REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Monica Pop: Testarea în masă era mai IEFTINĂ ca tratamentul în ATI. Vaccinații răspândesc boala

Monica Pop: Testarea în masă era mai IEFTINĂ ca tratamentul în ATI. Vaccinații răspândesc boala

Replica API 30 decembrie 2021 | 00:00 836

Medicul Monica Pop acuză că autoritățile pun presiune pe sistemul de sănătate, promovând ideea că doar vaccinarea e soluția pentru reducerea infectărilor și a morților. Monica Pop spune că testarea în masă ar fi fost mai ieftină ca tratamentele de pe secțiile ATI, scrie stiripesurse.ro.

Monica Pop

"COSTURILE TESTĂRII ÎN MASĂ ERAU CATEGORIC MULT REDUSE FAȚĂ DE CELE ALE TRATAMENTELOR DIN SPITALE ȘI ,MAI ALES DIN AȚI, F.F. MARI, (peste 20.000 euro pe pacient)! Uneori, soldate cu deces! PUTEAU TRĂI DACĂ ERAU TESTAȚI ȘI AJUNGEAU LA TIMP!

INFECTAȚII , VACCINAȚI SAU NU, NETESTAȚI = ZĂDĂRNICIREA COMBATERII PANDEMIEI!!!

Se știe că boală, oricare ar fi, luată din pripă, e mult mai ușor de vindecat. Exact asta fac celelalte țări, dar lipsește la noi!

Prin TESTARE ÎN MASĂ, omul află că e infectat și ia măsuri imediat! În rest, f mulți întârzie prezentarea la medic, crezând că au o răceală simplă! Dacă sunt vaccinați dar infectați, având în vedere că vaccinul dă posibilitatea unei forme mai ușoare, uneori chiar fără simptome , aceștia, în baza faptului că sunt vaccinați cu 2-3 doze nu se gândesc că pot face boală, umblă liberi și îi infectează pe cei din jur, vaccinați sau nu!

ARGUMENTELE CELOR CARE SUSȚIN CĂ NUMAI VACCINAREA OPREȘTE PANDEMIA, NEDORIND SĂ-I ALĂTURE TESTAREA ÎN MASĂ, AȘA CUM FAC TOATE ȚĂRILE??

AR FI PUTUT ȘI ÎNCĂ MAI POT SALVA MULTE VIEȚI!", scrie Monica Pop.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
monico,te doare cind eesti asa proadta fa?
0
0
i ti scapa ...mintea uneori...mereu!
3
2
testare zilnica, sau cum?? oricum ei nu cred in boala si stau acasa pana li se agraveaza starea si cand ajung in spital, spun ca medicii i-au omorat! numai vaccinul salveaza vieti!
2
2
cum sa testezi fa monica. eva ce nu exista,cu. urlai la tembeliziuni?voi astia pesedisti sinteti toti asa inteligentisau deveniticu timpul?ca de sparleala si spaguiala,e clarsinteti toti!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212