chiar e prea putin - in chinuri trebuie sa muriti militienilor! Nu sunteti decat niste criminali in uniforma care bat si omaora oameni la sectie si in arest! JIGODIILOR! Ne cacam pe comemorarea voastra si ne bagam pulile in inimile si memoria gaborului infect care a crapat!
6
53

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212