REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Monica Odagiu, prima apariție publică după accidentul în care a fost implicată

Monica Odagiu, prima apariție publică după accidentul în care a fost implicată

Ana Maria LIPAN 1 mai 2023 | 00:00 863

Monica Odagiu și-a făcut pentru prima dată apariția publică, după ce, în urmă cu doar trei săptămâni, a fost implicată într-un accident cumplit care a provocat moartea unei persoane. Iată în ce ipostază s-a afișat actrița.

Monica Odagiu, prima aparitie publica dupa accidentul in care a fost implicata

În urmă cu doar trei săptămâni, mai exact la data de 9 aprilie 2023, Monica Odagiu a fost implicată într-un accident teribil care s-a soldat cu moartea unei persoane. Atunci, actrița a luat decizia să se retragă din lumina reflectoarelor, spunând că este unul dintre cele mai dificile momente din viața și cu greu îl va depăși. Însă, în urmă cu puțin timp, se pare că vedeta din showbiz-ul românesc a luat o altă decizie. De curând, Monica Odagiu a postat un mesaj pe Instagram, în care își anunță fanii ce decizie a luat, la aproape trei săptămâni de la accident. Monica Odagiu, prima apariție după accident. Dacă zilele trecute își anunța revenirea pe scenă, iată că acum, Monica Odagiu a confirmat acest lucru. Și, cum este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, vedeta nu a putut să stea departe de lumina reflectoarelor prea mult timp.

Monica Odagiu, prima aparitie publica dupa accidentul in care a fost implicata

Acum, în urmă cu puțin timp, actrița a apărut pentru prima dată în fața oamenilor, după multe săptămâni de suferință. Monica Odagiu a făcut publice și câteva fotografii de la un spectacol, pe care le-a postat chiar pe pagina ei de Instagram. În imaginile afișate de vedeta de la noi apar nume celebre din lumea teatrului. „Un pic de bine”, a scris Monica Odagiu în dreptul uneia dintre imaginile pe care le-a postat după spectacol.

În ce ipostază s-a afișat actrița Monica Odagiu, după accident

În imaginile postate de Monica Odagiu pe rețelele sociale, tânăra actriță a încercat să se afișeze cu zâmbetul pe buze, cu toate că în sufletul ei încă există o mare durere, pe care este nevoită, însă, să o ascundă de fiecare dată când apare pe scenă. Se pare că sora Anei Odagiu încearcă să depășească momentele grele prin care trece. Cei care îi sunt alături necondiționat sunt chiar colegii de scenă, dar și familia.

Monica Odagiu, prima aparitie publica dupa accidentul in care a fost implicata

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.

Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrațisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a scris, în urmă cu câteva zile, Monica Odagiu, pe pagina sa de Instagram, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468