REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, mândri de fiica lor. Cu ce se ocupă Irina acum

Monica Gabor și Irinel Columbeanu, mândri de fiica lor. Cu ce se ocupă Irina acum

Replica API 19 august 2022 | 00:00 2159

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor este în clasa a X-a la un liceu din Malibu, California. Tânăra este implicată în diverse activități și a reușit să își facă părinții mândri cu privire la ceea ce vrea să facă pe viitor. Irina face deja parte din diverse organizații și cluburi.

Irina Columbeanu, Monica Gabor

Una dintre organizațiile din care face parte este Boys and Girls Club of Malibu. Pe 24 iulie a participat, împreună cu colegii ei, la un seminar de robotică în Anaheim, California, potrivit Fanatik, citat de Libertatea.

Irina Columbeanu a oferit câteva declarații în cadrul evenimentului. „Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru, sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și, sper, să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi.

Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea”, a mai declarat Irina Columbeanu pentru publicația The Malibu Times.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cateva milioane de romani pot fi mandri ca au copii care vor si ei sa devina ,,cineva'' in viitor. Corect,acei copii nu au parinti cu notorietate,fie ea si proasta. Pe bune,de ce suntem torturati cu aducerea in atentie a acestor fapturi?
0
0
Irina se va ocupa cu prostitutia ca si maicasa si matusa de la Dubai .
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272