REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Monica Bellucci, răvășitoare la cei 55 de ani! Iată ce siluetă are într-o rochie cambrată pe corp!

Monica Bellucci, răvășitoare la cei 55 de ani! Iată ce siluetă are într-o rochie cambrată pe corp!

Replica API 23 iulie 2020 | 00:00 1273

Cine a spus că vârsta este doar un număr, cu siguranță a văzut imagini cu Monica Bellucci, la cei 55 de ani ai săi! Actrița arată în continuare ireproșabil, furând, ca de obicei, privirile, atunci când participă la evenimente mondene.

Cea mai recentă ieșire de acest gen a divei a fost reprezentată de un eveniment organizat în cinstea celebrei case de modă Dolce & Gabbana, unde Monica a avut o apariție spectaculoasă. Extrem de elegantă și cu o siluetă de invidiat, actrița de origine italiană a optat pentru o rochie lungă până în pământ, de culoare burgundy, din dantelă. Bellucci a adăugat ținutei o notă de rafinament prin accesorizare, dar și prin „je ne sais quo-ul” ce o caracterizează.

Monica Bellucci, apariție spectaculoasă

Evenimentul a avut loc în Italia și a reprezentat a 66-a Gală a Filmului de la Taormina, dat de data aceasta în cinstea creatorilor de modă din spatele celebrei case Dolce & Gabbana. Actrița a pozat, bineînțeles, alături de cei doi renumiți designeri vestimentari celebrați sâmbătă, și „oamenii serii”, Stefano Gabbana și Domenico Dolce.

Foto: Profimedia

Monica s-a prezentat la eveniment fără partenerul ei cu mult mai tinerel, Nicolas Lefebvre, 36, cu care se zvonește că ar fi început o relație încă din mai 2017, la 4 ani după separarea de fostul soț, Vincent Cassell. Deși a confirmat că în viața ei amoroasă există cineva, actrița a fost discretă cu privire la identitatea celui care o face în prezent fericită, nedorind să îi dezvăluie numele, informează Daily Mail, citat de click.ro.

Viața amoroasă a Monicăi Bellucci

Superba actriță a avut, de-a lungul timpului, relații amoroase numai cu cei cu care a lucrat. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu fotograful argentinian Claudio Carlos Basso, iar apoi a fost logodită cu actorul italian Nicola Farron.

Monica Bellucci l-a cunoscut pe cel de-al doilea soț al ei, actorul francez Vincent Cassel, în 1996, în timpul filmărilor pentru melodrama „The Apartment”, în care au jucat un cuplu de îndrăgostiți. De atunci au devenit iubiți și în viața reală.

În 2004, la vârsta de 40 de ani, viața actriței Monica Bellucci a luat o altă întorsătură. Ea a dat naștere primului său copil, o fetiță pe nume Deva. În mai 2010 a venit pe lume a doua fiică, Leoni. Din păcate, trei ani mai târziu cei doi actori s-au despărțit.

Foto: Profimedia

Dieta cu care se menține în formă Monica Bellucci

„Am reușit să slăbesc învăţând să spun nu”, recunoștea actrița în urmă cu ceva vreme și, într-adevăr, pentru a ține acestă dietă este nevoie de multă voință, dar și rezultatele sunt pe măsură, având în vedere că aceasta a slăbit 18 kg și se menține senzațional. „Gimnastica m-a ajutat sa-mi regăsesc forma fizică, dar să am şi un sentiment de bine în corpul meu”, a mai dezvăluit vedeta.

Regula nr. 1: obligatoriu, trei mese pe zi.

Regula nr. 2: nu consumați grăsimi, alcool și dulciuri (nici măcar înghețată, nu e doar o apă fără calorii și zaharuri!), toate acestea stimulează secreția de insulină și, automat, depunerea grăsimilor.

Regula nr. 3: beți minimum doi litri de lichide pe zi (asta exclude, evident, sucurile dulci și pe cele carbogazoase) și consumați multe legume în stare crudă sau fierte la abur ori preparate la grătar.

Regula nr. 4: renunțați la gustările dintre mese și nu repetați felurile de mâncare, pentru a nu interveni monotonia și obișnuința.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272