REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Monica Macovei spune că nu este vinovată de producerea accidentului de la ieșire din Mangalia

Monica Macovei spune că nu este vinovată de producerea accidentului de la ieșire din Mangalia

A.F. 9 octombrie 2022 | 00:00 11634

Fostul ministru Monica Macovei se află în mijlocul unui scandal, după ce a fost implicată într-un accident rutier ce a avut loc în județul Constanța. În timp ce martorii spun că aceasta este vinovată pentru producerea accidentului, în urma căruia un motociclist a ajuns în spital, fostul demnitar dezminte zvonul și spune că nu ea este vinovată.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă, 8 octombrie a.c., pe DN 39, zona localității Mangalia, lângă unitatea militară, pe Pod, acolo unde a avut loc un accident rutier. O motocicletă a fost implicată, accidentul fiind urmat de un incendiu. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital. Victima a fost inconștientă, însă stabilizată de medicii deplasați la fața locului. Precizăm că accidentul a fost urmat de un incendiu, motocicleta făcându-se scrum.

Ulterior, s-a aflat și cine a fost la volan autoturismului implicat în accident: fostul ministru Monica Macovei.

 

Ce spun polițiștii

Polițiștii rutieri au fost sesizați sâmbătă, 8 octombrie a.c., în jurul orei 13.05, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Surse din poliție spun că Monica Macovei a fost testată cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Martorii spun că vina accidentului îi aparține Monicăi Macovei - fostul europarlamentar ar fi intrat pe contrasens într-o curbă.

Monica Macovei, prima reacție după accidentul în care a fost implicată

Monica Macovei  a explicat că mergea pe banda potrivită, nu pe contrasens, iar motociclisul a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care au fost declanşate airbag-urile, iar cauciucul din stânga, faţă, s-a spart.

Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbagurile s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei, sâmbătă pe Facebook.

Conform primelor cercetări, într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în motociclistul care circula din sens opus, potrivit surselor din cadrul anchetei.

Monica Macovei a îndeplinit funcția de ministru al justiției între 2004 și 2007. Din 2009 deține funcția de europarlamentar din partea României, fiind realeasă în 2014. În august 2014 și-a anunțat candidatura pentru președinția României la alegerile din 2014.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curba aia nu poti sa o iei cu mai mult de 90..100 km la ora.bouarii tarani nu cred si se infig in zid.la mai multi!
1
1
drogatul ala era de vina.de cind a iesit din peisaj,nu am mai auzit motor ambalat la maxim noaptea,in oras.o fi ala,o fi fost alt prst?
1
2
De ani de zile se intampla o gramada de accidente in acea curba, de ce autoritatile, competente, nu au separat benzile si de ce nu au configurat virajul in asa fel sa nu se mai intample?....
3
0
Aceasta doamna este nascuta nevinovata...............
5
0
Vreau sa cred ca ca nu va fi scos vinovat victima.
11
1
Mai A.F.de la"replica"in articol ai scris ca a avut loc un accident intre un autoturism condus de o femeie in varsta de 63 de ani si o motocicleta condusa de un barbat in varsta de 56 de ani,despre femeie am aflat ca este Monica Macovei dece nu scrieti si despre barbat ca este un pensionar M.A.I.,deci sa-au intalnit pe sosea un pensionar tanar de la militie si un politician. Monico eu te cred ca esti nevinovata dar cine dracu te-a pus tu pe tine si pe colegi tai parlamentari sa le acordati militienilor aceiasi grupa de munca ca si minerilor din subteran aia care dupa ce intra in abataj nu stiu daca mai ies si daca apuca pensia majoritatea dintre ei mai traiesc doar cativa ani dupa care mor din cauza silicozei;pai,Monico tu si coligi tai parlamentari comparati putorile astea spagare de politisti cu mineri,politist care daca te duci le el sa reclami un hot iti raspunde:"banuiesti pe cineva?,dupa care spune,prindel si vino cu el la mine".
20
4
de asta sunt bune camerele video de bord
10
0
Băi nea caisă. S-a prins toată lumea că ai IQ-ul la nivelul unei bidinele. Dar tu o ții langa cu semnalizatul. Ori ai vreo iubire în suflet pentru Macovei....
10
2
Ce "justiti-arari", "pe-olite-icieni", "pe-olite-isti" recunosc ceva ???!!! Totdeauna alții sunt de vina, ei sunt "divini" !!!
5
1
in mod clar Macovei este vinovata se stie f bine cum gonesc femeile maniace de peste 60 de ani si la fel de bine se stie cu cata grije si cat de incet si atent merg motociclistii...
18
6
Bețivă asta minte cum respiră,școală chiorului basescu
15
14
In curba aceea, cu viraj stg, dinspre Mangalia, cine venea din Mangalia a taiat curba si gata - indiferent care din 2. Ca sa spui ca te-a aruncat forta centrifuga dincolo de linia continua venind dinspre Vama e o aberatie sau viteza peste 130.
12
1
sper sa fie unul din motopirtarii care amabaleaza la maxim noaptea pirtziitoarea in mangaliabouarilor,va aju nga si blestemele anoastre!a uzi,pe nsio nar la 5@6 de a ni,a nai bii lnes!
11
8
Minte hoasca !
19
15
Baba asta betivă și când trecea pe la mine, rădea tot. Cred că pe litoral făcea turul bodegilor.
15
14
Intrebarea ece cauta pe contrasens ? DUPA UNII p****i DE MAI JOS TOT MOTOCICLISTUL E DE VINA
19
8
fraierul de jos,vezi cum ie curbanaia,este burdusit gardul unitatii militare de fraier.ii gasesti mai ales simbata sau duminica dimineata,tarani din limanu,2 mai.tu,asta de jos,sa imbatrinesti in pirnaie!
10
8
Sa muncesti pana la o suta de ani comentacule, vrei bani mergi la Putin ca da 3000 euro pe luna sa fii carne de tun daca ai băut cerneala si erai smecher la tinerete, o s**i la batranete
10
9
Monica e o alcoolista notorie, ii tremura mana pe pahar.
25
15
A taiat curba,ea e de vina,asta inseamna nesimtire
28
9
Ai vazut fa daca merji hino a ua la nu partid
7
10
Baba asta sigur era bauta. O tradeaza fata pe hoasca asta batrana.
27
17
la parnaie cu zdrantza
30
13
Va scăpa, la fel ca mulți alți "justițiari (CSM-isti, ministristi)" care sunt "dedesubtul" legii !!! Pentru ei nu se aplica, ci se "despica" legea !!!
28
7
daca pe motociclist il chema Dancu, ca si ala are motoreta si sta prin zona
18
3
Justitia sa isi faca treaba…!Era cea mai mare militanta pentru lege si dreptate…
30
0
bouarul ala de motopirtar merge cu 200 la ora.o penise de apevist platita mai putin.puturosul pensionar la 56 de ani,huoooo,sa n.apuci banii de pensie!
16
26
MM a trecut testul fiolei. Credeam ca ea si Base il pica la orice ora din zi sau noapte
26
11
Hoitul asta de baba zbracita o fi fost fumata ? Ca merge vorba prin targ ca ii cam place.
24
19
Eu vad ca femeia din poza pare a fi accidentata. Masca, farurile, tablaria... Nu?
20
4
Pensionarul motociclist de 50 ani fost angajat MAI a negociat curba conducand defensiv cu 200km/h
30
11
mergea un drogat cu motocicleta la intrarea in 2 mai cu 180 la ora.se credea la raliu. un pensionar mai racorit e bime,o pensie mai putin de platit.Auzi,pensionar la 50 si eu mor la munca ca ß. platesc bouarului pensia,sa muncesc pina la 65 de ani.La mai multi pensionari mai racoriti!
24
20
De ce nu spuneti si ca femeia de la volanul masinii, care a intrat pe contrasens, este fostul ministru al justitiei, Monica Macovei!?
29
16

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369