REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
10.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Momentul în care Dan Barna este lovit de mașină în timp ce traversează strada pe trotinetă. Video

Momentul în care Dan Barna este lovit de mașină în timp ce traversează strada pe trotinetă. Video

Victor ROTARU 2 aprilie 2023 | 15:06 8553

Au apărut primele imagini care au surprins momentul în care liderul USR Dan Barna a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe trotinetă. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere din zonă.

Momentul in care Dan Barna este lovit de masina in timp ce traverseaza strada pe trotineta. Video

Imaginile surprind parțial intersecția unde a avut loc incidentul în care a fost implicat Dan Barna, însă în înregistrarea se vede că trec patru mașini înainte de cea care l-a lovit pe liderul USR. Acesta ar putea fi un indiciu că mașinile aveau verde la semafor (Barna susține că trecerea de pietoni era semaforizată).

De asemenea, din imagini, dar și din comunicatul Poliției Rutiere, reiese că Dan Barna a traversat strada pe trotinetă, lucru interzis de regulamentul rutier.

Vicepreşedintele USR Dan Barna a fost acroşat de o maşină în Capitală, vineri seara, 31 martie, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică, însă urmările incidentului nu sunt grave.

„Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, a transmis Barna.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Dan Barna a refuzat iniţial să fie transportat la spital, însă el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
D-zeu nu-i t***n..asa ca ... A fost DOAR o zgârietură.. bulangiu cu 4 ochi.. degeaba
0
1
Daca un cap de usr-ist gandeste si actioneaza asa....ce pretentii sa mai avem la ceilalti de sub ei?/ Culmea,astia fac in parlament legile si...ce sa vezi,ei sunt primii care le incalca. Gaborii sa aplice legea intocmai..in litera si in spiritul ei...daca tot usr e partid antistem sa si-o ia pe sistem turbo/
4
0
Ditamai boul pe trotineta.si nici nu respecta regulile de circulație
10
0
Bagati-va trotinetele alea in cour!
20
0
Useristii trec pe rosu și provoacă numai probleme. Deci e bine sa fie ținuți departe de orase. În pădure cel mai indicat.
14
2
Moarte tie barna
7
3
habarna handicapatule cati bani ai furat si mergi cu trotineta? sau ai furat-o si pe asta de la un copil? pacat ca n-ai crapat, puscariasule
15
3
poponaru a furat o!!! pacat ca nu a crapat !!!!
12
2
Javra userista. O adunatura de derbedei !
18
2
Un deficient, nu se trece strada pe zebra pe trotineta!, mai baga si lumea la bulau degeaba !
26
1
USR+ si LGBTQ+ fac echipa buna
22
4
Din film se vede clar ca individul a trecut pe rosu. Aceste biciclete devin un pericol pt soferi și pietoni.In vest incep sa fie interzise.Pe pista se circula cu viteza mare iar pietonii neatenti sunt accidentati. Până ne obisnuim cu bicicletele care circula pe trotuar mai dureaza.Omul este obișnuit să vada vehicule în mișcare doar pe sosea nu pe trotuar.O solutie ar fi limitarea vitezei trotinetelor conducătorii sa fie atentionati ca urmeaza o statie de autobuz. De la un parlamentar ma asteptam la mai multa responsabilitate.In ultima perioada coruptii parlamentari aproba amenzi uriase la codul rutier insa unii nu respecta cele mai elementare reguli de circulatie pe care le cunoaste un copil de cinci ani.
22
2
A calcat pe lege. La el merge. La gunoi cu el si usr
30
7

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407