REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Moment istoric! Regele Charles al III-lea vizitează România

Moment istoric! Regele Charles al III-lea vizitează România

Victor ROTARU 2 iunie 2023 | 09:17 2512

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri, 2 iunie, în România, la doar o lună după încoronarea fastuoasă pe care a urmărit-o întreaga lume. Este pentru prima dată în istorie când un monarh britanic vizitează țara noastră. Aeronava a aterizat pe aeroportul Băneasa din București.

Moment istoric! Regele Charles al III-lea viziteaza Romania

Update: Aeronava care îl aduce pe regele Charles al III-lea în România a aterizat pe aeroportul Băneasa. Este prima vizită oficială a unui monarh britanic în țara noastră.

Regele va fi primit, în această după amiază, la Palatul Cotroceni, de Președintele Klaus Iohannis. Restul vizitei, care va dura cinci zile, va fi una cu caracter privat, după cum spunea și ambasadorul Marii Britanii în țara noastră.

Moment istoric! Regele Charles al III-lea viziteaza Romania

Administrația Prezidențială a informat că ceremonia primirii oficiale va avea loc pe 2 iunie, la ora 15.30. Vor urma fotografia oficială, convorbiri tête-à-tête și întâlnire cu autoritățile statului, reprezentanții societății civile și Corpul Diplomatic și alocuțiune.

După ce va fi primit de Președintele Klaus Iohannis, regele Charles al III-lea va merge în zona Transilvaniei, acolo unde își va petrece restul zilelor în țara noastră. Va merge în zona Viscri, locul său preferat, acolo unde vine frecvent, de mulți ani, și petrece o bună perioadă de timp, în fiecare an.

Fundația Prințului de Wales are în România două proprietăți - la Viscri și Valea Zălanului. Important de subliniat este că Regele Charles a ales România pentru prima vizită externă de la momentul încoronării, potrivit antena3.ro.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu Victore, nu este un moment istoric fiindcă nenea regele ăsta a tot venit la noi. Momentul istoric a fost când regretatul Shinzo Abe a venit la București și din lipsă de interlocutor s-a dus să viziteze muzeul satului, fiindcă idiotul de prim ministru Tudose avea o treabă la partid. Aud că imbecilul de Tudose este pe lista noului guvern, ce mișto!
4
0
Parazitul nostru este cel vizitat deci e apreciat ca parazit cat de cât. p****i sunt toți cei păstoriți de paraziți
1
1
Doi paraziti si restul de prostani de mai jos care mai cred in povesti de evul mediu
1
1
Monument istoric, nu moment!
1
3
no si apai de tAnti Coruptie nimic?
1
8
omul a iesit la plimbare si jegul nostru conducator sa aplecat si ia oferit o cutiuta cu lubrifiant monarhului.cu monarhul de emotie este pasiv!cu profesorii devine activ!
6
15
Vine să vadă p****i in cadrul lor natural! Dulapu cu brânză stricată de la Sibiu și Colacu plin de squirt
7
17
Daca ar fi fost doar o vizita privata tot nu era bine.Lumea ar fi spus ca ar fi ignorat guvernul Romaniei.De ce nu place normalitatea si cineva are ceva de comentat ?PUNCT
12
6
Vizita e neoficiala . Dar nu rateaza plavanis sa se afiseze cu senilul ala casatorit cu o c***a!
8
18
Pt primul comentariu:"omule esti idiot",pe de alta parte asta nu este o vizita de stat,despre actualul Rege al Marii Britanii Charles al 3-lea fostul printz Charles se stie ca ii face placere sa viziteze niste sate din Transilvania unde si-a si cumparat niste proprietati,adica dupa incoronare a venit omul sa se odihneasca acolo unde ii place lui si din nou pentru primul comentariu,tu stii ce inseamna sa fii regele Mari Britanii mai boule,pai orice tara din lume se simtzea omorata daca regele alege acea tara sa o viziteze;orice tara din lume in afara de Corea de nord,Rusia,Siria sau alte dictaturi comuniste care sunt pe pamant.
19
3
pe capul nostru!!!
5
10
Asta de sub mine l-ar fi vrut rege pe Iliescu !, asa e cand te freaka de grija altora .
15
6
vine si asta sa fure din Romaniaa, ca a cheltuit miliarde sa-si puna o coroana pe cap, bine-ar fi sa crape pe aici
8
21

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367